Ga naar inhoud


beinsdorpje

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door beinsdorpje

  1. Zal aan mij liggen maar ik krijg het niet voor elkaar. "verbinding via thuisnetwerk kies je de draadloze adapter van de laptop" kan ik niet vinden. Ik heb windows 8 draaien trouwens. Tabblad delen vind ik alleen bij de wlan instellingen. bij de vaste lan verbinding vind ik die niet.

  2. Hallo allen,

     

    Ik probeer de Vu Duo of dreambox verbinding te laten maken met een hotspot . Ik krijg dit niet voor elkaar. De ontvanger ziet de hotspot wel maar aangezien een hotspot een inlog en een wachtwoord heeft wil dit niet lukken.

     

    Hoe kan ik dit laten werken? Gaat dit lukken met een Vonet? Virtual Router Manager werkt ook niet aangezien hier ook weer een inlog en wachtwoord voor nodig is.

     

    Wie kan me helpen?

     

    Groetjes Freddy

  3. Hallo,

     

    Ik heb alle topics gelezen m.b.t. de Openbox maar kom er niet uit.

     

    Ik krijg geen verbinding met de router. Met de VU duo geen probleem, met de Dreambox geen probleem maar met de Openbox s9 HD wil het niet lukken. Mijn router is een Thompson TG712. Openbox is sinds gisteren net nieuw. Netwerkkaart zou kapot kunnen zijn maar das wel heel toevallig. Ik heb ook geen beeld op de Openbox omdat ik geen verbinding met de router krijg.

     

    Wie heeft een suggestie?

  4. Ik heb alles exact gedaan zoals omschreven, het werkte ook tot vanmorgen en toen was het gebeurd. Heb al een paar keer de key bin geladen en de firmware maar niets helpt. Ik vind het ook raar dat ik (tot aan vanmorgen) wel de gecodeerde zenders ontving op de hotbird maar niet de vrije zendres zoals rai uno e.d. Heb ook al de firmware reset er overheen gedaan en daarna weer alles opnieuw geladen. Ik heb wel de irdeto zenders op de astra.

  5. Bij mij zijn net alle zenders sky, d+, etc op zwart gegaan. Hebben meer mensen hier last van?

    Ook kan ik met de nieuwste josje patch geen free to air zender meer ontvangen op de hotbird. Tot vanmorgen nog wel de gecodeerde zenders. Wie wil deze newbie helpen.

     

    Groeten uit Groningen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...