Ga naar inhoud


Xof

Lid
  • Items

    265
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Xof

  1. Ik krijg heel af en toe een GS, maar dat is eigenlijk alleen als ik in het menu bezig ben.

    Hij werkt bij mij iig beter dan de First SVN versie. Alleen het geluid dat af en toe mist na het zappen is wel irritant, maarja even heen en weer zappen en het is weer terug.

  2. Origineel bericht van: Snoek
    Welke CI werkt goed met de Kathrein Ufs910 ?

    ik heb een Aston CI V.1.04 en een Magic met Penta 1.09
    met both gaat het niet goed, picture freeze and more.
    Soft is AAF 2.0e.
    met E2 TDTrev.600 gaat geen CI.

    groet uit Duitsland
    Snoek


    Ik ben aan het begin ook veel aan het rommelen geweest met cams. Ik ben uiteindelijk bij de T-rex Supermodule 4.6 uitgekomen, die werkt zonder problemen, maar kost ook wel wat.
  3. Citaat:
    LUISTERAARS REDDEN GROOTNIEUWSRADIO

    GrootNieuwsRadio is op het laatste moment door haar trouwe luisteraars gered van een dreigend faillissement. Vanaf maandag 5 januari 2009 zal het christelijke radiostation, dat uitzendt op de middengolffrequentie 1008 AM, verder gaan met het uitzenden van haar gepresenteerde programma’s.

    “We blijven geloven in een wonder voor GrootNieuwsRadio”: dat klonk door in de toelichting die de initiatiefnemers Floor de Groot en Evert ten Ham afgelopen vrijdagochtend gaven in het programma ‘Koffie’, waarin zij bekend maakten dat GrootNieuwsRadio moest stoppen.
    Het station staakte vrijdagmiddag om 12.00 uur zijn gepresenteerde programma’s. De zender zag zich door een bedrag van meer dan 300.000 euro aan openstaande rekeningen gedwongen om faillissement aan te vragen. Tenzij er in het weekend nog een wonder zou gebeuren.

    Dat wonder is gebeurd. Tijdens het laatste gepresenteerde uur belde een luisteraar met de oproep dat GrootNieuwsRadio gered zou kunnen worden als 300 luisteraars bereid zouden zijn om ieder 1.000 euro te doneren. Deze oproep bracht een stroom van reacties teweeg van betrokken luisteraars die te kennen gaven dat het duidelijk herkenbare christelijke geluid van GrootNieuwsRadio niet uit de ether mag verdwijnen. Velen zegden 1.000 euro toe of soms nog hogere bedragen. Daarnaast meldden zich vele luisteraars die kleinere bedragen wilden geven. Omdat ook enkele investeerders bereid bleken om de zender een noodkrediet te verstrekken, is er nu niet alleen geld genoeg om de schulden te kunnen betalen, maar ook om de komende maanden door te kunnen gaan met de uitzendingen.

    Floor de Groot en Evert ten Ham zien de redding van het station als een wonder van gebedsverhoring. “Het was voor ons onbegrijpelijk dat we moesten stoppen juist op een moment dat het aantal reacties van luisteraars enorm toenam, zich meer donateurs aanmeldden en het aantal commercials in de lift zat. Door de opgelopen schuldenlast waren we echter gedwongen om te stoppen. We baden om een wonder en God heeft dat gedaan door te spreken tot de harten van de luisteraars die niet wilden dat GrootNieuwsRadio uit de ether verdween.”

    Overigens benadrukken zij dat alle zorgen nog niet volledig voorbij zijn. “Maar vol geloof en vertrouwen in onze hemelse Vader gaan we 2009 in.” Om GrootNieuwsRadio structureel bestaansrecht te kunnen geven, blijven steun van luisteraars via donaties en van adverteerders via commercials in de komende tijd hard nodig. Toezeggingen zijn nog steeds van harte welkom en nodig via het emailadres studio@grootnieuwsradio.nl.

    Dankzij de steun van de trouwe luisteraars en van enkele financiers die geloven in de duidelijk evangeliserende boodschap van het station, kan GrootNieuwsRadio nu doorbouwen zodat het station hopelijk op termijn met een sluitende begroting kan gaan werken.

