Ga naar inhoud


jpmerk

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jpmerk

  1. Merkwaardig, al die tegenstrijdige antwoorden en berichten van CD. Ook ik heb mijn tweede smartcard per telefoon opgezegd. Meneer aan de lijn beweerde dat de verhoging niet voor mij gold en ik gewoon voor het oude bedrag kon blijven kijken. Hoe dan ook opgezegd. Bevestiging opzegging ontvangen. In de kop van de brief wordt mijn tweede smartcardnummer genoemd: "Wij hebben uw verzoek om uw huidige televisie abonnement op te zeggen verwerkt. Uw abonnement zal per 31/07/14 volledig worden beeindigd. Tot dcie datum kunt u nog blijven kijken naar uw huidige zenderpakket. Ook na uw opzegging kunt u blijven kijken naar de zenders Nederland 1, 2 en 3." En nu maar afwachten wat CD bedoelt met "het volledige abonnement"...alleen het abonnement van de tweede kaart of ook dat van de hoofdkaart?

  2. Ik heb er de brief van CD van 28 januari 2010 nog eens bij gepakt. Citaat: "Voor u als abonnee op het Thema-pakket hebben we een bijzonder overstapaanbod, waarmee u straks niets hoeft te missen. U ontvangt van ons GRATIS een Philips HD-ontvanger (t.w.v. 229 euro), waarmee u de zenders uit het Thema-pakket kunt blijven zien".

     

    Ik heb voor deze optie gekozen en de Philips 7121 ontvangen. Waarom dan 99 euro voor een DVR 8121 (dit model is mij overigens onbekend)? Deze ontvanger hoort bij een andere optie in de brief, waarvoor ik NIET heb gekozen:

    "Wilt u ook de mogelijkheid hebben om televisieprogramma's op te nemen of live televisie te pauzeren? voor een eenmalige bijdrage van 99 euro ontvangt u een Philips HD-ontvanger met digitale videorecorder (t.w.v. 369 euro)"

  3. Hallo,

     

    Ik ben overgestapt op het HD-pakket en heb conform actie van CD gratis de 7121-ontvanger thuisbezorgd gekregen. Vandaag echter rekening voor nieuwe pakket ontvangen van CD met hierop 99 euro voor de DVR 8121. Heb CD vandaag een email toegestuurd met uitleg. Nog geen bericht ontvangen. Mijn vraag: zijn er meer mensen die een dergelijke rekening met 99 euro voor een DVR 8121 hebben ontvangen, terwijl ze een gratis 7121 besteld en ontvangen hebben?

  4. Hallo,

     

    Ik heb gezien dat er emufirmware voor verschillende Topfieldmodellen beschikbaar is in de vorm van een bin-bestand. Heeft iemand ervaring met deze emu? Ik ben nogal huiverig om de emu er zomaar in te pompen en te kijken wat er gebeurt.

     

    Bij voorbaat dank

     

    Topfield 4000PVR, schotel 80 cm, Disecq-motor.

  5. Hallo allemaal,

     

    Ben sinds gisteren in bezit van JVC DR-MV1 (dvd-recorder en vhs-recorder met twin tuner). Het apparaat heeft een satelliet-controller. In de gebruikershandleiding staat een lijst van satellietontvangers met voor elk een tweecijferige code. De Extreme (PVR) komt hierin niet voor. Weet iemand wat de tweecijferige apparaatcode voor de Extreme is?

     

    Bij voorbaat dank

    _______

    Extreme PVR 80 Gb, Tetra 1.0, dish 78 cm, disecq-motor

  6. Volgens het laatst binnengekomen bericht op het forum van de xtreme-site zou er een "major bug" zitten in versie 2.55.04 van de xtreme. Het is niet mogelijk om in deze versie verbinding te krijgen met de magic programmer. Dit zou wel eens kunnen kloppen. Ik wilde van de "dreem boot" af en penta 1.09 installeren, heb magic programmer correct verbonden en alle instructies gevolgd maar krijg met geen mogelijkheid het bericht voor CI-slot 1 "prepare for loading". Als dit inderdaad een bug is in versie 2.55.04, verklaart dit alles. Ik zal een dezer dagen eens een lagere versie installeren en kijken of een en ander wel werkt. Ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit probleem met de magic programmer in versie 2.55.04 hebben.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...