Ga naar inhoud


humblebee

Lid
  • Items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door humblebee

  1. Ik heb ooit een soortgelijk probleem gehad. Volgens mij heb ik het toen met dit programma opgelost:

     

    EaseUS Partition Master Home Edition, (freeware)

     

    Weet t niet meer helemaal zeker, maar je kunt t altijd proberen.

    Volgens mij heb ik dit een poos geleden al eens een keer geprobeerd met een andere USB stick, maar volgens is dit alleeen maar voor de harde schijven en niet voor verwijderbare items. Maar ik zal voor de zekerheid nog eens proberen.

    • Like 1
  2. Dit gaat ook niet. Als ik dit doe lijkt het goed te gaan. Maar als hij klaar is komt er "Kan de andere onderdelen niet waarschuwen dat dit volume is gewijzigd. Dan gaat hij naar de promp terug. Ga ik dan naar M: (mijn drive), dan blijft hij hangen. Na een tijdje zegt hij Bestand of map is beschadigd en onleesbaar. Dit is dan ook het geval in mindows verkenner. Ik kan hem dan alleen maar weer naar FAT 32 terug zetten.

  3. Mijn 32GB stick is FAT32, maar nu wil ik er MKV's van meer dan 4GB op kwijt. Dus zal ik over moeten naar NTFS. Maar dit gaat mij niet lukken. Het volgende heb ik al geprobeerd.

    1- Gewoon via windows in verkenner formatteren lukt niet (Kan formatteren niet voltooien)

    2- Daarna via eigenschappen in verkenner (rechtermuisknop op stick) Hardware gekozen. Daarna kies ik de USB stick en kies weer eigenschappen. Daarna ga ik naar beleidsregels en selecteer dan betere prestaties. Dan ga ik naar de DOS promt en geef in "format M: /FS:NTFS". Hier vraagt hij om te ontkoppelen, en zeg ik ja. Hierbij forceerd hij dit. Daarna begint hij met formateren. Na het bestandsstructuur maken komt hij met de melding "Het formatteren is mislukt".

    Als ik dan weer in windows kom kan ik hem alleen in FAT32 formatteren.

    3- Heb het programma HP USB Disk Storage Format Tool ook al geprobeerd. Hetzelfde effect.

    Zijn er bv. programma's die USB sticks formatteren, want ik heb al eens iets geprobeerd, maar dat wil alleen met harde schijven. Of zijn er andere oplossingen?

  4. Bedankt Pionewbie

     

    Het was de juiste site, alleen zo makkelijk kwam ik er niet af. Ik heb zelf register editor opgestart en alle registers die in dit register bekeken (mbv bijwerken register). Bij de een na laatste register stond dus de kladblok als extra. Na het deleten en windows opnieuw opstarten had ik de snelkoppelingen weer.

    Nogmaals bedankt, want ik had bijna Windows weer er van origine willen opzetten. Had me weer een volledige dag gekost om alles erop te zetten

    Origineel bericht van: Pionewbie
    Kijk eens op: http://www.winhelponline.com/blog/file-asso-fixes-for-windows-7/

    Volgens mij staat daar de oplossing.

  5. Dit lijkt me een oplossing maar als ik samenvoegen zeg dan geeft het rogramma aan: Kan ****.reg niet importeren: niet alle gegevens zijn naar het register geschreven. Sommige sleutels worden gebruikt door het systeem of andere processen. Weet jij welke processen dit zouden kunnen zijn?

  6. Dit helpt niet. Als ik een nieuwe snelkoppeling maak heet hij weer *.lnk en wil windows weer kladblok opstarten. En ik weet dus niet hoe ik bv met "openen met... " dit kan veranderen.

    Elk ander gewoon filetje kun je zo maar veranderen, maar een *.lnk filetje niet. Als ik op "eigenschappen" druk van de file heb ik bij een echte snelkoppeling ook meer tab bladen.

  7. Als ik een e-mail krijg met een bijlage (meestal van dezelfde persoon) krijg ik deze niet binnen. Bij het overzicht krijg ik wel te zien dat er een bijlage bij zit, maar er zit geen paperclip waar ik op kan dubbelklikken.

    Dit gebeurt trouwens niet altijd zo, maar wel in 90% van alle e-mails. Bij de e-mails waar ik geen bijlage kan openen staat er onder de mail wel een CID code, wat niet het geval is bij de bijlagen die ik wel kan openen.

    Dus ik neem aan dat dit er iets mee te maken heeft. De code is ook steeds hetzelfde. Dit heeft het volgende formaat:

    cid:*********@03122009-0785. Het midden gedeelte lijkt een datum, maar de e-mails zijn van verschillende data.

    Wie kan mij hiermee verder helpen, om weer gewoon bijlagen binnen te krijgen?

  8. Ik heb het lang geleden wel eens met mijn 7000 gehad. Toen heb ik het volgende gedaan:

    De tijd veranderen door : Inloggen via telnet en dan het volgende commando:

    date -s 2008.10.07-22:18:00 (zelf datum en tijd aanpassen). Daarna *niet* rebooten.

     

  9. Normaal werkt outlook express als ik de PC direkt op het net aansluit. Maar nu heb ik er een router tussen. Nu komt hij met met de fout:Kan de host mail niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: '@Home', Server: 'mail', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

    Het account is niet gewijzigd, dus ik denk dat het iets in de router is. Internet werkt wel met de router. Wie kan mij hier verder mee helpen

  10. Die had ik er ook al op, maar ook deze geeft hetzelfde aan als bij de opstart instellingen in Vista. Maar het rare is dat hij niet met deze opstartmenu komt. Hij moet het dus ergens anders weg halen.

    Ik moet wel zeggen dat ik een poosje geleden de windows.old in de XP harde schijf heb weggegooid. Toen kwam het systeem met een bootfout. Hij kon helemaal niet meer opstarten. Toen heb ik met de herstelCD van deze PC de bootmenu weer terug gekregen. Ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft.

  11. Ik heb al een poos een bootmenu met vista en Windows XP (Windows XP heb ik er later opgezet omdat bepaalde programma's niet met Vista werken). Nu heb ik de harde schijf met nog een partitie uitgebreid. Nu heb ik in totaal 3 harde schijven. Op de derde wou ik nu Windows 7 zetten. Dus deze op de derde harde schijf zetten.

    Als hij de eerste keer weer opstart komt hij met een bootmenu met Windows7 en Vista. Darna gaat hij wat met registers doen en nog wat andere dingen. Als hij dan nog een laatste keer wil opstarten komt hij weer met de opstartmenu met Vista en XP. Hoe kan dit, en hoe kan ik dit bootmenu aanpassen. En met welke file start Windows7 eigenlijk op?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...