Ga naar inhoud


Robertus

Lid
  • Items

    241
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Robertus

  1. Op het forum voor computernerds ;) heb ik voor de aanschaf van mijn 707 veel zitten lezen over de verschillen tussen 6 en 7 serie. Hier werd mij verteld dat de Onkyo's tot de 6 serie voornamelijk budget serie is en de 7 beginnend midrange serie. ( Iets zwaardere voedingen, kan makkelijker "moeilijke" boxen aansturen etc. ) . Na een luistersessie met dezelfde speakers was het voor mij vrij simpel, de 7 kwam er inderdaad veel beter uit. Hoe het met de 616 zit weet ik niet. Eigenlijk kan ik maar 1 juist antwoord geven; ga naar een goede audiozaak en vraag om een luistersessie met muziek die je door en door kent.

     

    Ps. Als je het gaat doen, ik ben erg benieuwd naar jou uitkomst!

  2. Mijn AZbox premium en ME draaien hier prima! Ook hier samen met een Dreambox. Geen problemen bij alle boxen. Misschien als bijvoorbeeld VU of een ander merk mij gaat betalen dat ik dan ook wel negatief wil gaan praten over AZbox. ( hiermee beschuldig ik absoluut niet Michel mee, ben ervan overtuigd dat hij een echte onbezoldigde hekel heeft aan AZbox ).

     

    Sorry dat ik nogal achterdochtig ben geworden ;-)

  3. Wil best ondersteunen maar:

     

    * wie zegt dat degene die nu gepakt worden echt geen payserver bedrijven?

    * wie overtuigd mij dat degene die gepakt zijn niet ontzettend naïef ( sorry, wil niemand beledigen ) met lijntjes hebben strooien?

     

    Het enige wat mij overhaalt om te steunen is omdat ik ontzettend slecht tegen de werkwijze van CD kan op dit moment. 4 Zenders coderen is voor mij genoeg, ik share niet ( ook niet intern) en payservers mogen ze van mij kielhalen. Enkel de werkwijze van cd schiet me echt in het verkeerde keelgat!

  4. Altijd met volle tevredenheid bij Canaal Digitaal gezeten en hartelijk gelachen als de kabel er weer eens uit lag en ik beeld had. Ik heb genoten en geniet nog steeds van de mogelijkheden van sat. Ik raak er echter steeds meer van overtuigd dat CD meer van de backdoor van CCcam afweet dan dat ze zeggen. Voorop gesteld: ik snap dat ze hun product beschermen en begrijp zelfs nog hun beperking op de kaart. Ik heb een groffe hekel aan payservers, zij maken onze hobby kapot. Mocht echter mijn vermoeden steeds groter worden of zelfs bevestigd worden dat CD samenwerkt met CCcam, dan gaat heel die rotzooi per direct de deur uit. Als ik ergens een hekel aan heb ( nog meer dan aan payservers ) dan zijn het snitches! Klikken doe je op de kleuterschool!

  5. Apart, zelf ook nog nooit gehad. De box werkt dus nu gewoon op RSi 0.3 of doet hij niets meer? Als azup Old kernel aangeeft zou je bijna denken dat originele kernel eral inzit. Kan je hem niet proberen door te flashen naar de laatste rti en dan terug te keren naar de originele firm?

  6. Op de premium+ die hier in de woonkamer staat draai ik nu tot volle tevredenheid rsi 0.3 . Vrouwlief is erg kritisch als het op haar hobby aankomt ( tv kijken ) en heeft alle voorgaande enigma versies meerdere malen vervloekt zodat ik de originele soft er terug op kon ( moest ) zetten. Dat zij de rsi versie nu verkiest boven de cellrun zegt wel iets.

     

    Vanaf de rsi 0.3 ( dus eigenlijk de rti 1.5.0 ) is deze voor ons gebruik volwassen geworden voor dagelijks gebruik. De voorgaande versies net niet. Misschien ligt het aan mijn manier van gebruiken ( de hdd heb ik er uitgehaald omdat ik hem in een jaar tijd nooit gebruikt had ). Media speel ik via een aparte mediacentre al heb ik wel media voor een kennis getest en in die korte test met verschillende formaten was ik eigenlijk positief verbaast dat de AZbox met rsi alles pakte ( MKV, ISO, divx ) inclusief menus.

     

    Ik herken mezelf dus niet in bovenstaande verhalen.

  7. Om kanalenlijsten te bewerken:

     

    - Change to "Open" position in the last selected folder (you avoid having to go through the whole structure to reach the last folder selected)

    - Change to "Save" in the final placement folder (you avoid having to go through the whole structure to reach the last open folder)

    - Fixed bug in "Compare" add channels feature DDT (DTT channels are now correctly imported)

    - Fixed bug in "to Decoder" error if connection failed (in case of error reading / writing data to the decoder buttons Close / Save are enabled)

    - Added package installation (to install you should delete the previous directory - the profiles are not deleted)

    - Added Dutch language (thanks H. Verheijden)

     

    Voor Opensat firmware, Neutrino and Enigma2

     

    Edit: bestand is te groot, download : http://www.megafileupload.com/en/file/328842/DogSettings-Setup-1-3-0-1-rar.html

  8. Wat ik tot nu toe mis zijn de concrete mensen waarvan de kaart geblokkeerd zijn. In dit topic maar 2 kaarten van de 50. Van die 2 ben ik alleen benieuwd ( al zal die persoon dat hier niet vertellen als hij slim is ) of die kaarten inderdaad voor wan zijn ingezet en of dat het pay of free, grote servers of kleine betreft.

    Sorry als ik nu mensen beledig, maar zeker bij payservers heb ik echt geen medelijden.

  9. Update

     

    Usals 45E-45W

     

    * FAV lists : TV NL/Be , Radio NL , Hispasat, Thor, Sirius, HotBird, Astra 19e, Astra 23,5e , Astra/ Eurobird 28e

     

    * All settings update

    * All Favs update

    * Fix bugs sat-conflicts

     

    Gewoon weer te downloaden via

     

    Home - Instellingen - Zendelijst downloaden ( url wijzigen in azupd.nl )

    Thanks 2 TheGuardian

  10. Zo vreemd is het toch niet dat je voor iets moet betalen? Wees blij dat ze nog een mogelijkheid hebben gevonden om deze zender door te geven. Al met al, vind ik het echt niet vreemd dat als je iets wil zien je daarvoor betaald. Als je alles kon kijken in een basispakket was het immers vrij snel afgelopen met tv kijken via de sat lijkt mij zo.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...