Ga naar inhoud


Yugo

Lid
  • Items

    228
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Yugo

  1. Ik heb geprobeerd om openpli 8.0 te installeren. Na de installatie geen beeld maar alles in tekst. Afstandsbediening werkte niet zoals het moet. Ik zag dat ik ineens dat een dual bootloader had. Wilde weer terug naar 7.2 maar dat doet niet.

    Wie kan mij helpen?

     

    Alvast bedankt.

    Yugo

  2. Dat weet ik Jurgen. Zo ga ik met mijn Laptop het internet op. Maar hoe kan de ontvanger via mijn Laptop gebruik maken van het internet?

     

    En Tonskidutch ,een hele goede middag, het is de bedoeling zoals Jürgen al zegt om software voor de ontvanger te downloaden zoals CCcam of Oscam, Er zal niet naar programma's etc gekeken worden.

     

    En Jurgen die USB adapter. Bedoel je zo iets?

    IMG_20180827_112322.jpg

  3. Hallo CeesV,

     

    Misschien ben ik toch niet duidelijk geweest. In mijn stacaravan heb ik geen bekabeld internet. Ik maak gebruik van een mobiele 4G modem van Vodafone. De Mobile Wi-Fi R216-Z. Dit werkt op zich goed. Verder heb ik niets terplaatse. Dit betekent dat als er iets mis gaat ik niets kan downloaden alles moet dan met de laptop gedownload worden en handmatig op de ontvanger worden geïnstalleerd. Dit wil ik voorkomen door direct met de ontvanger via de ,laptop met WiFI, te downloaden. Misschien is dit wat duidelijker>

     

    Paul

  4. Hallo Jurgen,

     

    Allereerst bedankt voor de reactie. De bedoeling is om zonder bekabeld internet (niet aanwezig) verbinding te maken met mijn Laptop die wel via Wifi  internet heeft. Ik heb elders gelezen dat dit wel kan maar dan via een router dus eigelijk een klein netwerkje. Xtrend d.m.v. een netwerkkabel verbonden met de router waarop ook de Laptop via een  netwerkkabel is verbonden. Het is dan mogelijk om b.v. via webradio op de Xtrend via de router en dan via het internet van de Laptop te luisteren. Het klinkt inderdaad ingewikkeld maar is het niet. Simpel gezegd internet van de Laptop via de router naar de Xtrend. Zo kan ik dan ook app. downloaden vanaf de Xtrend via de Laptop naar het internet.

    Ik hoop dat ik het een beetje heb kunnen uitleggen wat de bedoeling is. Wanneer nu iets fout gaat met de Xtrend kan ik niets via app. downloaden. B.v. Cccam of Oscam.

     

    Paul

  5. Ik heb een Xtrend die ik wil benaderen voor o.a. het plaatsen van nieuwe software, als Webradio gebruiken, etc. 

    De bedoeling is om een klein netwerkje op te zetten. Hiervoor wil ik gebruik maken van mijn laptop (Wifi) en een TP-link

    WR543G Wireless AP/Client Router. 

    Ik heb overal gezocht hier en op het internet maar kan niets concreets vinden. 

    Wie kan mij een een en ander uitleggen om tot een resultaat te komen.

    Alvast mijn dank.

     

    Paul

  6. Ik hoop het. Ondanks dat ik OpenATV mooier vind wil mijn vrouwtje liever Openpli. Is makkelijker zegt zij en aangezien zij het meest gebruik maakt van de ontvanger hoop ik dat Openpli 5 de drivers voor de ET8500 in de image verwerkt.

     

    Tot dan OpenATV

  7. Ik heb het probleem waarschijnlijk opgelost. Zoals Tripleboy heeft gedaan heb ik gisteren de laatste versie van OpenATV op de ET8500 gezet. tot heden geen problemen met de ontvanger. Had iets te maken met drivers etc. Kan je misschien ook proberen.

     

    Tripleboy nog bedankt voor je advies.

  8. Hallo Smetje,

     

    Ik heb contact gehad met de winkel. Zij hebben een paar mogelijke oplossingen voorgesteld. Ik heb deze geprobeerd maar geen oplossing. Ik zal zoals ik eerder melde in mei/juni 2017 met de ontvanger naar de winkel ga.

  9. Probleem is echter dat ik in Servië woon en de winkel is in Nederland. Moet maar wachten tot mei/juni 2017, want dan ben ik weer in NL.

    Is nog steeds binnen de garantie, want ik heb hem in september gekocht.

  10. Probleem nog niet opgelost. Heb geprobeerd met een andere image (OpenATV). Zelfde resultaat. Ik zou niet weten hoe dit probleem op te lossen. Terug naar de leverancier misschien?

    Hebben jullie nog andere ideeën? Graag meedenken a.u.b.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...