Ga naar inhoud


dannyboy

Lid
  • Items

    815
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dannyboy

  1. Beste mensen,

     

    Mijn 10 jaar oude set Denon AVR-1912, wil ik het liefst niet zomaar weg doen. Het is tenslotte nog wel een netwerk receiver.

    Nu vraag ik me af of deze te combineren is met de soundbar en subwoofer DHT-S516H. Mijn nieuwe Sony tv (KD-65A8) heeft ARC (hoewel ik er verder geen verstand van heb), maar begrijp dat dat handig is. De S516H heeft dat geloof ik ook.

     

    Dus: kan ik de avr-1912 verbinden met de s516h en mijn sony tv? Zou ik er dan ook nog 2 Denon Home wifi speakers op aan kunnen sluiten?

     

    Kan het zijn dat het tv geluid niet synchroon kan lopen?

     

    Ben benieuwd naar jullie adviezen en meningen. Alvast bedankt!

    Grt DC

  2. Ik heb hier deze namiddag eens snel VTI ingezet en na alle aanpassingen en een reboot werkt het perfect bij mij.

    Enige verschil met wat in de lijst staat is dat ik de plugin.py vervangen heb in Kodi.....

     

    Speedy

     

    Ik ga het onderstaande installeren:

     

    enigma2-plugin-extensions-mediaplayer2_0.62-20160903_all.ipk

    enigma2-plugin-extensions-subssupport_1.5.4_20151105_all.ipk

     

    ​Maar het vervangen van plugin.py door welke versie van plugin.py?? Ik gebruik VTi.

  3. Beste Tonskidutch, vanaf plaatje 14 uit jouw handleiding/link is niet meer van toepassing op mijn situatie. Ik heb alles al toegevoegd. Krijg alleen via mijn remote nergens in beeld te zien hoe de subs toe te voegen.

     

    Elders op t internet zegt iemand dat mediaplayer2 geinstalleerd zou moeten zijn en daar deze niet standaard in VTi zit, heeft deze persoon besloten om Blackhole image te installeren. Ik heb (vooralsnog) die intentie niet.

  4. Beste leden,

     

    Ik probeer een iptv lijst in mijn vu+ duo2 op te delen in verschillende mappen/boeketten en dat probeer ik met dreamboxedit wat natuurlijk makkelijker is dan handmatig boeketten maken en die weer vullen handmatig via de remote.

    Probleem: geen beeld op die zenders in die boeketten die ik aangemaakt heb. Indien ik een zender handmatig toevoeg mbv de remote (menu-toevoegen aan boeket), heb ik wel beeld. Alleen is dit natuurlijk veel te omslachtig.

    In de algemene map waar ik uit put, is er wel beeld op de streams.

    Graag hoor ik wat ik fout doe.

    Grt DC

  5. beste leden,

    Indien ik op watismijnip.nl mijn ipadres wil achterhalen, zie ik dat mijn provider google.com is en ik een heel ander ipadres heb. Wel zag ik in eerste instantie mijn correcte ziggo ipadres staan als "forwardip", maar daar zie ik tegenwoordig iets staan wat op een mac-adres lijkt.

    Iemand enig idee hoe dit kan en wat hier aan te doen?

  6. Beste leden,

     

    Wil een VuDuo+2 kopen alleen heb ik aan tuners een hoop keuzes. Daar zijn de dual tuners S en C/T maar ook gewone tuners.

    Kan iemand mij uitleggen wat een dual tuner is?

    Mijn huidige vuduo+ heeft 2 sattuners en een externe sundtek usb kabeltuner. Wat is handig om te doen als ik de vuduo+2 zou nemen.

    Wat is de meerwaarde van een dual tuner?

  7. Beste forumleden, sinds kort lijkt de afstandsbediening van mijn vu+ duo een eigen leven te leiden. Er brandt linksboven op de display een groen lampje en zonder dat ik de remote aanraak is dat lampje aan t knipperen/branden en lijkt de remote gebruikt te worden. Zodra ik een batterij uit de remote verwijder, brandt t groene lampje ook niet meer op de vu.

    Iemand hier ervaring mee?

  8. Hallo allen,

    Ik heb een ziggo-modem en daarachter een Asus RT-N66U wifi router. Nu wil ik mijn wifi bereik uitbreiden en heb daar 2 powerline adapters en een US Robotics 5461 wifi router voor.

    De ene powerline gaat in de Asus (en een stopcontact) en de ander doe ik in een andere kamer in t stopcontact. De bedoeling is dat de USRobotics aan de 2e powerline adapter in de ander kamer gaat.

     

    Maar wat nu vanaf hier? Heb in de USR de dhcp uitgeschakeld, het draadloze netwerk dezelfde naam gegeven als het netwerk wat mijn primaire router (ASUS) onderhoudt, maar krijg niet de USR zover dat ik via die router t internet op kan.

     

    Wie of wie?? Hoor graag hoe ik dit verder moet aanpakken. Alvast bedankt!

    Grt DC

×
×
  • Nieuwe aanmaken...