Ga naar inhoud


longfellow99

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door longfellow99

  1. Estar kan dan als een hier op het forum vaak verguisde kloon gezien worden, het is een zeer stabiele en goed afgewerkte box. Als je even deze link http://www.e-star-sim.com/en/down-sim800.php bezoekt, kun je daar alle specifieke Estar software downloaden waaronder de speciale estar-dreamup alsmede de converter, waarmee je elk image wat voor een originele dreambox gemaakt is kunt converteren in een Estar image! De Estar SSL 84 staat daar ook beschikbaar als download, evenals instrukties voor flashen.

  2. Bedankt voor je reactie. Uiteraard heb ik dat aangevinkt bij mij staat het in het Nederlands, "foutmeldingen verbergen". Ik heb altijd films op die box kunnen bekijken zonder dat de antenne eraan hoefde te zitten. Had laatstelijk de image van Ronaldd van mei op basis van de 1.07 kernel en had toen nergens last van. Met de 1.06 kernel en daarbij behorende images ook niet trouwens.

  3. Ik wou onlangs een film die ik op mijn Dreambox heb opgenomen afspelen bij kennissen die geen schotel hebben, dit deed ik wel vaker en dat ging perfect. Nu met de nieuwste Ronaldd image gebaseerd op kernel 1.08 krijg ik zodra ik de antennekabel loskoppel de mededeling "schakelen: service is niet gevonden"

     

    Ik kan dan wel de film kijken maar dit schermpje met daarin genoemde tekst blijft continue in beeld en na verloop van tijd speelt de film wel door maar reageert de box nergens meer op. Lijkt wel of Enigma blijft hangen dan.

    Weet iemand hier een oplossing voor?

  4. Ben eruit, heb met Dreamup een erase image geupt via seriele kabel en toen de laatste ronaldd image 040702, en ziedaar alles werkt perfect! Ik vermoed dat de flash-erase die ik wel steeds deed toch nog niet genoeg was. Daarnaast vraag ik me af hoe stabiel een update via de dreambox zelf (image renamen naar root.cramfs) is? Heb het idee dat een update na erase.img via dreamup uiteindelijk het beste resultaat geeft. Linuxman in ieder geval bedankt voor het meedenken!

  5. Ik heb (nog) geen kabel of adsl en gebruik voor voor de updatefunktie onder de blauwe knop een (gedeelde) inbelverbinding. Dit heeft bij Ronalds images altijd vlekkeloos gewerkt. Maar met rel 108 krijg ik het niet aan de gang, als ik rel 107_040502a terugzet doet ie het gelijk. Heeft iemand enig idee waarom de update via inbelverbinding in de nieuwe image niet meer werkend te krijgen is, dan wel een oplossing voor dit probleem?

  6. Citaat:
    Door het bepalen van het aantal frames per seconde van een film weet je of die van een Regio 1 (23.976 fps) of een Regio 2 (25.000 fps) DVD afkomstig is.

     

    Hoe kun je dit bepalen??

    En nog een vraag; vaak worden ondertitels aangeleverd voor CD1 en CD2, dat zijn dus 2 files per film. Mijn vraag is nu kun je deze files samenvoegen en zoja hoe? En indien niet, hoe kun je dan toch de complete ondertitels krijgen?

  7. Blijkbaar ligt het dus niet aan de door mij gebruikte images en emu's. Toch handig zo'n forum, had nooit verwacht dat er zoveel response zou komen op m'n thread.

     

    Vraag blijft wel of mensen die een Free-xtv module hebben gekocht ook problemen hebben op dit moment, of dat er alleen problemen zijn voor mensen die met een softcam kijken. Welk lid die een Free-xtv kaart heeft kan mij daar meer over vertellen. Het gaat dus om Free-xtv op Astra 19.2E. Daar krijg je als je een emu gebruikt na ong 5-10 seconden een blijvende freeze. Als je even zapt en terugzapt heb je weer ff beeld en dan weer een blijvende freeze. Krijg je die freeze ook met een officiele kaart, of kun je daarmee op dit moment probleemloos kijken?

  8. Inderdaad ik heb inmiddels ook weer beeld maar bij mij treedt er na ong 5 seconden een freeze op en dat blijft zo. Geluid hoor ik dan wel maar het beeld blijft stilstaan, terwijl aan de geluiden te horen dit niet het geval zou mogen zijn ;-))

     

    Als ik dan snel heen en weer zap heb ik weer ongeveer 5 seconden bewegend beeld, waarna de freeze optreedt. Ben benieuwd of mensen met een orig Free-XTV card hier ook last van hebben. (op 19.2E wel te verstaan)

  9. Ik plaatste deze thread eigenlijk omdat ik benieuwd was of er op dit moment mensen zijn die wel met een EMU (dus niet met de module) beeld hebben op Free-XTV op Astra 19.2E. M.a.w. is het op dit moment mogelijk om via een EMU Free-XTV te ontvangen op Astra 19.2?? Daarnaast ben ik nog altijd benieuwd waarom er ineens Irdeto encryptie gebruikt wordt naast de Skycrypt, en hoe dat kan icm kaarten die al ruimschoots in omloop zijn. Kun je dan zomaar encryptie veranderen of toevoegen zonder dat bestaande gebruikers daar last van hebben?

  10. Heb al geruime tijd FreeX TV. Gebruik Jiska's Image 1.06 van 14/11/2003 en de SCAM emu. Alles werkte perfect. Rond 17.00 zapte ik naar FreeX-TV en beeld zwart, wel geluid,maar dat is niet gecodeerd. In de EMU settings zag ik naast de gebruikelijke SKY encryptie nu nog een SKY encryptie en een IRDETO encryptie vermelding. 3 vermeldingen dus ipv 1. Is dir een bekend probleem? Werkt SKY met keys?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...