Ga naar inhoud


Contemporanul

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Contemporanul

  1. Heeft iemand een idee waarom het verschil in aankoopprijs van de Radio Times (TV gids van de BBC) tussen België en Nederland zo groot is? De originele prijs van een los nummer in de UK is £ 1,20 ofwel € 1,38. In België € 2,25 en tenslotte in Nederland € 4,- (€ 3,99), ofwel bijna het dubbele!! Ik weet dat een abonnement waarbij de RT thuis gestuurd wordt ook bestaat, maar dan kost in NL een nummer ook nog altijd € 3,20. Vreemd, dit grote verschil.

  2. Hallo,

     

    Even een vraagje mbt de Clarke Tech 5000. Hoe krijg ik ontvangst van Ketnet/Canvas voor elkaar, met gebruik making van de interne kaartlezer (dus geen CAM's). De MaxPlus (uit dezelfde fabriek), met firmwareversie 1.78 kan het wel. Door bv de PID op 6A te zetten krijg ik helaas ook geen beeld. Is er een Clarke-Tech Firmware versie die wel beeld en geluid geeft op Ketnet/Canvas?

  3.  

    @Spirit_rules,

     

    Ik zou graag willen antwoorden, ware het niet dat ik in de "inleesfase" zit van het kunnen opleuken van de Pioneer 200. Tegen de tijd dat ik het allemaal begrijp krijg je zeker een reactie. Ik moet nog wel even kwijt dat het naar mijn idee met een DVB-S PC kaart zoals de Nexus allemaal 10 x makkelijker gaat, maar goed, het zal even wennen worden met de Pioneer, de aanhouder wint tenslotte, zegt men.

     

    Succes,

    John

×
×
  • Nieuwe aanmaken...