Ga naar inhoud


Esmer-delikanli

Lid
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Esmer-delikanli

  1. Heb sinds gisterenavond mega probleem met mijn Kathrein 912, die draaide op PKT Haarp E2 image. Hij begon opeens te rebooten. Na een paar keer onverwachts booten heb ik geprobeerd terug te flashen naar originele firmware. Hoewel ik dit meerdere keren zonder probleem kon lukte het nu niet meer, eindigde na de flash met rood lichtje op de display, boot dus niet meer op origineel.

     

    Daarna de volgende images geflashed: PKT Nibiru v2, AAF summer, maar in beide software reboots. Bij AAF summer zelfs om de paar seconden.

     

    Weet iemand hier raad mee? Of kan iemand me helpen om terug te keren naar originele fw? Kan ik tenminste aanspraak op garantie maken....

  2. Hallo Ghanssie,

     

    Zou jij mij mogelijk verder kunnen helpen? Heb inmiddels paar lange nachten achter de rug met het pielen met mijn nieuwe Kathrein UFS 912. Ik krijg het niet voor elkaar om met de originele firmware 2.02 B3 Oscam werkend te krijgen.

     

    Ik ben absoluut niet bekend met Oscam/kathrein/telnet. Heb nu een dm500 met cccam als client. Ik zou dus de Kathrein ook als client willen instellen.

     

    Geen idee hoe Oscam werkt, waar te activeren, hoe te zien dat het uberhaupt draait op de box. Veel op internet gezocht en gedaan wat er allemaal staat maar kom er gewoon geen steek mee verder. Graag je hulp??? (liefst stap voor stap).

     

    PS: gebruik total commander voor ftp naar Kathrein. verbinding werkt.

  3. Beste sat-ters,

     

    Ik wil vanuit nederland de champions league wedstrijden van turkse teams kijken. De FTA kanaal Euro Star TV zend de wedstrijden niet meer uit in Europa.

     

    Nu zie ik via LJ's site de volgende mogelijkheden:

     

    Galatasaray - Bordeaux

    Canal+ France

    Premiere Sport Portal

    Sky Calcio 12

    Sky Sports Interactive

    Sport TV Multijogo

    Star Turkey

    Viasat Xtra 5

     

    Liverpool - Galatasaray

    Premiere Sport Portal

    Sky Sports 2 (UK)

    Sky Sports Interactive

     

    Is er een mogelijkheid dat ik deze kanalen kan zien met mijn skystar2 kaart en een emu?

     

    Groet

  4. Hallo allemaal,

     

    Ik ben sindskort een trotse eigenaar van een Skystar2 kaart (beetje laat maar toch..). Ik gebruik momenteel ProgDVB (versie 4.54.3) om programma's te bekijken. Alleen ik krijg het niet voor elkaar om mijn stab motor in werking te zetten. ik heb al de plugins DiseqcU en KvaDiseqc gebrobeerd. Bij geen een commando wil mijn motor bewegen.

     

    Weet iemand mij op weg te helpen? ik kijk diverse satellieten en ik moet nu steeds de kabel loskoppelen van de skystar en koppelen aan mijn standalone receiver om de schotel te laten draaien en weer de kabel terug zetten op de skystar. Dit is een heel gedoe!!

     

    PS: Ik heb ook DVB Dream versie 1.2 erop staan mocht het hierin wel mogelijk zijn...

     

    Graag help <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  5. Citaat:
    Heb zelf een kncone dvb-s2 plus.
    Bevalt prima je moet wel een supersnelle pc hebben.
    Het is wel even wachten voor een update in de software er is een probleempje met bbc hd.
    Ik zou ook geen dvb-s kaart kopen,je koopt toch ook geen videorecorder meer.


    Ik ben het wel deels met je laatste zin eens hoor, maar niet helemaal <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

    Kijk maar naar de breedbeeld televisies. Na 10 jaar hebben we nog steeds geen breedbeelduitzendingen (alleen een paar programma's). Dus ik vraag me af of het met de S2 zo'n vaart zal lopen dat je geen " ouderwetse" DVB kaart meer hoeft te kopen.
  6. @ Daan,

     

    Indien je PS2 is omgebouwd met een (goeie) chip maakt het niet zo veel uit hoe en/of wat voor programma je gebruikt om de DVD's te branden. De spellen brand ik zelf als volgt en is nog nooit mislukt:

     

    1. Maak een iso rip met DVDdecrypter.

    2. Brand deze iso terug op goede kwaliteit DVDr (bijvoorbeeld Traxdata) met DVDdecrypter.

     

    Dat is alles !!!

     

    PS: mijn PS2 is omgebouwd met Messiah 2 chip

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

     

    Succes !

  7. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

     

    Voortaan zijn bankpas gebruiken dan als je ie weer's langskomt voor een "natuurfilm" <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

     

    Die Xilink kan zeker alleen met een cas-interface erop?? Ik heb er zelf geen een maar is er iemand die in de buurt van Almere eentje heeft die het voor mij kan doen??

     

    Grtzzz

  8. Is er nog beeld op Conax dan met MM?

     

    Ik heb namelijk pas mijn MM 1.04 geprogd met Penta 1.11+conax van Magictrance maar heb geen beeld.

     

    Vergeet ik iets? je hebt toch geen extra keys e.d. nodig voor je fun kaart? Of is het al weer uit de lucht en ben ik te laat met "testen" <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    Wie kan mij helpen?

  9. Medesatters,

     

    Ik heb twee vragen, namelijk

    vraagje 1:

     

    Kan de Matrix reloaded cam ook geflasht worden mbv de casinterface net als de Magic module voor bijv. andere toepassingen of reperaties??

     

    vraagje 2:

     

    Als je NU een module zou willen aanschaffen zou je dan een Matrix Reloaded kopen of een Magic Module 1.04 + cas-interface ?? Stabiliteit, compatibiliteit, mogelijkheden, prijs???

     

    Groetjes,

     

    Esmer-D

  10. @satwolf

     

    Het lukt mij niet met deze cam in de gepatchte ontvanger de Betacrypt te decoderen. Ligt dit aan de 6in1 fun files of aan de patch of aan de Eurocam. Ik zou heel graag willen dat het Betacrypt ontcijfert ivm de mooie wedstrijden op 23,5 graden oost

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

    Groetjes,

     

    Esmer-D

  11. Hoi,

     

    Is er iemand die de software heeft of een site weet waar ik de software voor Next & Nextstar ontvanger?

     

    Heb deze in Turkije aangeschaft, gepatched + Eurocam voor €230 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Betreft model: Next YE 2000 CI Plus: 2x Common Interface

     

    Ben op zoek naar software om via computer firmware en settingslijsten te updaten.

     

    Groetjes,

     

    Esmer-D

  12. Citaat:
    Ja wat de reclame betreft hoop ik dat ze eindelijk het systeem van RTL gaan overnemen: picture in picture zodat je niets hoeft te gaan missen!


    Wat ik altijd doe is het volgende:
    Formule 1 geluid via RTL 5 (Olav) én
    beeld via een kanaal die geen reclame toont. Mijn favoriet is hierbij de premiere pakket natuurlijk !! Werkt perfect, zo mis je niks van het nederlandse commentaar en heb je keuze uit diverse f1 kanalan van premiere. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

    Groetjes,

    Esmer-D
  13. Laat maar, heb het al gevonden. Bedankt jongens dat jullie dit onder de aandacht van deze forum hebben gebracht. Ik wist het in ieder geval niet meer, hoef niet meer in die "STINK" koffiehuis te zitten, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

     

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

     

    Groetjes,

     

    Esmer-D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...