Ga naar inhoud


dontno

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dontno

  1. Zijn we nu on of offtopic bezig. De vraag is de dm800 leverbaar of niet kan ik niet beantwoord zien in een discussie hoeveel tijd de dm800 nodig heeft om transponders in te lezen en of dat wel alle transponders zijn die we ¨nodig ¨ hebben. Kan dit niet onder de topic dm 800 praktijktest???

    Of moeten wij allen toch naar martin luther king? I had a dream etc voor een zinvolle discussie?

  2. Torchwood, Toch vragen wij jou je bevindingen op dit board bekend te stellen. Een enkele afwijkende mening of je nu wel of niet een goeie hebt is hier niet relevant. VAN ALLE ERVARINGEN KUNNEN WE LEREN. SO don´t be shy.

  3. Nu er zoveel fotos van de DM800 beschikbaar zijn moet het mij van het hart dat het een beetje flauw is te vragen om een foto van de onderkant van de tuner. Deze is geheel gesoldeerd op een printplaat. een foto maken van de onderkant betekent: het bekende soldeerijzer pakken en de boel geheel slopen. Zoals bij de DM500.Beetje veel gevraaagd toch, alleen om iemand te overtuigen?

  4. Origineel bericht van: Toxic[Q
    ]
    Origineel bericht van: jacksparrow
    Ik ben niet helemaal op de hoogte van de vermeende problemen met de ALPS tuner zoals eerder genoemd, wel heb ik gelezen dat er via het dream development team al wel een tuner patch in de omloop is gebracht welke te vinden is via een bekend dreambox forum.

    Heb deze patch zelf iig maar ff binnengehaald, misschien dat ik 'm nodig heb. Zal de box straks eens even aankoppelen. Uiteraard zal ik mijn bevindingen met jullie delen. smile

    Voor degene die interesse hebben in de patch, PM even wink


    Dat schreef ik dus al. Vandaar dat ik ook vroeg om een foto van de onderkant van de tuner. Dat deze boxjes uitgeleverd zijn, [was al bekend] , maar wat we willen zien is de onderkant van de tuner om te zien of je een "slechte" of een "goede" tuner hebt.
    Torchwood, ik heb inderdaad ook wel wat anders te doen met dit weer. Ik zou overigens niet weten waarom ik excuses aan zou moeten bieden. Jij beledigd andere leden en lokt reacties uit.
    Ik beweerde uitsluitend dat er in Duitsland een paar doosjes DM800's in de verkoop zijn gegaan dat pre-productie modellen zijn. Die komen niet via distributeurs maar via een broertje van een van de eigenaren en zien er precies hetzelfde uit als een productiemodel omdat deze productie namelijk bedoeld is om de laatste puntjes op de I te zetten.
    De eerste productie serie is nog onderweg uit taiwan en is op zijn vroegst woensdag pas in Duitsland.
    Als jij, zoals ik vroeg, een foto gemaakt zou hebben van de onderkant van de tuner zou je opgevallen zijn dat daar wat aan gesoldeerd is.
    Ik heb tevens nooit gezegd dat het een "slechte" tuner is omdat hij slecht ontvangt. Er is een ander probleem met de tuner, maar daar mag je nu zelf achterkomen, want ik hou vanaf nu mijn mond. Ik ben het gelul en beledig hier meer dan zat.

    Ron



    Ron, Nogmaals met alle respect. Waar komt je frustratie vandaan? Het moet zelfs jou duidelijk zijn dat het hier niet gaat om een paar boxjes van de broer van een vriend van een nicht van de tante van de eigenaar van DMM. Wees nu eens ruiterlijk en erken dat jouw infobron kennelijk een andere agenda heeft dan de meesten van ons. Niemand beledigt jou en niemand lult zodanig dat jij het zat zou kunnen zijn. Wordt volwassen. Kijk verder dan je neus (of infobron) lang is.
  5. Helemaal juist.

    Laten wij nu eens ophouden met het steeds terugkerende fenomeen van welles nietes en ik weet het beter, want ik heb als enige dde juiste informatie. Ik gun iedereen zijn hd ontvanger 800 of 8000. Laten we, nu ze er kennelijk zijn (in ieder geval de 800), van elkaars praktijktesten leren, zodat wij weer terugkeren naar een board waarin wij elkaar helpen om uit onze hobbie het maximale te halen. Wat nu gedaan wordt is, mensen die, begrijpelijk ongeduldig,hun inkoop niet in Nederland hebben gedaan bang maken omdat iemand denkt dat het een brakke machine is. Hier in Spanje wacht ik rustig tot mijn Nederlandse leverancier mij mijn 800 tjes kan leveren voor mijn klantjes.

