Ga naar inhoud


sayco

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sayco

  1. Hoi,

     

    Zet je image in een usb stick. Hernoem bestand usb_update en usb stick in usb poort daarna zet je ipbox met "aan uit schakelaar" achter. gelijktijdig druk op links voor power knop vasthouden tot dat op je display usb-upgrade komt dan laat je alles los wachten tot hij klaar is. Daarna verschijnt op display "done" zet ipbox met je afstandbediening aan.

    Alles opnieuw instellen daarna is ipbox klaar voor gebruik.

     

    Veel succes.

     

    Sayco

  2. Daar isssie weer.

    De eeuwige DM-IPbOX vergelijkziekte!

    Noem mij dan maar eens die nukken, want ik heb gisteren de DM8000 na een weekje afkicken weer zien draaien en kon geen enkele "nuk" ontdekken.

    De behuizing van de beta-modellen is al lang achterhaald.

    de definitieve productieversie is net zo high-end als de PS3 met krasvrij gespoten zwarte kunststof delen en geen schroefjes in het zicht.

    De huidige kunsstofdelen zijn veel te vuil en krasgevoelig waardoor ze er nu inderdaad na verloop van tijd wat slordig uit gaan zien, maar afgezien daarvan vind ik de DM8000 wel heel erg mooi en de meest uitgebreide goed werkende HD receiver die ik ooit gezien heb!

    Stop nou gewoon eens met dat zielige vergelijken. Alleen het feit al dat een 9000 volgens jullie op enigma II zou moeten draaien, geeft al aan dat de software van dgstation in vergelijking tot een Dreambox zwaar zuigt.

     

    Ron

     

     

    Het is toch hobby van de mensen ze moeten zelf weten wat ze gebruiken. En trouwens voor de prijs van een DM8000 kun je wel 2 DGstation aanschaffen. Over de kwaliteit van DM8000 kan nog niemand nog wat zeggen. Want die is nog niet eens leverbaar.

     

    Dan moet men wachten tot alle kinderziektes uit de wereld geholpen wordt, dat DM8000 echt goed is moet men wachten tot de tweede misschien derde versie uit komt.

     

    Maar goed dat is mijn mening over deze discussie.

     

    Groeten

     

    Sayco

  3. Hoi

     

    Ik heb alle mogelijkheden geprobeerd om CCCAM zonder vast lopers te krijgen maar het is me gelukt. ook met de handleiding van JaxcC. het werkt wel maar na 15 sec. loopt ie vast. met g**x loopt wel perfect.

     

    Kan iemand mij helpen?

     

    bedankt.

    <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  4. Ik heb 4 LNB's met diseqc. standaard is astra en hotbird geinstalleerd.Als ik full diseqc kies daarbij de twee satellieten bijvoeg (turksat en eutelsat W3) Hoe en waar kan ik de nieuwe zenders en frequeties toevegoen.

    Reelbox zoekt niet zelf.

     

    Wie kan mij daar helpen?

     

    Vast bedankt

  5. - Heb je nog beeld? = ja

    - Draait de DB nog? = ja

    - Als je geen beeld meer hebt, kan je dmv zappen weer beeld krijgen? ik hoef niet zappen hij draait nog 22:46 uur

    - Welke emu gebruik je? MGCAMD (v2004-0420) of gebruik je een hardware CAM?

    - Welke image gebruik je. Rudream laatste

     

    hij schakelt automatisch naar 16:9 zonder problemen en ook geen freeze's

     

     

     

    Groetjes Sayco

×
×
  • Nieuwe aanmaken...