Ga naar inhoud


habeck

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door habeck

  1. Op 28-5-2020 om 20:54, Mimisiku zei:

    Het is nog veel vreemder, bizar zelfs. De commerciële TV moest zijn bestaansrecht halen uit de reclameinkomsten. Daar zou je als consument helemaal niet voor hoeven te betalen. Hoe is het gekomen dat zij menen van ons als consument geld te eisen voor die reclame. Kan iemand me dat even uitleggen?

    Koop eens een trui, sweater, Jack tegenwoordig. Je bent voor veel geld een wandelende reclamezuil

  2. Inderdaad, te eenvoudig (lol). Tot mijn niet geringe verbazing is gisteren spontaan de decoder, die ik aan heb laten staan al deze tijd, uitgegaan. Heb gisteravond (geen display meer)de decoder fysiek uitgedrukt en weer aan en (tadaaaaa)alles weer goed. Snapt iemand het nog? Ik niet, maar ben blij dat hij het weer doet. Wil hierbij iedereen bedanken voor het meedenken en de suggesties. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  3. Sorry, druk, druk, druk. Heb geen enkele vorm van beeld, wel geluid, ook niet op de free to air kanalen. Het patchen naar originele software is alweer enige tijd geleden en heeft daarna een goed beeld en geluid opgeleverd. Probleem is, de set is bedoeld voor de kampeerwagen. Thuisopstelling is naast digitale kabel en wordt eigenlijk nooit (meer) gebruikt anders dan voor kaart-upgrade en testen zo af en toe, sinds seca2.

  4. Heb na enige tijd mijn Strong SRT8000 weer aangesloten voor de maandelijkse update van C+. Geen beeld meer. Alles doet het verder prima (geluid, menu, updaten enz), maar geen beeld. Alle verbindingen gecontroleerd, goed signaal, goede scart verbinding op 2 verschillende TV's en alle 2 de scart aansluitingen van de Strong. Het is een SRT 8000 met (wederom) originele software versie 20 en C+ Seca2 kaart. Heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn en een evt oplossing?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...