Ga naar inhoud


mg_piet

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mg_piet

  1. Hallo, heb een marmitek 300 gekocht om van op afstand via dreambox(7000) tv te kunnen kijken.Dit werkt goed alleen kan ik niet van zender veranderen met afstandbedienig via het IR-led wat op de dreambox is geplaatst.Het werkt wel bij andere app (dvd, etc).

    Werkt dreambox afstandbediening wel met infrarood of heeft iemand hier een oplossing voor?

  2. Hallo heb een marmitek 300 aangesloten op mijn dreambox 7000 om zo tv te kunnen kijken in een ander vertrek. Alles werkt (beeld,geluid)behalve veranderen van zender met afstandsbediening van de dreambox.Heeft er iemand ervaring met waar kan ik het beste de IR led plaatsen op de dreambox?

     

     

  3. ik wil graag een lcd tv plaatsen in een prieeltje, zodat ik ook tv kan kijken vanuit de jacuzzi, die daar geplaatst is.

    Is daar een lcdtv geschikt voor (ochtenddauw,waterdamp)?.

    Verder wil ik dit doen met een dreambox 7000,het is wel ong 25 meter dus is het met een scartkabel wel mogelijk?

  4. Hallo met db 7000 heb ik de laatste tijd een zeer trage ftp verbinding (duurt lang voordat alle mappen zijn verstuurd)

    Heb het volgende al gedaan -Flash erase ,Leeg image erin

     

    Resultaat blijft hetzelfde FTPen blijft 1a2 minuten duren.

    VAR staat op USB! Image is gemini

    Heeft iemand dit al eens gehad??

  5. Dit probleem had ik ook,(45% is gewoon geen signaal bij dreambox)Zorg ervoor dat je eerst een sateliet bv ASTRA hebt (met andere receiver of satfinder),dan FLash erase en bij motorconfig gewoon kiezen voor simple.(Je krijgt namelijk momenteel geen stroom voor en draaien en lnb) dan transponder zoeken ,en je hebt weer contact met de buitenwereld.succes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  6. hallo

    Ben er achtergekomen dat hij totaal niets meer ziet,kan dus niet connecten met cas1, cas2,(ook niet rechtstreeks op de print), en ziet dus ook geen kaarten.

    de oplossing ligt volgens mij bij het downgraden naar een andere matrix (BV matrix 1.08).

    Dit is nu alleen een lastig probleem geworden, en zal dus moeten terug gaan naar de shop.

    groeten mg_piet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  7. De keys opwaarderen in een nextwave2500c met embedded Mrv2.11 lukt zowel handmatig ,en met funkaarten niet (ziet ze niet)

    handmatig kan ik sommige keys niet editten,en dus niet veranderen.

    Is de combinatie nextw2500c + Mrv2.11 wel goed of kan ik er beter iets anders in zetten? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...