Ga naar inhoud


satmania

Lid
  • Items

    413
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door satmania

  1. De Windows 7 en de XP pro zijn beide legaal. Ik heb zelf fout gemaakt door de 7 op de tweede computer te installeren. Ik stond er helaas niet bij stil dat het niet kan. Vroeger kon ik het wel met Windows 98 of zo. Daarom vond ik allemaal een beetje vreemd.

     

    Ik ben ondertussen er achter gekomen dat men van Windows 7 niet zomaar naar XP terug kan. Voordat je de cd in de pc stopt moet je goed geinformeerd zijn hoe het wel mogelijk is.

    Groetjes Satmania

  2. Het is inderdaad gelukt. Ik heb nu XP Prof erop, maar het kostte wel wat moeite.

    Om de XP erop te kunnen zetten, moest ik eerst vanaf de XP cd het windows herstel kiezen en dan bij volgende keer

    gewoon installeren kiezen

    Ik heb nu een mooie XP. Geen gezeik, alle drivers werken nu perfect. Geen opstart gedoe.

     

    Het probleem werd waarschijnlijk veroorzaakt, omdat ik de Windows 7 op mijn laptop heb draaien. Windows geeft geen toestemming voor de tweede pc. Dat wist ik niet.

    Op de laptop heb ik Windows 7 en op de desktop een XP.

    Heel erg bedankt allemaal.

    Fijn weekend.

     

  3. Hallo

    Ik ben er achter gekomen dat mijn Windows 7 een probeer versie is. Vandaar wilde ik terug naar XP. Ik probeerde XP te installeren. Nee, hoor. Het ging niet. Op een gegeven moment gaat de pc uit en bij opnieuw starten begint hij weer opnieuw te installeren. Zo gaat het konstant.

    k heb inmiddels gelezen dat op Windows 7 een en ander bestand vervangen moest worden voordat men terug naar de Xp kan. Wat ben ik een oen.

    Ik weet niet nu hoe ik Windows XP kan installeren.

    Weet iemand hier raad mee? Ik hoor het graag, want ik wordt er hopeloos van.

     

  4. Als ik doe wat winwiz zegt krijg ik alleen te zien dat de windows geactiveerd is, product id en het Windows 7 Ultimate en daaronder coywright en dergelijke.

    Het probleem duurt voort.

     

    Ik heb twee harddisks op de pc en ik heb de ene (vroegere XP) laten staan met wat oude gegevens van XP. Ik kon ze handmatig niet meer verwijderen. De Windows 7 heb ik op de andere hd geinstalleerd. Zou het probleem daaraan kunnen liggen?

     

    Ik ga morgen wat veranderingen in de pc brengen, zoals de audio drivers opnieuw installeren. Desnoods systeemherstel middels de Windows 7 dvd.

  5. Wat hier boven staat had ik gedaan. toen ik de opnieuw start vinkje uit zette, kreeg ik gewoon een blauwe scherm. Ik moest Windows handmatig herstarten.

     

    Het leek inderdaad een activatie probleem. Ik heb het vanavond opnieuw geactiveerd. Ik weet niet of het nu goed zal doen.

    Ik heb een van de erste versies.

     

    Ik laat het jullie weten.

  6. Hallo allemaal

    Ik heb kennelijk een oude versie van de drivers. Dat had ik constant geprobeert te installeeren. Vandaar dat de pc onder Windows 7 de drivers van de cs niet accepteerde. Ik heb een nieuwe versie van de website van Realtek gedownload. Hij doet het wel. Het probleem is voorlopig opgelost.

    Ik wil heel graag aan jullie bedanken voor jullie bijdrage.

    Groeten Satmania

  7. Hallo

    Kan iemand mij helpen? Ik heb een nieuwe Windows 7 geinstalleerd, maar hij start spontaan opnieuw op. Er is geen regelmatige frequentie. Een keer om de 2 uren en andere keer om de 4 uren. Ik weet niet waar het aan ligt. Zijn er instellingen die ik kan kijken en of veranderen?

    Waar zou het aan kunnen liggen?

  8. Hallo allen

    Ik kan geen enkele manier mijn Realtek HD Audio installeren. De software geeft steeds error bij installatie. Als ik via de hardware probeer, hij vindt de kaart, maar ik kan helemaal niet verder en het sluit het gewoon af. Heel raar. Ik heb geen geluid dus.

    Heeft iemand hier ervaring mee? Wie kan me helpen.

     

  9. Je hebt gelijk Erik. Wat je zegt had ik al gedaan voordat ik de topic startte.

    Zoiets heb ik niet eerder meegemaakt. Nu komt het signaalprobleem regelmatig voor. Ik weet niet wat er aan de hand is met mijn Dreambox. Gisteren en vandaag heb ik dit ook weer gehad.

    Ervaringen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...