Ga naar inhoud


LAX

Lid
  • Items

    192
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LAX

  1. Voordat ik een Vu+ Duo2 ga aanschaffen wil ik graag weten of het mogelijk is als ik er een sattuner en kabeltuner in heb zitten of ik mijn eigen programmalijst kan samenstellen met bv eerst de gangbare Nederlandse zenders in HD van de kabel, vervolgens de BBC/ITV kanalen in HD van de sat en dan de themakanalen weer van de kabel. Kan ik dan van een kabelzender zonder probleem zappen naar een satellietzender en vica versa en hoe is de zapsnelheid dan? 

  2. Afgelopen weekend op zolder een oude Diablo Light 2.3 cam gevonden waar nog Stealth 2.54 op staat, heb hem jaren niet meer gebruikt.

     

    Ik kan hem formateren en er Underworld opzetten of ik kan een Diablo 2 update uitvoeren en er dan Ipnosys opzetten.

     

    Wat is de laatste stabiele Underworld versie voor de Diablo Light 2.3 aangezien ik diverse versies zie die alleen geschikt zijn voor de wifi versie?

     

    Wil hem gaan gebruiken indien mogelijk i.c.m. een HD+ kaart voor de Duitse commerciële HD zenders of met een TNTSat kaart (versie 5) of het Franse Bis TV pakket op de Hotbird.

     

    Welke kaart werkt het best en/of welke andere opties kan ik nog met die cam?

  3. Leuk, maar wel weer halfbakken zoals we gewend zijn van CanalDigitaal.

     

    Ok, dat HBO OnDemand lastig is met de huidige receivers die CD aanbied is tot daar aan toe maar van de 3 HBO kanalen alleen het eerste kanaal in HD uit te zenden en HBOGO pas later aan te bieden is niet meer van deze tijd. En dat voor 13,95 euro.

     

    Mijn inziens hadden ze beter de ontbrekende kanalen van de overige premiumpakketten (Film1/Sport1/Eredivisie Live) kunnen toevoegen dan weer een half compleet pakket aan te bieden.

  4. De document root per domein heb ik aangepast door de betreffende domeinnaam achter var/www/html te plakken en dat werkt vlekkeloos. Als root gebruiker heb ik volledige toegang via SSH en kan de bestanden per site afzonderlijk uploaden.

     

    Neem aan dat als ik een voor een bepaalde FTP gebruiker de toegang wil beperken tot 1 van de domeinen dit in chroot setup zal moeten doen?

  5. Ik wil meerdere domeinnamen op mijn VPS server hosten. Daarvoor heb ik de server als volgt geconfigureerd, alleen kom ik er niet uit om het virtual host gedeelte goed te configureren.

     

    Centos 6.2 x86_64 LAMP met iptables aan en phpMyAdmin + vsftpd geinstalleerd.

     

    Voor elke domein wil ik een aparte ftp account maken en toewijzen aan desbetreffende account. En alleen voor de hoofddomein ook ssh toegang.

     

    Gebruikers toevoegen in vsftpd is geen probleem en beperken van die gebruikers (alleen toegang via ftp) ook niet.

     

    Om de server meerdere domeinnamen te laten hosten heb ik het httpd.conf in /etc/httpd/conf/httpd.conf aangevuld met volgende regels:

     

     

    <VirtualHost *:80>

    ServerName www.domain1.com

    ServerAlias domain1.com *.domain1.com

    DocumentRoot var/www/html

    </VirtualHost>

     

    <VirtualHost *:80>

    ServerName www.domain2.com

    ServerAlias domain2.com *.domain2.com

    DocumentRoot var/www/html

    ErrorLog logs/domain2.com-error_log

    CustomLog logs/domain2.com-access_log common

    </VirtualHost>

     

    Hoe kan ik elke ftp gebruiker toewijzen aan desbetreffende domeinnaam en zorgen dat ik bij inloggen via bv filezilla in publieke html folder van toegewezen domeinnaam kom ipv /home/ftpgebruiker?

  6. oke bedankt voor wederom een snel antwoord.

     

    ik begrijp dat ik niet meer krijg dan mijn huidige pakket.

     

    Als ik kijk wat voor apparatuur je hebt (1x VU+ DUO OpenPli, 2x VU+ solo) hoef je helemaal geen 2e kaart nemen maar gebruik je die VU+ solo boxen gewoon als partnerboxen en zet je als het ware een intern cardsharing netwerk op. Zo bespaar je ook nog is die extra kosten van een extra kaart en HD pakket op 2e kaart plus dat je alles ziet wat je ook met je hoofdkaart kan bekijken (bv. Eredivisie Live).

