Ga naar inhoud


vito44

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vito44

  1. Blijkbaar heb ik te vroeg victorie gekraaid... telkens een HD kanaal opstaat, blokkerig beeld en loopt vast. Terug met cam en kaart geprobeerd maar is hetzelfde... misschien toch een driver probleem,want bij de originele image zijn de HD kanalen goed. Het is niet enkel bij de gecodeerde HD kanalen, ook bij de free to air HD kanalen.

  2. Voila,gisteren nacht tot 3u bezig geweest...heel het proces doorlopen.Met hyperterminal en netwerkkabel terug "clean" gemaakt, ftp server geinstalleerd, mini Uboot geinstalleerd,netwerkinstellingen ingesteld.

    Vandaag nieuwe settings geladen in /mnt, oscam in swapextensions gezet en zo waar ik heb beeld...

    Hij staat nu een 15tal minuten op een HD zender en tot hiertoe geen probleem meer met het beeld! Ik hoop dat het zo blijft dan is deze ontvanger toch nog iets geworden...

    Mag ik jullie hartelijk danken voor de hulp?

    • Like 1
  3. Heb ik nu gedaan,en ik heb beeld... maar het beeld is nog steeds blokkerig. De ontvangst is rond de 85% en toch lijkt het of de schotel niet juist staat (wat niet het geval is)

    Ik denk dat er nog iets mis is met de settings...misschien die nog eens overlopen. Bij Een HD bv. hoe staan de settings van de transponders,want daar heb ik de pilot op on gezet,maar moet er hier nog iets veranderd worden?

  4. ik zou toch gaan voor de swap

     

    hier draait de 6089 stable (in swap); maar ik vermoed dat die nu ook geupdate werd, niet?

     

    via de feed kan je geen stable meer binnenhalen...en ik weet niet welke versie ik best neem. Ik heb al een versie geprobeerd en dan zag ik de data van mijn local card,maar nog geen beeld...dus nog wat verder zoeken.

  5. Als ik "var" (mtd block3) bekijk,dan zie ik dat deze voor 85% vol zit...is dit normaal of kan dit nog naar beneden? Ik heb nu een format gedaan van het interne geheugen met werkeinstellungen... en kan ik nu verder opnieuw beginnen. Ik moet nog wel de usb stick inrichten denk ik (die is nu aan het formateren...) Hoe ga ik hiervoor te werk?

  6. Waar vind ik de netwerkinstellingen in E2? Ik bedoel wel via DCC of KCC,in welke map moet ik zoeken om te kijken of ze wel goed staan want als ik een netwerktest doe krijg ik "niet bevestigd"...

    Tussen haakjes ik werk momenteel met Zildan op de usb stick

     

     

  7. Ik moet de lijst nog proberen,bedankt.Maar het volgende probleem heb ik nog:als hij in stand by staat geeft hij de datum en uur,waarschijnlijk loopt hij bij het synchroniseren vast want toen ik vanmorgen keek heb ik hem met de schakelaar moeten opstarten;op de afstandsbediening reageerde hij niet meer.Kan ik deze "klok" ook uitzetten?

  8. Ik gooi via KCC de 4 files er uit nu (sat.dat , carrier.dat , favorite.dat en service.dat) Ik veronderstel dat dienen voor de zenderlijst?Ik heb het toch al geprobeerd en dan is alles er uit van zenderlijst(buiten een paar zenders dan)

    Ben nu trouwens op zoek naar de settinglijst die in Telesat 1.05C RUmod zit.

  9. @ djee,

     

    Volgens mij klopt dit toch niet helemaal,telkens ik een lijst download van de Kathi met channellisteditor en hem daarna weer terug upload dan staan er te veel kanalen in m.a.w hij zet ze er gewoon bij!En op den duur werkt ie niet meer dan.

    Ik ben trouwens op zoek naar de originele settinglijst dewelke in het telesat 1.05c zit...daar werkte mijn motor nu reeds mee,maar met er een andere lijst in te zetten,gaat alles niet zo goed meer.Waarschijnlijk door een paar satnamen die verkeerd staan?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...