Ga naar inhoud


Arm1

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Arm1

  1. Ik heb een dreambox 7000 en heb mijn images op multiboot. Nu heb ik een grotere schotel gekocht en geïnstalleerd. De instellingen van de rotor heb ik opgeslagen op een image die ik op USB draai. Het was verstandiger om de instellingen op mijn flash geheugen te saven maar dat heb ik helaas niet gedaan.

     

    Nu is mijn vraag of ik de rotor instellingen die ik op mijn image heb kan kopiëren naar overige images. Vroeger had ik mijn basis instellingen in het flash geheugen en gebruikte ik flashwizard pro om images te installeren. Nu wil ik dus de rotor instellingen van de usb kopiereen naar de flash. Is dat mogelijk???

     

     

     

    Arm1

  2. Ik zie dat er meerdere teams zijn die images maken en dat zij uit vele landen komen. Ik zou wel willen weten waar die teams allemaal vandaan komen?

     

    Zojuist gezien dat SF Team uit Tsjechië komt en paar weken geleden een image uit Turkije.

     

    Welke teams zij er allemaal en waar komen zij allemaal vandaan. Welk land heeft de meeste teams?

     

    Arm1

  3. ik ga niet klagen maar ik ga wel om advies vragen als ik problemen heb.

     

    de dreambox is wel mijn mooiste speelgoed tot nu toe. je kunt er zoveel mee doen. ben wel blij dat ik er één heb gekocht. kost een paar cent maar is zeker beter dan elke keer nieuwe kaarten kopen en nieuwe cam's.

     

    deze dreambox is tenminste op de toekomst voorbereid.

  4. Als ik op de tv knop druk dan krijg ik drie kolommen met zender namen. Vroeger had ik één kolom. Ik weet niet hoe ik het voor mekaar heb gekregen om van één drie kolommen te maken maar ik wil het weer terug zetten.

     

     

    Weet iemand hoe ik da kan doen.

     

    Arm1

  5. mij is verteld dat het veel veiliger is om CVS image in je flash te plaatsen en al de gemodificeerde images zoals gemini en hydra en alle andere op de usb. ik gebruik nu CVS 1.09 van 22 02 2005 met 4 images op mijn usb stick. tot nu toe geen problemen gehad.

     

    probeer het eens. het is veel veiliger om CVS te draaien op je flash dan hydra.

     

    Arm1

  6. Bedankt voor je antwoord. Ik heb een dreambox besteld bij een sponsor en heb er vandaag op gewacht. helaas ik heb het nog niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

     

    hopelijk maandag ga ff proberen of het dan werkt.

     

    ik heb nog geen bevestiging of ik met FW pro een image kan zetten op een flash kaart.

  7. Bedankt voor je antwoord. ik heb het verschil met behulp van Google kunnen zien.

     

    Als ik zeker weet dat er een programma is waarmee ik een image op een Compact Flash Card kan zetten koop ik liever een kleine kaart voor multi boot dan dat ik mijn usb stick ga gebruiken.

     

    (ontvang hopelijk morgen mijn dreambox)

  8. op de site van Sjerom vond het ik het volgende

     

    "Een heel fraaie mogelijkheid van de Dreambox, is om de alternatieve images op een extern opslagmedium "stand-by" te hebben staan. Zo kun je bijvoorbeeld een USB stick, een [color:"red"] Compact Flash Card [/color] , een interne Harddisk of een netwerkdrive gebruiken voor het opslaan van je images"

     

    is een [color:"red"] Compact Flash Card [/color] het zelfde als een SD kaart dat in je digitale foto camera kan? en zo ja met welk programma kan ik een image op z'n kaart zetten?

     

    Arm1

×
×
  • Nieuwe aanmaken...