Ga naar inhoud


GraafTel

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GraafTel

  1. Origineel bericht van: azirtoo
    ik woon heel kort bij maastricht en heb daarom zeker en vast ontvangst waar ik woon. Ik heb nog geen ontvanger, maar die krijg je gratis bij een abonnement bij digitenne. Kan ik dan op mijn naam een abonnement nemen? Maar dan moet ik iemand kennen met een nederlands adres en bankrekening. Kan iemand mij daar mee helpen? wink
    Of moet het ook echt door een persoon wonend in nederland gebeuren?:-(
    De maandelijkse kosten worden met een automatische incasso van de bankrekening geschreven. Dus je moet of zelf een Nederlandse rekening hebben of een goede kennis hebben in Nederland waarvan je de rekening mag 'lenen'.

  2. Maar is het basispakket standaard digitaal 'FTA' te ontvangen of is het alleen sporadisch een paar zenders die vrij te ontvangen zijn. In geval één zit ik er aan te denken een goedkoop tweedehands kastje op de kop te tikken. Toch leuk om gratis digitaal te kijken. Het gaat om de UPC in Amsterdam.

     

    BTW een kennis van mij werkte een aantal jaar geleden bij de upc als aan/afsluiter. Hij vertelde dat als hij in de bijlmer een heel zooitje ging afsluiten. Het de volgende dag gewoon weer aangesloten was. De deur van de schakelkast lag dan verderop in de bosjes.

  3. Citaat:
    Ik vermoed iedere willekeurige DVB-C ontvanger?

    (houdt er wel rekening mee dat je minimaal het analoge basisabonnement moet hebben. Volledig "FTA" zijn die zenders dus ook niet. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )
    Ik vraag me ook af of er iets 'gratis' is te ontvangen op de digitale upc-kabel. Wij hebben hier alweer 2 jaar geleden het analoge kabelabonnement opgezegd. Het analoge signaal zit er nog steeds op. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
×
×
  • Nieuwe aanmaken...