Ga naar inhoud


janelze

Lid
  • Items

    113
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door janelze

  1. Hey ik heb een vraagje ik heb net pli helenite op m'n box gehad maar heb nu gemini er op staan nu is mijn vraag in de pli image had ik een leuke skin ( vindt ik ) waarbij in de menu de tv / radio / e.d. in een klein vierkantje in beeld kwamen kan ik deze skin ook in de gemini krijgen en weet iemand waar ik deze kan vinden ??

  2. hey wie weet hoe het kan ofg wat ik er aan kan doen dat als ik een dreambox wil updaten van pli garnet naar helenite dat de box na dat ik akkoord geef uit gaat en verder nix meer doet alleen de loading please wait blijft in beeld alleen als ik de stekker er ff uit haal en weer aan sluit werkt de box weer goed met garnet maar ik krijg helenite er niet in ook manueel update zelfde probleem !!

  3. jep bij mij werkt het wel maar niet zonder problemen ik kan wel tv kijken op pc maar eerst foutmelding en dan werkt vlc ineens wel normaal niet <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> zenderlijst krijg ik ook niet in beeld en het video gedeelte doet bij mij ook niets ? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  4. Hoi ik heb hier een ontvanger liggen een newmax met twee CI sloten in 1 slot heb ik een AXAS 2 magic modulle nu heb ik tetracrypt 1:00 er in maar de originele C+ card doet niets cam en card werken wel in mijn Xreme 9000 met penta ligt dit aan tetracrypt of aan de ontvanger wie heeft een oplossing ???? HELP !!!!!!!

    <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  5. Hallo ik hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft want ik kijk al een hele poos met een dreambox 7000-s amber-display zonder HD met 128 MB usb memorystik en Gemini-image maar als ik ongeveer een uurtje naar 1 zender kijk loopt het geluid achter het beeld aan ik heb al andere image's geprobeerd maar dat helpt niet ook een HD inbouwen hielp niet weet iemand een oplossing B.V.D.

  6. Hoi ik heb een vraagje ik heb beneden in de kamer mijn Dreambox 7000s staan en boven in de slaapkamer mijn Xtreme 9000 is er een mogelijkheid mijn originele C+ card te sharen tussen deze bijde ontvangers met een splitter of zoiets ? <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  7. ik heb hem er ook ingezet maar als ik de var. naar de HD verplaats zijn alle internet opties weg plus alle cams en kan ze er dan ook niet meer op zetten .

    de Hydra liep hier altijd 100% PLI liep hier ook wel goed maar de Gemini niet ziet er wel goed uit met dat draaiende wereldbolletje <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> maar ik moet nog ff door knutsellen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...