Ga naar inhoud


joobur

Lid
  • Items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door joobur

  1. Origineel bericht van: ome to
    Bel de canal jongens maar en zeg dat je geen beeld meer hebt en de oude kaart al weggegooid heb dan zetten ze de nieuwe op je naam en heb je weer beeld.

    Ik heb ze gebeld en de kaart stond op mijn naam. De nieuwe kaart deed het ook gewoon t/m eergisteren maar kennelijk zijn ze nu overgeschakeld. De helpdesk van Cana digitaal zei dat het bij de Dreambox een software kwestie zou zijn. Maar dat is redelijk vaag. Vandaar mijn vraag over ervaring van andere gebruikers met oudere images en/of oudere CCcam versies.
  2. Ik gebruik nog een Pli Emerald met een oudere CCcam versie maar ik heb sinds vandaag geen beeld meer. De kaart is wel geupdate naar 1-7-2009 en ook geregistreerd volgens Canal digitaal. Kan het misschien liggen aan de al wat gedateerde image of aan de CCcam versie. Ik heb wel handmatig geupdate naar 2.11 maar dat gaf geen resultaat. De oude kaart heb ik maar erin gezet en die gaf nog beeld. Maar voor hoe lang? Heeft iemand iets znnigs te zeggen over images en cccam versies en instellingen.

  3. Origineel bericht van: johnwillem
    Premiere werkt nog niet met dhcp, daarom heb je nog beeld
    als ze werkelijk dhcp gaan uitzenden dan zal de dreambox op zwart
    gaan

    Klinkt tegenstrijdig met het eerdere bericht over Discovery HD. Bedoel je niet dat je het straks niet meer ontvangen omdat je niet de juiste smartcard hebt om te decoderen?
  4. Origineel bericht van: Littlesat
    Dat is geen probleem. Men kan o.a. bij Premiere Discovery HD kijken en opnemen en daar zit het zover ik geinformeerd ben op.


    Heb je enig idee of er ook echt een HDCP sigaal uit de Dreambox komt? Of zit dat er helemaal niet op omdat er alleen een DVI uitgang opzit.
  5. Is dit signaal gecodeerd? Ik heb in mijn laptop een DVB-T stick voor Digitenne en als ik met het programma ProgDVB de zenders scan kom ik naast Digitenne ook alle zenders van het DVB-H pakket tegen. Alleen als ik de zender oproep dat blijft het zwart. ProgDVB geeft aan dat de zender niet gecodeerd is (groene kleur) maar ik denk dat het te maken heeft met de codering. Is het H264 of AVC? Iemand een idee?

  6. Origineel bericht van: dAF2000
    Origineel bericht van: kazbek007
    Hoi,
    Probleem heb ik zelf ook ondervonden. Gsub werkt wel alleen je moet een goed gSUB.channels hebben.
    Ik kan hem nu niet hier toevoegen, maar je kunt wel mijn zelf gemaakte Ppanel alhier downloaden. Hier is een optie aanwezig om de lijst te downloaden.

    Succes,
    Kazbek007

    Bedoel je dat GSub wel opgestart wordt, maar daarna er meteen mee stopt vanwege de gSUB.channels file? Ik wil wel kijken of we deze standaard kunnen laten installeren, maar ik heb eigenlijk totaal geen verstand van GSub.


    Ik zie Gsub helemaal niet opstarten terwijl dat bij de vorige Pli wel gebeurde. Dan kwam er een tekst in beeld. Het lijkt wel of het vinkje bij te starten services niet werkt. Ik zal eens kijken naar de Gsub channel list. Bij de vorige Gsub heb ik daar eigenlij nooit op gelet.
  7. Ik gebruik zelf een D-Link DWL-810+ Ethernet to Wireless Bridge. Ik sta nu op een camping met Wifi netwerk. Ik gebruik de DWL-810 om verbinding te maken met het draadloze netwerk en hang dan via een utp kabel deze aan de wan-poort van mijn router. Zo heb ik een eigen prive netwerk aan het wifi netwerk hangen. Voordeel: ik kan er meerdere PC's aanhangen en hoef ook niet elke keer in te loggen omdat de router aanblijft. Ik heb het al twee keer op verschillende campings opgezet en het werkt perfect. Je kan natuurlijk ook zo je buren laten meedelen. Wel even je netwerk protecten anders zit de halve camping op jouw gratis netwerk. Maar om terug te komen op jouw vraag. Je kan dus zo contact maken tussen twee routers. Wel oppassen met ip-reeksen. Router1: 192.168.0.1 en verder en router 2: 10.0.0.1 en verder. Succes!

  8. Citaat:
    Bij mij lukt het ook niet krijg deze melding in IE

    Unable to open 'C:\Documents and Settings\internet\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\UNW3VSD8\movieplayer[1].m3u'

    Als ik het in Firefox doe lijkt alles te werken VLC start netjes op alleen blijft mijn DB7020 gewoon TV weergeven waar op hij stond.


    Ik krijg ook deze melding maar wat je kan doen nadat je deze melding krijgt dan opnieuw op de button file van je Enigma Web Interface drukken en dan kiezen voor opslaan i.p.v. openenen. Vervolgens dubbelklik je op het opgeslagen bestand en dan gaat Vlc opstarten en streamen naar je box.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...