Ga naar inhoud


Pierre12

Lid
  • Items

    192
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pierre12

  1. Ik heb een vu zero met Pli 4.0 werkt prima. Krijg alleen mijn CD kaart niet werkend, no or unknown card inserted.

     

    Twee vragen: 

    chip naar boven of beneden?

    Welke regel voeg ik toe in ccam.cfg om de interne kaartlezer te activeren? Want ik heb de indruk dat daar het probleem zit.

  2. De rotor van mijn schotel zit er op Astra2 vaak net 'naast' signaalsterkte 6.7 DB en dat is te weinig. Middels een plugin in mijn Newnigma image kan ik de schotel handmatig goed zetten tot ca 15 DB signaalsterkte. Ik kan deze 'goede' positie ook opslaan met dezelfde plugin. Ik moet dan het nummer van de positie/satelliet ingeven.

     

    Waar vind ik het nummer waarop de lokatie van een bepaalde satelliet is opgeslagen terug? Plugin staat standaard op 1. Ik vind hier in het diseq menu niets van terug.

  3. Origineel bericht van: enmot
    Nu heb ik alles geinstalleerd heb alle zenders behalve de HD kanalen hij zegt kan niet afstemmen.Terwijl de andere zenders het wel doen.Weet iemand wat het kan zijn.


    Ik heb hetzelfde gehad en me helemaal een ongeluk gezocht naar de oorzaak. Het was de kanalenlijst. Ik heb die van kistedu erin gezet en toen was het probleem -voor mij althans- opgelost.
  4. Ik heb er nog eens naar gekeken. Het probleem is denk ik dat op een aantal gecodeerde HD zenders de SNR gewoon terugvalt naar 0. Geen beeld dus.

     

    Merkwaardig genoeg hebben andere gecodeerde HD zenders daar geen last van (bijvoorbeeld ORF1 en HD Suisse). Het signaal is er dus wel, maar de ontvanger lijkt erop vast te lopen. Wanneer ik bijvoorbeeld Een HD wil kijken gaat dat niet. Stop ik mijn kaart in een doorgeluste Topfield HD ontvanger (zelfde schotel), dan heb ik onmiddellijk beeld.

     

    Wie weet raad?

  5. Ben via de zoekfunctie bij dit bericht uitgekomen. Heb het volgende probleem.

     

    Dm800 laatste newnigma2 image, CCam. Zenders gescand op astra 1 2 3 en hotbird. Tot zover geen probleem. SD en HD zenders gewoon te bekijken.

     

    Laatste Henksat 45w-45o kanalenlijst erin gezet en dan wordt het interessant.

     

    Gecodeerde HD kanalen gaan niet meer open. Krijg onmiddellijk een melding 'afstemmen mislukt' BBC HD is FTA en dus geen probleem. Ook EenHD gaat niet meer open.

     

    Aangezien alleen de kanalenlijst is veranderd meen ik dat het daar iets fout gaat. Heb aantal transponders opnieuw gescand en dat geeft geen verbetering.

     

    Wie helpt me op weg?

     

     

  6. De kans dat ook in 2009 nog livebeelden van de Europese Tour via Sport1 te zien zijn, is uiterst klein.

     

    Uitgerekend in het jaar dat niet minder dan zes Nederlanders op het hoogste Europese niveau actief zullen zijn, lijkt Sport1 de golffan in de steek te gaan laten. De andere rechthebbenden zijn niet op het bod van de betaalzender ingegaan, en de afdeling PR en Communicatie van Sport1, erkent dat de partijen er vooralsnog niet uitgekomen zijn.

     

    Daarmee lijkt het er op dat er nu al weer een einde komt aan het onder golfers gewaardeerde golfpakket van Sport1 met vrijwel wekelijks een toernooi van de Europese Tour vier dagen live op tv (helaas vis CD een stuk minder, maar dat is niet anders).

     

    Van de Amerikaanse Tour zullen in 2009 wel wedstrijden live uitgezonden worden. Over het uitzenden van de Masters, het eerste major van het jaar, worden nog gesprekken gevoerd. Het lot van de andere majors lijkt reeds bezegeld: deze zijn gekoppeld aan de rechten van de Europese Tour en zullen dan ook niet te zien zijn.

     

    Het is niet bekend of andere partijen in het nu ontstane gat willen springen.

     

    Bron: http://www.ngf.nl/news.asp?id=3880

  7. Heb een DM500 die via een game-ethernet adapter aan mijn router gekoppeld is. Overweeg de aanschaf van een DM800. Is er iemand die via de usb poort/wifi stick een DM 800 kan laten connecten met zijn router? En zoja met welk image en is deze verbinding ook te beveiligen? Het lijkt me dat veel gebruikers hier baat bij zouden kunnen hebben.

  8. Ik heb dezelfde combinatie en had pas beeld nadat ik met een usb stick de firmware had opgewaardeerd tot de allerlaatste meest recentie versie. Deze firmware kun je downloaden op de website van Topfield

  9. Kan iemand me vertellen of er plannen zijn bij CD om ook sport 1 extra te gaan doorgeven via de satelliet? Ik kijk graag golf op TV. Hoorde gisteren dat Sport-1 vandaag vanaf 15.00 uur het Iers Open live uitzendt.

     

    En jawel hoor, het is weer eens zover. De uitzending zit op Sport-1 extra en dat is -legaal- niet te ontvangen. Van mij mogen ze vandaag nog Film 1.3 eraf halen en/of vervangen door Sport 1 extra. Op dit moment is Sport-1 extra dus alleen te bekijken via de kabel.

     

    Ik vind nauwelijks bruikbare informatie over dit onderwerp op het forum. Iemand enig idee?

  10. Omdat ik begreep dat de HD zenders van Canal Digitaal het doen i.c.m. een diablo cam heb ik er eentje op test thuisliggen. Mijn CD kaart wordt echter niet herkend; unknown provider.

     

    Ik kan providers toevoegen aan een lijst. Daar staan er al een paar in 190114595 en 138406194, maar wie helpt me aan de code van CD en is hiermee mijn probleem opgelost?

     

  11. Sinds gisterenavond 'hakkelt' Vitaliteit hopeloos. Het vreemde is dat tergelijkertijd het signaal sterk blijft, m.a.w. het lijkt erop dat het probleem optreedt voordat het signaal op de satelliet gezet wordt. De overige TVV zenders op 23,5 zijn prima. Nog iemand meer die hier last van heeft?

  12. Ik ben het met je eens. Een aanfluiting. Het was me al vaker opgevallen dat golfwedstrijden (gisteren nog) wel worden uitgezonden op Sport 1 extra en op de schotel niet te zien zijn.

     

    Het masterstournooi van Augusta mag niet onbreken. Een gemiste kans. Maar goed. Je kunt kijken op de BBC

    http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/whatson/prog_parse.cgi?FILENAME=20080409/20080409_2000_10001_3337_540

     

    En als je echt wilt genieten... ook BBC-HD zendt het toernooi FTA uit, in ieder geval op donderdag en vrijdag vanaf 21.00 uur.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...