    In de komende twee weken worden voorbereidingen getroffen om de financiën en de organisatie helemaal op orde te krijgen, zodat GrootNieuwsRadio met nieuw elan 2009 in kan gaan.

    De komende tijd wordt er op 1008 AM non-stop muziek uitgezonden. Vanaf 5 januari 2009 zal GrootNieuwsRadio haar gepresenteerde programma’s hervatten.

    Bron: http://www.grootnieuwsradio.nl/nieuws/482/luisteraars-redden-grootnieuwsradio

    Zomaar even 1000 euro of meer doneren voor zo'n zender shocked
    Zender gaat dus gewoon verder, maar ik kom gelukkig toch nooit meer op de AM band :P
  4. Verkeerde tuner lijkt me allemaal een beetje vreemd. De tuner heeft weinig met de CI te maken lijkt mij.

     

    Als ik Digitenne kijk en ik heb de Digitenne kaart in de bovenste CI zitten dan heb ik gewoon beeld op RTL 4 etc.

    Doe ik deze in de onderste CI dan niet.

     

    Als ik met de satelliet kijk en ook hier weer in de bovenste dan heb ik gewoon beeld (bij de gecodeerde zenders) en in de onderste niet.

     

    Had al heel lang gezocht naar een optie in het menu om de 2e uit te schakelen en die heb ik nog niet kunnen vinden. Waarschijnlijk werken de ingebouwde Conax lezer en de 2e CI slot op dezelfde 'poort'. Dus misschien is het dan toch hardware matig dat er dus iets niet goed gaat frown

  5. Mijn ouders hebben een Topfield TF5400PVR combo (DVB-S en DVB-T combo). Deze ontvanger heeft een ingebouwde Conax CAM en daarbij de mogelijkheid om twee eigen CAMs erin te doen.

     

    Maar er werkt maar één CI. Nogal lastig met een combo ontvanger als je meerdere dingen wil opnemen of wil switchen van satelliet naar Digitenne. Ze hebben het wel gedaan, maar nu dus niet meer frown

     

    De ingebouwde conax cam geeft gewoon aan dat er een incorrecte kaart ingevoerd is als ik deze bijv. op RTL 4 zet (icm Digitenne).

    In de bovenste CI heb ik een Matrix Reborn cam inzitten met een CD kaartje, deze werkt wel gewoon netjes. Maar als ik de CAM in de onderste CI slot stop dan doet deze het ook niet meer.

    Nouja in het menu van de Topfield geeft die wel netjes aan dat er een ZCAS CAM inzit en ik kan ook netjes de settings hiervan uitlezen (dus ook kaartinfo).

     

    Ik heb ook een Conax CAM en deze doet dus precies hetzelfde als de Matrix Reborn CAM. Deze werkt gewoon met Digitenne in de bovenste CI slot, maar in de onderste wil die geen zenders decoderen terwijl de kaart wel gewoon leesbaar is vanuit het menu van de Topfield.

     

    Er staat de nieuwste firmware op. Ik heb al geprobeerd om de laatste firmware er nog een keer op te zetten, maar dit heeft geen effect gehad. Fabrieksinstellingen gebruiken werkte helaas ook niet.

     

    Iemand enig idee wat ik kan doen? Ik heb namelijk het idee dat het een software probleem is en geen hardware probleem gezien het feit de kaart wel gewoon uitgelezen kan worden in de niet werken de CI slots.

  6. Citaat:
    Volgens speedtest.nl is de afstand hemelsbreed 549 meter.

    Ik zag dat de start snelheid heel kort op 475 kb is en daarna direct terug zakt naar 205. Dit in 5 sec. download bestand gebruikt van KPN.
    Kortom het blijft op 2 mb.

    211675564.png


    Volgens de gegevens die jij geeft kan de afstand berekend worden naar ~1.2KM (afname dichtbij / 13.81). Denk dat dit wel aardig klopt. Dus die 4 Mbit moet je sowieso kunnen halen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
×
×
  • Nieuwe aanmaken...