Ga naar inhoud


Plata

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Plata

  1. Ik heb een Topfield 4000 PVR van 3 jaar oud met een originele 80 GB hard-disc en ik vraag mij af of de harde schijf stuk is (wordt dagelijks gebruikt). Tijdens het opstarten een ander harder gekraak en vervolgens de vraag Formateren Ja of Nee. Na Nee te hebben gekozen, kom je niet meer in het Harddisc-menu en schakelt de schijf zich uit. Dit meermaals geprobeerd, geen resultaat.

    Na het formateren natuurlijk alle opnames kwijt en is de hard-disc weer voor een paar dagen te gebruiken.

    Is ie stuk? zo ja welke hard-disc gaat langer mee en waarop moet ik letten tijdens het inbouwen? Hebben meerdere PVR-gebruikers dit probleem? Alvast bedankt voor de reacties,Plata

  2. Topfield 4000 pvr met originele Canal Digital smardcart en cam.

    Ik wil graag 1 of meerdere erotiek-kanalen ontvangen op de legale manier maar aangezien het grote aanbod en de grote prijsverschillen weet ik niet wat ik kiezen moet. Mijn voorkeur gaat uit naar een 'Allround' kanaal. Het rechttoe rechtaan rampestampen van Canal Digital wordt wel heel snel saai. Suggesties AUB.

  3. is deze software OTA te downloaden en hoe moet je dit doen. Vorige week heb ik dit voor de eerste keer geprobeerd, na het aanklikken van OK schakelde de reciever uit en stond er een code op welke weet ik niet meer. Ik schrok hiervan dus heb ik het niet weer geprobeerd. (ik heb hetzelfde probleem met opnemen na zenderwisseling stilstaand beeld)

  4. Dat ben ik op een later tijdstip ook van plan Wilhelm

    maar ik weet helemaal niet of de Sirius satteliet een interresante sat. is en wat is er zoal op te zien is ?

    Is het de moeite waard om deze operatie aan te gaan ?

     

    Plata <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />

  5. Ik sta op het punt de nodige delen aan te schaffen. Sat4all heeft mij geholpen een keuze te kunnen maken. Het wordt een Topfield 4000 PVR reciever gekoppeld aan een Visiosat bi-sat schotel met 3 lnb's. Maar welk type lnb is goed te kombineren met benoemde schotel en welke manier van aansluiten is aan te bevelen met een Topfield 4000 PVR zodat de mogelijkheden van deze reciever volledig kunnen worden benut (zappen+opnemen).

  6. Wat plaats ik tussen een Humax PVR 8000 Twin-tuner en de 3 LNB's ( welke lnb's zijn aan te raden ) Visiosat. Hoe sluit ik dit aan zodat ik kan opnemen en zappen tegelijk. Waar plaats ik deze switch / schakelaar(s), buiten ergens bij de schotel of binnen b.v. achter de kast ?

  7. Nooit een sat-systeem gehad.

    Ik wil een Visiosat Bisatellite opstelling aanschaffen.

    Normaal met 2 LNB's (HB 13 en A 19 )uitgevoerd.

    Ik vraag mij af of het veel zin heeft om een 3-de LNB te monteren wanneer je de NL.Eng.en D.taal beheerst ? Overige talen versta ik niet.

     

    Is het afstellen van deze combinatie zelf te doen met een signaalmeter ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...