Ga naar inhoud


Interstate 60

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Interstate 60

  1. Ik heb een goedwerkende draaiende schotel, en een vaste schotel die staat uitgericht op astra 1 & 3. Aan mijn dreambox is de rotor gekoppeld, echter wil ik ook gebruik maken van de astra 1 & 3 schotel. Daarvoor maak ik gebruik van een astra 1 & 3 monoblock.

    Hoe moet ik de lnb's met elkaar verbinden zodat ik naar astra 1 & 3 kijken via het monoblock, en naar de rest via mijn rotor op de dreambox?

  2. Als ik in Pli Helenite met de gele knop op een item in de EPG-gids druk, kom ik een timerscherm terecht. Deze heb ik zo aangepast dat de opname 10 minuten eerder en 10 minuten later eindigt dan de EPG-tijd. Echter ik moet steeds handmatig de instelling Ngrab wijzigen naar Opnemen zodat de opname op de interne harde schijf terecht komt. Waar kan ik deze instelling zo wijzigen zodat ik op de gele knop in de EPG-gids druk, meteen de juiste instellingen heb?

  3. De opstelling: een vaste schotel van 80cm uitgericht op astra1 & hotbird en een draaibare schotel van 1.20m die erg dicht bij elkaar staan. (rond de 20/25 cm de uiterste randen)

     

    Het probleem: sinds de vaste schotel wat groter is geworden, van 60 naar 80cm lukt het me niet meer om op de draaibare schotel astra2 te ontvangen.

     

    De geschiedenis: eerst lukte het me wel om astra2 op de draaibare schotel te ontvangen, hoewel dat wel de uiterste satelliet aan de oostkant was die ik kon ontvangen.

     

    De vraag: kan het zo zijn dat door de grotere vaste schotel het signaal van de astra2 wordt beinvloed? En zoja, wat kan hiervoor de oplossing zijn? Oh ja, de draaibare schotel kan niet meer van plaats worden veranderd.

  4. Ik wil graag mijn dreambox compleet leegmaken. Dus de flash en de hdd opruimen. Hoe kan ik dat het beste doen? Ik kan me iets herinneren van flashen met een leeg image, maar ik betwijfel of je daar alles mee leegkrijgt.

  5. Op mijn pc met windows xp sp 2 krijg ik geen verbinding met mijn dreambox 7000. Steeds geeft de lan-verbinding aan dat hij beperkte of geen verbindingsmogelijkheden heeft. Dat terwijl alles netjes is aangesloten.

     

    De gegevens die ik invul op de dreambox zijn:

    ip: 192.168.0.45

    netmask: 255.255.255.0

    type: lan

    nameserver: 192.168.0.1

    gateway: 192.168.0.1

    Enable network: Yes

    Port: 80

    DCHP: No

     

    Wat doe ik verkeerd? Op de pc heb ik geen firewall of iets aanstaan.

  6. Al ruim een jaar heb ik een dreambox 7000.

     

    Nooit echte problemen mee gehad, maar nu

    opeens start hij niet meer door.

     

    Ik heb pli citrine als image draaien, maar

    ik zie nog wel het bootscherm van dat image,

    maar daarna zwart beeld met witte strepen.

     

    Andere images erop zetten heeft geen succes.

    Wat is er aan de hand?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...