Ga naar inhoud


Slingeraap

Lid
  • Items

    227
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Slingeraap

  1. Ik woon in Torrevieja (Alicante), bloed zweet en tranen om de Astra 3 te ontvangen, ik heb een 80 cm schotel met daarop een Inverto monoblock 4 graden.

    Astra 1 komt supergoed binnen dan heb ik op Astra 3 ook zeer goed signaal op freq. 11895  27500 V met deze laatste frequentie heb ik het dan.

    Alle overige frequenties krijg ik niet binnen zoals bijv.  11739  27500 V  hij pakt deze freq. dan wel weer supergoed op Astra 1.

    Volgens een locale sat boer moet ik de schotel iets bijdraaien maar hoe dan ook Astra 3 is supergevoelig als ik de schotel iets verdraai.

    De schotel staat op het dak 6 hoog op een appartement en heb volledig vrij zicht.

    Ik heb daarnaast geen super ontvanger te weten een Skybox F5 die het recent in Nederland gewoon goed heeft gedaan op Astra 1 en 3. 

    Nu kan ik een nieuwe ontvanger aanschaffen maar de vraag blijft of dat mijn probleem gaat oplossen.

    Iemand een suggestie??

  2. Ok ik ga er vanuit dat je client select bedoeld die staat bij mij op none als ik op OK druk wat de enige reactie toests is krijg ik een melding "Sorry this Advanced setup CLIENT now unavailable" ergens ziet hij CCcam niet hoewel die er toch echt inzit.

    Dus maar weer starten met telnet.

  3. Blauwe knop dat heb ik geprobeerd maar nergens zie ik een optie om CCcam te starten ik heb overigens wel de laatste nieuwe ABcom van 01-10-2007 erin staan het is mij ook gelukt om de CCcam 2.03 te downloaden maar simpel deze te starten kan ik niet vinden dus doe ik het momenteel maar met telnet.

    Dit is allemaal even nieuw voor mij ben dreambox en dbox2 gewend.

  4. Ik heb hier een SOny KV28LS60 BE-6 chassis waar ik gek van wordt kan zo een week prima spelen valt daarna om de haverklap uit het relais staat dan te klikken of valt geheel weg (geen foutcode op led) heb de flash op het M-board al doorgesoldeerd doch zonder resultaat iemand die deze klacht met oplossing kent?

  5. Ik heb een vreemd probleem met mijn ontvanger 5816/23A

    hier zit de versie 7e van Raytech (6071) in tijdens het kijken valt pulserend om de ca 1 minuut het signaal volledig weg en komt binnen 1 seconde weer terug voor 1 minuut en weer weg dit gebeurd op alle kanalen als het signaal er is staat de signaalbalk over de helft in groen.

    Ik heb diverse ontvangers waarmee geen last ook met satlook heb ik de schotel maximaal afgesteld

  6. Ik zit hier gigantisch te tobben met een Chassis MG7.1 het toestel valt tussen 10 en 30 mintuen in protectie via het het servie menu geeft hij tlekens error 73 aan na restten errorbuffer na 10 mintuen hetzelfde, als ik hem in service defautl mode laat spelen dan blijft het geluid doorlopen ik heb het advies van de service manual gevolgd IC 7484 vervangen klacht bljft bestaan, is het bij dit toestel mogelijk om tijdelijk de protectie af te koppelen zodat ik kan zien wat er met het beeld gebeurd??

  7. Ik heb hier een JVC AV28-GT1SUF met het Vestel 11AK45 chassis het toestel start gewoon maar geeft geen beeld na het opdraaien van de G2 spanning krijg ik een half beeld.

    Iemand enig idee of kan iemand mij helpen aan een service documentatie

×
×
  • Nieuwe aanmaken...