Ga naar inhoud


Storre

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Storre

  1. M-Vision HD 400S problemen.

    Met de functie "Single Sateliet Zoeken" in Usals en DiSEqC 1.2 krijg ik b.v. RTL4 op freq. 12297 H 27498 terwijl dit moet zijn 12343,50 H 27500, wie heeft dit nog meer, terwijl ik op de functie "Vaste Antenne" wel op de normale frequenties kan scannen, lijkt mij op een bug.

    Ook de aan/uit knop op de AB functioneert niet normaal, bij het uitzetten van de M-Vision HD400S gaat dat goed maar als ik dan de tv uitzet springt de rode knop op de ontvanger weer op blauw, krijg weliswaar geen beeld, druk ik nogmaals op aan/uit knop springt ie weer aan dat gebeurt zowel met een Tatung 26" als met een LG 37".

  2. Wil ook de regionale zenders op Astra 1 erop zetten in ProgDVB 4.83.2, maar dat lukt mij niet met het invoeren van 10479 bij frequency in Scan Transponder, 10700 pakt hij nog wel maar daaronder lukt niet.

    Ik heb al geprobeerd allerhande instellingen te veranderen maar schijnbaar de goeie nog niet, wie weet hier een oplossing voor.

     

    B.v.d.

    Gr. Harry.

  3. Ik heb ook de installatie gedaan zoals JaxcC heeft beschreven werkt op zich wel goed behalve als ik overschakel op een andere satelliet dan bevriest het beeld in "Channel List" en kan hem alleen uitschakelen door de stroom eraf te halen middels powerknop, daarna stroom er weer op en kan dan wel de kanalen op die andere satelliet bekijken.

    Ook gebeurt dit als ik rechtstreeks, kanaalnummer via A.B., naar een andere satelliet wil.

  4. Op mijn pc met een amd xp 2600+ doet alles prima, maar op de pc met een athlon 64 loopt de SS2 met progdvb 4.54 na enkele seconden vast en krijg ik een blaauw beeld met een foutmelding, iemand hier ervaring mee?

    Systeem:

    AMD Athlon 64 3000

    Asus A8N-SLI DeLuxe moederbord

    Asus N6200 GE grafische kaart PCI Express

    1024 MB 400 mhz geheugen

     

    Gr. Harry.

  5. In progdvb kun je via "settengs" DiSEqC aanklikken, de instellingen voor twee lnb's veranderen. Dat gaat als volgt in het tabblad "DiSEqC" zet je eerst een puntje bij "1.0 or 2.0" dan in het witte vlak op "Diseqc 1.0 or 2.0" gaan staan, property aanklikken en een puntje zetten bij "simple (2 ports)" dan op "Not connected" gaan staan dan lnb selecteren bij "Add LNB" en zo ook de tweede, dan zou het moeten werken.

     

    Gr. Harry.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...