Ga naar inhoud


GerardA

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GerardA

  1. Tja, ik had Gemini er ook op staan, maar kreeg daar niet alles makkelijk aan de praat en dacht dat Pli zal wel beter zijn.

    Het draait goed, maar ik kan niets meer aanpassen.Ik zat te denken dat er misschien te veel bestanden op staan, want echt vol is de var niet.

    Volgens het Pli-menu 47% en volgens DF 81%.

    Hoop vandaag weer wat te kunnen stoeien.

  2. Sinds een tijdje heb ik de laatste Pli op mijn 7000 staan en vandaag maar weer eens gehobbiet en nu blijkt dat ik via FTP niets meer op de dreambox kan zetten of verwijderen. Downloaden naar PC wil wel.

    Op de dreambox geprobeerd settings te veranderen maar die beklijven niet.

    Download van mgcamd lijkt goed te gaan, maar wordt niet geinstalleerd.

    Misschien zit het geheugen vol? Maar met ftp krijg ik er niets af.

     

    Wat nu?

  3. Vanaf mijn pc probeer ik met dvbdream en acamd de secakaart op mijn 7000 uit te lezen. Hiervoor moet newcs op de dreambox draaien.

    Newcs (1.62 en 1.5) gedownload en ook newcamd op de dreambox gezet, maar geen beeld dus (op de dreambox, laat staan de pc).

    Cccam doet het wel op de dreambox. Googlen levert van alles op maar geen succes.

    Heeft iemand Newcs/newcamd draaien op de 7000?

    Misschien een belangrijk detail: Image is Pli Jade.

     

    Bvd,

    Gerard.

  4. Op het Internet zegt 99% dat het niets uitmaakt. Voor mijjn HD-beamer dus maar een 15m kabel gekocht voor 60 euros. In vergelijking met een 1.5m kabel met de hd-dvd naast de beamer was het om te huilen. Slechte kleuren, weinig kontrast en vooral bewegende beelden werd je gestoord van. Dus toch maar terug gebracht en een 12m Atlona-kabel besteld voor 200 dollar.

    Nu ziet het er wel weer goed uit!

  5. Dus de 7025 geeft een beter beeld op SD-zenders dan de 800?

    Dan wordt het helemaal een dure grap.

    BTW. Ook zonder verscherping op de tv/beamer blijven deze schaduweffecten bestaan. Alleen via de analoge kabel is het weg. Het verdwijnt dan gewoon in de totale vaagheid.

    Zou het nog verschil kunnen maken welk image er op staat?

    (Ik heb de laatste Pli (Wanneer kont er een nieuwe?)).

  6. Ik zit me ook te ergeren aan het slechte beeld bij het voetballen.

    Zowel op een lcd (Panasonic) als op de beamer (Benq W5000)zie ik rare schaduweffecten rond de letters van de ondertiteling, maar ook rond de voetballers als ze bewegen in een overzichtshot..

    Ik vraag me af of er in de 7000 een verscherping wordt toegepast of dat dat misschien in de studio gebeurt??

    Bij de interviews zijn de gekleurde reclames ook vaag aan de randen. Tijd voor een nieuwe dreambox misschien?

     

  7. Bedankt voor de tips.

    De var zat 68% vol, van een 64 MB usb-stick zou er dan toch nog genoeg over moeten zijn. Eerst toch maar wat opgeruimd en een factory reset gedaan. Toen was de var nog maar 27% vol.

    Opnieuw via internet geinstalleerd (moet kunnen!) en ja dan gaat het wel. Alleen even doorklikken als het opstartscherm op 'please standby' blijft staan. Misschien dat anderen hier wel het idee kregen dat hij hangt?

    Ziet er weer goed uit, zeker met de indicatie in de kanalenlijst of het programma bijna afgelopen is of juist net begonnen.

    Hij loopt ook zeer stabiel. Bedankt heren!

  8. Leuk zo'n nieuw image, maar via internetupdate lukt het niet.

    Het image wordt gedownload en de box gaat uit. Tien minuten wachten en nog steeds niets. Stekker er uit en flubber doet het weer. Wat doe ik fout? (Ik heb geen nulmodemkabel dus dat gaat het niet oplossen!) Voordat ik het met cramsf doe wil ik wel graag weten of ik dan niet verder in het moeras raak?!

  9. Hoera! Het is gelukt, Newcamd en camd3 verwijderd na eerst op BVN afgestemd te hebben. Vervolgens opnieuw opgestart en camxng geinstalleerd. Viacces gaat goed, met Huts erbij gaat ook D+ en Taq weer. Misschien morgen nog eens kijken of newcamd en/of camd3 toch aan de praat te krijgen zijn. Ik heb nu al een volledige vastloper gehad en één keer de EMU moeten herstarten vanwege een freeze.

  10. Hi lite,

    Ik heb het nog eens op jouw manier geprobeerd, maar helaas, het blijft zwart. Ik heb ook al de diamond opnieuw geinstalleerd maar ook dat maakt niets uit.

    Misschien dat er nog iets van de oude Amber versie in de weg zit? Of moet ik maar weer terug naar Amber, die deed het gewoon.(Maar ook niet in één keer).

  11. Tonski,

    Ik heb een vergelijkbaar probleem, Canaldigitaal werkt perfect na installeren van diamond(met een kaart). Maar de rest werkt niet.

    Ik heb Newcamd en Camd3 geprobeerd, mary's panel gebruikt, maar niets op Multivision, niets op Taq etc.

    Heel veel gelezen, maar ik krijg het niet aan de praat.

    Wat kan dit nou weer in godsnaam zijn?

  12. Van mijn handelaar heb ik begrepen dat de eerste dag de puls een paar keer per uur wordt verzonden, de tweede dag wat minder vaak en zo dus aflopend. Je moet je kaart dus wat langer laten zitten, en dan moet het toch nog lukken. (Als je kaart dan tenminste nu wel goed staat).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...