  7. Origineel bericht van: Amager95
    Origineel bericht van: sattools
    Alleen de eigen regionale omroep en de aangrenzende zal Ziggo nog doorgeven.
    BRON: Telegraaf


    ik ben benieuws hoeveel aangrenzende provinciale omroepen zij zullen doorgeven.

    voor een stad als Amersfoort zullen dat er toch al zeker 4 zijn:
    RTV Utrecht (de eigen regionale omroep)
    TV NH
    Omroep Flevoland
    Omroep Gelderland


    Vergeet Zuid Holland niet, immers ook aangrenzend aan de provincie Utrecht, ben benieuwd of ze RTV West en RTV Rijnmond in dat geval ook gaan doorgeven. Via CanalDigitaal kijk ik zelf enkele keer naar Omroep Brabant en TV Limburg maar RTV Utrecht kan je via de sat helaas niet ontvangen.
  8. Origineel bericht van: digitaal kijker
    maar welke versie is het,de vlaamse of de nederlandse ????


    heb het natuurlijk over de Vlaamse versie (in Vlaanderen) daar je het over TVV en Telenet hebt en bovendien televisie via Belgacom alleen in Belgie wordt aangeboden. In Wallonie bieden ze de Franstalige versie aan en in Brussel beide versies.
  9. Origineel bericht van: Littlesat
    Je had ook gratis via mycanaldigitaal via een email kunnen opzeggen. Had je niet hoeven te bellen, geen brief aangetekent op hoeven te sturen en het was ook geregeld.


    Nou dat contactformulier is anders absoluut niet te vinden, kom alleen maar uit op het veelgestelde vragen en antwoorden deel. Telefonisch zijn ze onbereikbaar wegens drukte. Nog nooit zo'n onbereikbaar bedrijf als CanalDigitaal tegengekomen.
  10. Om mee te nemen bij je besluit voor internet, bij Online bespaar je ook nog eens 7,50 euro extra per maand + maandelijks opzegbaar zolang je klant bent van T-Mobile. (af te sluiten via T-Mobile).

     

    Zelf heb ik wel voor Ziggo gekozen i.v.m. veel hogere upload plus dat adsl aan zijn maxium zit en glasvezel in deze buurt voorlopig niet zal worden aangelegd en Ziggo in theorie t/m 400 Mb/s kan aanbieden met huidige technologie zonder dat je andere modem etc. nodig hebt.

     

    Kwa tv aanbod ben ik overigens zeer content met schotel.

  11. Ik heb de Aston cam 1.07 en ook de CanalDigitaal module met wereldbol in gebruik met de Humax icord. Met de Aston kan ik alle HD kanalen probleemloos ontvangen (Eurosport HD alleen met engels commentaar) en switchen van sd naar hd en weer terug zonder problemen. Het nadeel van de Aston vind ik met opnemen daar je het vaak eerst moet decoderen (iets waar ik geen last van hebt met de CanalDigitaal module). Met de CanalDigitaal module kan ik prombleemloos zappen van sd naar hd en weer terug met uitzondering van Eurosport HD en History HD welke ik niet kan ontvangen met de CanalDigitaal module.

  12. Origineel bericht van: Littlesat
    Met een vrije downgrade ben ik het niet eens. Degene die een Entertainment pakket genomen hadden vanwege het voetbal zou ik wel een keuze mogelijkheid geven... redelijk toch?!?

    1. Terug van Family naar Familie met behoud van voetbal 13.50+9.49=22.99 (is nog altijd bija 1 Euro goedkoper)

    2. Behoud van Entertainmentpakket zonder voetbal (blijft 23.95)

    3. Behoud van Entertainment met voetbal (wordt eerste 3 maanden 29.99 daarna 33.44)


    Flauwekul, ik heb gekozen voor het entertainmentpakket vanwege NASN en eredivisie voetbal voor minimaal 1 jaar, heb tot nu toe maar 2,5 maand van het eredivisievoetbal kunnen genieten. Dus ik wacht even de brief af, maar ik zou het ook niet erg vinden als Sport 1 ervoor in de plaats komt, ik lees dat sommige Sport 1 ontvangen i.p.v. tele2 voetbal in het entertainment pakket. Bij mij staat Sport 1 potdicht in het entertainmentpakket.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...