    Think positive!!!!

  6. ]Ik heb gisteren met satellietland gesproken en die vertelde net na terugkomst uit Duitsland dat er een aantal Dm800 pre-productiemodellen aan de familie van een van de eigenaren is verkocht die ze vervolgens online aanbied op het internet. Daar zit een buggy tuner in en die ontvangt dus ook niet best.

    Hij was alles behalve gelukkig met de situatie omdat mensen die zoiets kopen (geheel terecht natuurlijk) slechte recenties op boards schrijven terwijl de grote uitlevering juist op zich laat wachten om het probleem met de tuner netjes te verhelpen.

    Hij had gisteren ook twee nieuwe tuners gekregen die wel goed zouden moeten werken.

    Knullig van Dream Multimedia, maar dat zijn we allemaal wel een beetje gewend.

     

    Ron [/quote

     

    Vind dit toch wel het meest bizarre verhaal. Dus als ik het goed begrijp heeft dmm aan haar eigenaren laagkwaliteits producten verkocht, die ze vervolgens op het net aanbieden..... Denk nu zelf eens na. Zij zouden toch haar eigen kip met de gouden eieren vermoorden. Geloof hier helemaaal niets van. T met alle respect, geloof jij het zelf???

  7. Het feit dat jij vind dat de Chinese kopieerder een crimineel is, moet ik bestrijden. Deze persoon doet volgens de voor hem geldende wetten niets illegaals. Het is het systeem van vraag en aanbod. Er is kennelijk vraag naar produkten die volgens reeds bestaande conventies worden geproduceerd. Dit systeem is oorzaak van misstanden. Wij zeggen toch ook niet dat de boertjes in Colombia die coke verbouwen misdadigers zijn? Nogmaals graag een beetje nuancering.

     

    Rene van Dijk

  8. Als een van de oudste niet meer zo actief zijnde leden van sat4all, moet mij hetvolgende van het hart. Een van de Mods hier en misschien wel de oudste laat zich verleiden tot nogal harde uitspraken over zijn medemens.

    -¨ als die klote misdadigers in China onze Europese producten niet zouden namaken en daarmee onze economie verpesten!¨-

    Dat noem ik nogal een voorbarige beschuldiging. In de hele discussie over dit heikele onderwerp heb ik geen hardere stellingname gezien. Zowel niet voor als tegen. Het zou de desbetreffende Mod sieren als hij zijn verontschuldigingen zou aanbieden aan de hardwerkende EN NIETS ILLEGAALS DOENDE Chinese medemensen. In welke Philips, LG Samsung Infinity of welk ander Merk op electronisch vlak vindt je geen Chinese onderdelen of staat er niet ergens ¨Made in China¨?

    Zelfs DMM bedient zich van Chinese onderdelen. (Voedingen) en wordt de DM800 ook niet ergens in China gemaakt. En is dit niet de reden dat DMM de introductie van de DM800 steeds uitstelt?

    Niets ten nadele van S4A , maar een beetje nuancering zou op zijn plaats zijn.

    Rene van Dijk

     

  9. Moet er toch nog iets aan rechtzetten voor wie het nog niet helemaal duidelijk is.

    Logisch dat de movie map in de dir dreambox op de hdd wordt aangemaakt, maar in plaats van te mounten vanuit de soft op de dreambox een handmatige mount aangemaakt middels smartftp in de dreambox, aldus:

    var/mnt/hdd/movie.

    Hoop dat het nu duidelijk is enne geweldige kwaliteit.

    Dank

    <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  10. Dank, maar:

    duidelijker

    dir: dreambox

    local dir: /mnt

    user dream

    pw dream

    Op PC aangemaakt user dream pw dream

    mount : OK

     

    Wanneer local dir = /hdd : geen mount;

     

    Inmiddels opgelost door:

     

    DB weigerde om zg movie-map aan te maken in dir /var/mnt/hdd. (dud Mount failure.)

    Handmatig via smartftp map aangemaakt in /var/mnt/hdd dus

    /var/mnt/hdd/movie et voila opnemen en weergeven in uitstekende kwaliteit.

     

    dank voor het meedenken.

  11. Mijn nieuwe dm500s werkt prima met gemini 2.2, echter bij het pogen tot opnemen gaat het fout.

    Mount: 192.168.2.3 cifs prot dreambox\movie etc Mount OK

    video + radio toets geeft melding HDD not accessible.

    Firewall switched off.

    mpg file in hdd movie dir heeft als resultaat weergave via db.

    dus opname = neg weergave = pos.

    Iemand een idee? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...