Ga naar inhoud


zad75455

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door zad75455

  1. Hartelijk dank, maak er al lang en met veel plezier gebruik van. Een toppertje.

     

    Een vraagje aan de expert.

    Voor ons vakantiehuisje in Turkije pas ik de rotatinglijst altijd aan. Ik heb daar alleen 19.2, 23.5 en 42 (via disecq) en verwijder met DreamboxEdit alle andere satellieten. Dat is een omslachtige klus.

    Kan dit eenvoudiger?

     

    Alvast dank voor de moeite.

  2. heeft nog niemand gedacht om als er een kaart blokkage is klacht neer te leggen tegen opzettelijke hacking van jouw systeem ? Als zijj kunnen binnengeraken door je router,zelfs al staan er poorten open,dan wordt dit als opzettelijke hacking beschouwd in de wetgeving.Mss allen verenigen en een internationaal proces aanspannen tegen CD (TVV) .Zelfs al is het een derden firma die dit doet dan nog is er een opdracht gegeven van CD NL.Zijn zij even medeverantwoordelijk.

    Zal natuurlijk wel geld kosten maar mss kan Radar en testaankoop er iets mee.

    Dit is vergeefse moeite, ik heb gewoon opgezegd. Alternatieven voldoende en vaak nog veel goedkoper ook.

    Dat ze controleren vind ik prima, mijn frustratie zit in het feit dat ze niet willen communiceren, geen service verlenen en geen enkele toezeggiging nakomen (zoals herhaalde terug bel beloften). Bij dit arrogante clubs haak ik gewoon af. Als ze mij niet als klant willen......prima, ga ik naar een ander. In een gewone winkel zou je een dergelijke behandeling ook niet accepteren.

  3. is het 1ste symptoom van: afgesloten i.v.m. verdenking van cardsharing

    bel maar met CD. daarbij wens ik je veel succes, ben daar 3 weken zonder resultaat mee bezig geweest, vruchteloos wat een prutsers.

    heb het abo inmiddels opgezegd

  4. Om veel misverstanden te voorkomen:

     

    1. ik share alleen intern met max. 3 boxen via MGcam, maar meestal slechts 2.

    2. heb CD uitgenodigd, als ze mij niet geloven, om te komen kijken, ik heb niets te verbergen.

    3. de cardshare buitenshuis is al een jaar of 2 volkomen overbodig, met de komst van de Raspberry cq AppleTV

    4. bij iedere turkse/marokkaanse satshop kan je gewoon voor € 10,- per maand het volledige CD pakket afnemen, als CD dus sharen wil aanpakken, ligt daar een nobele taak.

    5. het sharen is slechts ontstaan omdat ik op een 2de /3de kaart niet het volledige pakket kon krijgen, waar ik wel voor betaal.

    6. in het begin had ik best begrip dat zij dit wilden onderzoeken, maar dat duurt nu al 3 weken, maar omdat zij geen enkele informatie, geen service en geen medewerking verlenen, slechts met loze beloften komen, ben ik afgehaakt en heb na 10 jaar het abonnement opgezegd.

  5. Mocht ik toestemming hebben van de mods,dan zou ik wel eens de proef op de som willen nemen.

    ik steek mijn nederlandse kaart in mijn vu duo,en draai cccam.ik beveilig zo goed mogelijk mijn router,en dan nodig ik sat4all leden uit,om een poging te doen om mijn cardserial uit te lezen en deze naar mij te pm'en.Misschien zouden we dan iets meer weten.

    Maar ik denk,dat de mods dit niet gaan toelaten,om dat hun board een tussenmiddel is,om mogelijks iets te doen,dat niet mag.

    Maar kijk hun reactie uit.

    Voor de goede orde, ik draai geen cccam

  6. Een week of 3 geleden is mij CD card door CD gede-activeerd. (10 jaar een full abo) Pas na 3 telefoontjes kwam ik achter die reden.

    Moest een bezwaarschrift indienen en dan zou ik met 1 a 2 dagen weer aangesloten worden, dat was 2 weken geleden. Sindsdien om de dag bellen en mailen....maar niets helpt.

     

    Geen info van CD, CD komt geen enkele van de vele toezeggingen na. Een service van 0,0 voor klant die die al 10 jaar netjes betaalt.

    Nu ben ik al 2 dagen bezig om op te zeggen want heb inmiddels glasvezel en al ruim een jaar een Raspberry.  Ik ben er helemaal klaar mee.

     

    Overigens share ik alleen intern met 3 eigen ontvangers (mag volgens mij), mijn card in nog nooit mijn huis uitgeweest en is ik ook door mij niet gecloned.

     

    Wie dit begrijpt mag het zeggen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...