Ga naar inhoud


fnc

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fnc

  1. Lijkt er op dat de Eurosport voor Nederland nu ook in breedbeeld is gaan uitzenden. Gister was het het tennis nog in 4:3 en nu in 16:9. Via de kabel is het nu ook 16:9, net zoals ES2 zo te zien. Hopelijk blijft dit nu zo.

  2. Enkele maanden terug heb ik m'n schotel (visiosat bisat) van een muurbeugel verplaatst naar het dak. Sindsdien heb ik al een paar keer gehad dat wanneer ik van zender wissel plots al het signaal weg is. Signaalsterkte valt dan terug tot 30% (op zenders waar dit normaal ruim 80% is). Voorzover ik kan nagaan doet het probleem zich vooral voor wanneer ik van astra 2 naar astra 1 ga. Gelijk met het verplaatsten van de schotel is ook de coax kabel vervangen. De oplossing is om de ontvanger (db500) van het stroom te halen, na 1 à 2 keer opnieuw opstarten is het signaal weer terug en het werkt het normaal.

     

    Heeft iemand een idee waar ik het beste kan beginnen met dingen veranderen? Kan het zijn dat de diseqc aan het stukgaan is? Deze is een jaar of 3-4 oud. Ik heb net even gekeken en de diseqc zit nog wel in de houder dus volgens mij kan er geen water bijkomen. Of moet ik het eerder zoeken in de bekabeling/ontvanger? De bekabeling van de lnb's naar de diseqc is niet vernieuwd.

     

    Hopelijk heeft iemand hier een suggestie waar te beginnen.

  3. Zijn er hier al mensen waarbij de januari update al binnen is? Ik heb die nog niet binnen, en heractiveren via de canal digitaal site heeft ook geen effect. Ik heb een db500 met daarop cccam, wel een oudere versie (2.0.0) maar die werkte tot voorkort nog prima.

  4. Ik heb hier een db500s met daarop hydra en dus newcamd5.28. Deze herkende vandaag de maandelijke c+ update puls niet. Ik heb de ontvanger pas dus dit was de 1e keer dat er een update kwam. De kaart toen een minuut of wat in m'n xtreme met een aston1.05 gedaan en die had de update zo binnen.

     

    Mijn vraag, bij welke instellingen moet ik kijken voor auto update via newcamd?

  5. De gouden tip was van tajvdz! Ik had de settinglijsten van captain gedownload en daar die bbci uit gekopieerd. En wat me daaraan opviel is dat dingen als audio en video PID's ingevuld waren. Iets wat bij mn andere lijsten niet zo was. En nu werken ze weer <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Op BBCi6 is wel de hele tijd al iets aan de gaan, muziek met wat sfeerbeelden.

  6. @Pippen2: Ze staan in dreamboxedit al op 1, desondanks weigeren ze dus beeld te geven.

     

    @Paardengek en Gardien: Op dev-strm-6 is de laatste tijd wel een continue uitzending. Op de andere kanalen wil het rond een evenement wel voorkomen dat ze op zwart staan. Maar anders is er meestal wel een soort van testbeeld op te zien.

     

    Op m'n xtreme zijn die zenders zonder problemen te bekijken.

  7. Het gaat oa om: 12441V 2/3 27500 op de astra2. Daar zitten 7 zenders met de naam dev-strm-x. Dat zijn de interactieve kanalen. Op m'n xtreme kan ik die als gewone zenders kiezen, en op m'n echostar kon dat ook.

     

    Ik heb de Joske zenderlijst al getest en daar gaat het ook niet mee.

  8. Sinds gister heb ik een 500s, met daarop de laatste hydra image. En de 6 interactieve kanalen waar deze week weken wimbledon op te zien zijn werken niet. Hij zegt service could not be found. Bij de settings van die zenders staat type al op 1 (van tv ipv 130 van data). Iemand een andere tip waardoor ik ze misschien toch te zien krijg?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...