Ga naar inhoud


dub

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dub

  1. Lukt bij mijn ontvanger jammergenoeg niet. Lees dit overigens ook bij subject: "Goede weersomstandigheden DVB-T", waar tevens een van de reacties is:

    "Ik zit met een TOPFIELD 3000COT-D en met deze ontvanger lukt het 'truukje' helaas niet. De regiozenders komen gewoonweg NIET in de lijst".

    Pech voor mij dus en daarom op zoek naar een alternatief. Gelukkig kom ik dan dus waarschijnlijk bij een goedkopere ontvanger uit.

    dub

  2. Heb op het board gelezen dat er ontvangers zijn die meerdere regiokanalen in één lijst accepteren. Zelf ben ik aan het experimenteren geslagen met een buitenantenne hier in Haarlem en heb nu voldoende signaal voor de regiozenders Noord Holland (23), Utrecht (33) en West (52). Mijn ontvanger Topfield 3000COT accepteert echter op geen enkele manier meerdere regiozenders in één lijst. Ben nu op zoek naar een ontvanger die dit het liefst zonder trucjes wel accepteert. Zijn er ervaringen op dit gebied met de andere ontvangers. Bedankt voor jullie reactie.

  3. Heb vandaag diverse varianten geprobeerd op Humax met TOH 3.1 MR 1.06; MR1070, MR1070t en dat alles met en zonder titanium (2in 1). Resultaat wisselend met als meest opvallende resultaat dat bij welke variant ook de Humax na ongeveer een half uur tot één uur begint te initialiseren en de boel bij mij vastloopt. Ik moet dan eerst weer zappen op fta kanalen of de humax weer opnieuw aan en uit zetten. Kortom geen stabiele situatie. Graag hoor ik ervaringen van anderen welke variant meer stabiel is of dat er nog andere mogelijkheden zijn voor Hispasat, want via MM Penta 1.20 lukt het bij mij ook niet omdat ik hier geen passende bin file voor kan vinden want wat ik zie overal allen mbf-files voor de MM?

  4. Hallo,

    Ook ik kom niet verder dan de edit funktie in het Cam menu. Ik kan nog wel de verschillende coderingen in beeld krijgen maar een functie om de provider en/of coderingen te verwijderen zie ik niet.Ik heb een Humax 5400 TOH 3.1 MM module MR.1.055 en heb dus nog steeds het freezes probleem. Zit ik misschien in het verkeerde menu?

    Bedankt voor het meedenken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...