Ga naar inhoud


Kockie

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kockie

  1. Nou, de nieuwe voeding is er niet van gekomen. Deze is een maandje geleden besteld en ligt nog steeds niet op de mat... Daarom de stoute schoenen maar aangetrokken en een paar condensatoren besteld. Na wat prutsen met litze alle "kapotte" condensatoren gewisseld voor nieuwe. Nog even een hartverzakking gekregen omdat ik geen spanning kon meten op de harde schijf uitgang van de voeding.

     

    Zaakje aangesloten en...... ik heb weer beeld smile

     

    Iedereen bedankt voor de medewerking!!

  2. Inmiddels ben ik bij Hulkman op bezoek geweest en hebben we de voeding omgeprikt (ik werk ongeveer een kilometertje bij hem vandaan ;)) De dreambox deed het weer als vanouds nadat we er een ander image hadden opgeblazen (gemini). Met een beetje gepruts draait ie nu thuis ook weer met de oude voeding, maar er is een nieuwe onderweg. Iedereen bedankt voor de hulp, in het bijzonder Hulkman voor het openstellen van zijn huis!!

  3. Dat is een idee. Ik zal eens een schroevendraaier ter hand nemen om te bekijken welke voeding er in zit. Wordt wel vanmiddag of vanavond. Is die voeding gemakkelijk te vervangen? Als ik het plaatje op een van de webshops zie, moet het niet te moeilijk zijn.

     

    Inmiddels weigert Pli-Iolite ook dienst op dezelfde manier frown

  4. Dat heb ik allemaal al geprobeerd. Een dreambox 7000 doet het prima in dezelfde opstelling. Dus de kabel lijkt me dan redelijk in orde. Met heel veel pielen met afstandsbediening en via de webremote krijg ik heel even beeld wat dan na een of meerdere seconden weer verdwijnt. ZOu er hardwarematig iets kapot zijn? en zo ja, wat...

  5. Ik heb het volgendeprobleem: mijn Dreambox 7025 start de eerste keer op na installatie en als de wizard tevoorschijn komt wordt het beeld zwart. TIjdens het opstarten zie ik de normale beelden die je mag verwachten bij de verschillende images. Ik heb nu 2 images geprobeerd en heb bij beide hetzelfde probleem. De nieuwste ROnaldd (ronaldd-image-dm7025-20081201-r3)heeft het probleem evenals PLI Jade. Pli Iolite werkt wel, loopt alleen vast bij overschakelen op radio.

     

    Na een beetje prutsen met de afstandsbediening kom ik in het scartmenu. Hiein krijg ik de volgende melding op het display:als u dit ziet is er iets mis met uw scartaansluiting. Druk ik dan op ok, dan komt er beeld, maar wil ik vervolgens het menu in, dan verdwijnt het beeld weer.

     

    Iemand een idee waar dit aan ligt en vooral wat ik er aan kan doen?

  6. ja, die bestaat

     

    [edit]

    maar is niet schrijfbaar! STOM STOM STOM, dat ik dat nog niet heb gecontroleerd <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> /hdd was wel schrijfbaar, maar de directory movies niet. Bedankt voor de tips <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    [/edit]

  7. Ik ben al een tijdje bezig met m'n dreambox 7000 om op te nemen op een nfs mount.

     

    De nfs-mount (slackware server) loopt goed. Afspelen van op de server geplaatste mpegs en vobs verloopt ook goed.

     

    Dan nu het probleem. Als ik op wil nemen met de dreambox, dan reset deze zich. Hij start dan opnieuw op en neemt zoals wel te begrijpen is niet op.

     

    Ik heb verschillende images geprobeerd; waaronder ronaldd en pli.

     

    Iemand een idee wat ik fout doe? Via de zoekfunctie heb ik helaas niks kunnen vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...