Ga naar inhoud


hjm1

Lid
  • Items

    152
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hjm1

  1. Ik heb een DB7000s (PLI Flubber) met gbox draaien tot grote tevredenheid. Ik heb ook een Humax (5400z) staan die ik wil sharen met de dreambox, heeft iemand dit aan het draaien?

    Na heel veel gezocht te hebben zie ik door de bomen het bos niet meer. Met welk progje b.v. Hics of ander kan ik dit aan de praat krijgen.

    Er is een seriele verbinding en op die manier heb ik Hics3.0 al zover gehad dat hij vroeg om data maar de Dreambox geeft geen antwoord. Mijn ip van de DB is 192.168.2.50 en van de pc is 192.168.2.20 wat moet er dan in de cfg files?

    Kan iemand mij op weg helpen?

  2. Ik heb inderdaad de antenne niet hoog gehouden. Mijn Philips is de 42pf9631 en ik heb de gebruiksaanwijzing gelezen.

     

    Maar het probleem zit waarschijnlijk in de hoogte en richting van de anttenne.

     

    Omdat ik niet echt hoog kan komen met deze UHF antenne is het dan niet beter om een ander type antenne te kopen ?

     

    Als er maar 1 antenne ingang is op de tv moet je er dan een coax schakelaar tussen zetten om van kabel naar digitaal te schakelen?

     

    Bedankt voor de positieve reactie's.

  3. Hallo,

    Ik heb een Philips plasma met een DVB-T tuner en woon tegen de duitse grens (Twente).

    Kan ik met een UHF antenne een digitale zender ontvangen ?

    Op de tv zit maar 1 antenne ingang dus die moet ik wisselen van de kabel naar de antenne.

    Ik krijg nu op kanaal 0 alleen TV Oost, ik denk dat dit een analoog signaal is.

    Als ik het zoeken start dan stopt hij bij 107,50 met een slecht signaal dus geen beeld.

    Wat doe ik fout, het land staat op Duitsland.

    Heeft iemand hier in de buurt ervaring met zo'n Philips tv?

  4. Ik heb al een tijd deze plasma maar wil ook de dvb tuner gaan gebruiken.

    Ik begrijp alleen niet hoe ik deze in werking krijg. Ik neem aan dat ik de antenne (kabel) moet vervangen voor een b.v. uhf antenne maar moet ik opnieuw de zenders zoeken? Ik woon aan de Duitse grens dus moet wel enkele fta kunnen ontvangen denk ik. Het zou fijn zijn als ik een hint krijg hoe ik moet handelen.

    HJM1

  5. Ik heb nu weer beeld met de Sagem via mgcamd op Tvhome met de Sportster 1.05 rc025 <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />. Ik denk dat ik een beter beeld heb althans zo lijkt het. Ik ben alleen het spoor kwijt van wat nu een goed signaal is. Ik b.v. met

    Ned.2 BER 262143 SNR 64000 SIG 7196 maar bij

    RTL7 BER 262143 SNR 64000 SIG 0

    Bij beide heeft het beeld bijna geen hapering wat is nu goed.

  6. Ja ik bedoel die afstand ook zo ongeveer. Nee HD heb ik helaas nog niet kunnen testen. Ik heb wel per ongeluk een software update gedaan. Ik had die file bij Philips weg gehaald en op de usb stick gezet. Ik wilde later even wat foto's laten zien en had niet meer aan die file gedacht. Toen ik de usb stick erin deed begon hij gelijk een update te doen maar dit ging zonder problemen. Ik kan je wel aanbevelen om een digitaal signaal te gaan gebruiken omdat het een veel beter resultaat geeft. Ik heb nu een TVhome kastje en dat is prima. Mijn zoon heeft deze week een pf6699 gekocht maar ik vind dat er duidelijk een verschil in beeld is. Succes met de koop, als je nog meer wilt weten laat het maar horen.

    hjm1 <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  7. Ik heb deze nu vier weken thuis staan. Ik weet niet wat je ervan wil weten maar ik wil hem niet meer missen. Zelfs gewoon antenne signaal geeft deze tv nog een goed beeld. Je moet er wel op afstand naar kijken. Hij is behoorlijk zwaar en ik heb hem nu aan de muur hangen met uiteraard de kabels erachter door de muur. Als je andere details willen weten dan laat het maar horen.

    hjm1

  8. Ik heb een andere camd3 erop gezet maar krijg hetzelfde resultaat, prima beeld op 16:9 en op 3:4 zeer korte freeze's Ik heb toe weer eens de 1.05 rc025 erop gezet maar krijg geen beeld. Klooien met camd3 files, mgcamd en newcd maar zonder dat ik beeld heb. Waarmee kan ik een copy paste maken zodat ik de telnet sessie kan laten zien? Heeft iemand niet de draaiende configuratie files (pm) zodat ik daarmee verder kan?

  9. Ik heb versie 1.05 er al op gehad maar kreeg deze niet aan het draaien. Ik had wel dezelfde camd3 en newcs erin gezet zoals die ook draaide met de 1.03 Nu begrijp ik dat ik er een andere camd3 in had moeten zetten. De camd3 versie is de camd3_838 welke zou ik dan moeten gebruiken en welke conf file? en kan ik de oude newcs gewoon blijven gebruiken? Alvast bedankt voor je tips........... <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  10. Ik vind het jammer dat het subject niet echt kan worden beantwoord en er al snel van onderwerp wordt veranderd. Als uitbreiding op mijn probleem hebb ik gekeken naar de signaal sterkte die nogal verschild van zender. waar het gewoon goed gaat is het signaal +/-26000 maar als ze onder de 24000 komen begint de hapering dus hele korte freeze. als ik dan naar 16:9 ga is het goed maar krijg dan op mijn plasma zwarte balken aan de zijkant. Ik kan me niet voorstellen dat ik alleen dit probleem heb. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  11. Ik heb een Sagem draaien met Spotster 1.03, camd3 en newcs emu's. Provider is tvhome met een actuele kaart. Alles loopt prima maar ik heb op de meeste zenders problemen dat het beeld hapert dus een stukje overslaat. Ik heb al een antenne versterker ertussen zitten maar dat helpt ten dele. Als ik het formaat van 4:3 verander naar 16:9 is het probleem verdwenen. Het nadeel hiervan is dat ik op mijn plasma een kleiner beeld krijg en dat is toch niet de bedoeling van een plasma. Kan ik beter naar een andere versie van Spotster gaan of is er een andere oplossing voor.

    Alvast bedankt voor de reactie.

  12. Ik heb dit probleem weet iemand hoe dit op te lossen?

     

    Static DW Replied : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    DW replied to Samsung

    Static DW Replied : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    DW replied to Samsung

    Static DW Replied : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    DW replied to Samsung

    Static DW Replied : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    DW replied to Samsung

    Static DW Replied : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

  13. Hallo, ik heb al enige tijd last van een zeer onstabiel beeld op de Astra 19. Als ik hetzelfde signaal op mijn Humax doe is er niets aan de hand. Mijn image is gemini 2.5. Ik zie de SNR ook steeds varieren van 40% naar 60 of 70 en weer terug. Ik heb geeb dect telefoon in de buurt. Ook mijn router met wireless staat niet in de buurt. Ik heb een origineel cd kaartje en kan gewoon geen enkele nederladse zender ontvangen, ook niet bvn. Heeft iemand hier een oplossing voor?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...