Ga naar inhoud


The Greenery

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door The Greenery

  1. Hoi Bongo,

     

    Ik heb hetzelfde probleem!! Een aantal maanden geleden geen last gehad tot de verticale zenders het soms wel en soms niet deden. Dacht dat het toen aan het weer lag.

    De laatste maand doen alle Verticale zenders op 23.5 helemaal niets meer, Gemini er opnieuw opgezet en de zender scan al een paar keer uitgevoerd.

    Afgelopen weekeind de LNB vervangen an nog even naar de afstelling gekeken (niets geholpen).

    Alle Horizontale zenders is de SNR 82% en ber 0 , bij Verticaal 50% en ber 0->1000 .

    Alle andere satellieten (zelfs met lagere SNR) heb ik geen probleem en is er geen verschil met signaalsterkte tussen H en V.

     

    Opstelling: DM7000 met laatste Gemini

    Traix 78cm met Triax Multiblock astra 1-2-3-Hotbird

    4x Alps single LNB

    4/1 diseqc switch Maxdigital

  2. Ik had mijn Pc aan mijn Lcd Tv aangesloten. Ik had hetzelfde probleem bij mijn computer. Bleek er een flinke spanning op het antenne signaal van UPC te staan waardoor er zelfs een vonk over sprong als ik de dvi kabel aansloot op de Pc.

    De computer was geaard maar de Tv niet. Wanneer ik de antenne van de Tv verwijderde was het probleem over. Hierna de antenne kabel van UPC geaard.

     

  3. De harddisk zit op poort nummer 1 Het gaat om een externe 60GB harde schijf van WD. Deze schijf is geformateerd (ext3) op de NSLU2 via de webinterface.

    Op poort nummer 2 zit niets.

     

    uNSLUng 68 heb ik ook geprobeerd maar hier heb ik hetzelfde probleem.

     

    Dat read only voor linux client, geld dat alleen voor poort nummer 1 ?? Of geld dat alleen voor ntfs? Misschien dat dat dan het probleem is.

     

    Waarom is firmware versie 63 niet te downloaden via linksys.nl en wel via linksys.com?

  4. Wanneer ik op mijn NSLU2 firmware versie 2.3 Release 63 installeer kan ik niet meer opnemen met de dreambox. Ik krijg een foutmelding. (helaas zit ik nu op het werk en weet niet meer wat die foutmelding was).

    Bij firmware versie 2.3 Release 29 heb ik geen problemen. Bestanden die ik met firmware versie 29 heb opgenomen kan ik met varsie 63 gewoon afspelen. Ook het mounten van de disk is geen probleem.

     

    De droomdoos draait op de laatste Gemini.

     

    Kan iemand mij vertellen waarom op linksys.com versie 2.3 Release 63 staat en op linksys.nl versie 2.3 Release 29 staat.

  5. Waarom hoorden we een aantal maanden geleden niet iedereen miepen over het uiterlijk en de plaatsing van de DVD speler van het prototype?? Het Productie model lijkt sterk op het prototype.

    Toen zat de slimline DVD al achter het klepje en hoorde je niemand hierover.

    Over de temperatuur van de box zat ook iedereen te klagen. Nu zit er een ventilator in is het weer niet goed..???

    In mijn Philips (DFR 9000)versterker zit ook een piepkleine ventilator en die hoor ik ook niet.

  6. Na 6 jaar doet mijn DM 7000 S het niet meer.

    Gisteren mijn dreambox standby gezet met de knop aan de voorkant. Vandaag de dag wil hij niet meer opstarten en is hij ook niet bereikbaar via het netwerk (wat normaal wel het geval is als hij in standby staat). Wanneer ik hem reset, opnieuw opstart of de stekker eruit haal en evenlater er weer in doe gaat de verlichting in het scherm aan maar er gebeurt voor de rest niets. Ik krijg geen logo of tekst in het display en geen schakelsignaal op de scart kabel.

    Ik heb alle connectors af gekoppelt en zelfs dan geen verandering van opstarten.

     

    Iemand bekent met dit probleem?

     

    BvD Erik

  7. Vandaag het (achteraf stomme) idee gekregen om Unslung-6.8-beta-firmware te installeren. Dit om meer dingen te gaan doen met mijn Nslu2. Na goed de beschrijving door gelezen te hebben en Redboot geprobeerd (werkte) heb ik Unslung-6.8-beta-firmware geinstalleerd. Na installatie werkte alles, op 1 ding na (achteraf 2 maar daar kom ik later op terug), ik kan niet meer opnemen met mijn dreambox. Het is een dreambox 7000 met Gemini 360. Als ik wil opnemen krijg ik de melding: Opnamen afgebroken. Fout tijdens de schrijfactie. Controleer het bestandssysteem op fouten. Afspelen van eerdere opgenomen films en mp3jes is geen probleem. De EPG komt ook netjes op de schijf te staan.

    Geen probleem dacht ik: plaats ik de oude firmware toch weer terug. Krijg ik de melding: Error: Bad filename or format. Wie kan mij helpen?

  8. Ben net overgestapt van Ronanldd naar deze image.

     

    Nu heb ik de volgende problemen:

     

    -Na het flashen werkt het netwerk niet meer. Ook wanneer ik de instellingen handmatig invoer.

    -De orginele C+ kaart werkt nu ook niet meer.

     

    Ra ra wat zal het zijn. Heb nog voor de zekerheid een erase flash erop gezet.

     

    Bij voorbaat dank,

     

    Erik

×
×
  • Nieuwe aanmaken...