Ga naar inhoud


Hoogste veldje

Lid
  • Items

    472
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hoogste veldje

  1. Alleen Astra ingelezen: bedoel je daarme dat je de zenders alléén voor die satelliet hebt ingelezen of dat je werkelijk ook alle andere satellieten die oorspronkelijk in de fabrieksinstellingen stonden, eruit gehaald hebt?

     

    Ik heb overigens een TF5000PVR, het zou goed kunnen dat dit probleem bij de TF5010PVR niet voorkomt.

  2. Hartelijk dank, hoor!! Ook ik was te laat met updaten (niet meer beschikbaar via satelliet). Door jullie file nu toch voor elkaar. Wel éérst de opname starten en dan snel de CAM (zonder kaart) erin. Toen ik dat de eerste twee keer niet deed (ik had de CAM er gewoon in laten zitten), wilde hij niet updaten.

     

    Nog mooier: opname die (ondanks groen dollarteken) niet af te spelen was, speelt nu wèl....snel kopiëren....

  3. Kan ik beamen. Werkt uitstekend. Ik aarzelde eerst nogal vanwege de lange thread over dit onderwerp, maar onlangs toch maar eens gaan doen. Via de website van Henk (met dagelijks ververste EPG-data!!) kreeg ik het gemakkelijk aan de praat. Draai nu super met de nieuwste TF firmware (via OTA), Silverline (ja, Happy!) en EPG-upload. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  4. Een langere USB-kabel dan 5 meter (tot zo'n 10 meter) werkt gewoon met de Topfield. Wellicht is het niet bevordelijk voor de snelheid, maar ja, die is bij de Topfield-USB toch niet zo hoog. Maar doe er geen USB-hubs tussen, dat geeft problemen.

     

    Er zijn meen ik ook mogelijkheden om een ethernet-aansluiting aan je Topfield te maken, via de IDE Harddiskaansluiting van de Topfield. Beetje omslachtig en kost ook nog wel wat, dat wel. Voorts meen ik dat ik ook wel eens apparaatjes heb gezien om USB naar Ethernet om te zetten, maar of dat met de Topfield werkt....

     

    De andere router waarmee je de Topfield op je netwerk kan aansluiten is meen ik een Linksys NSLU2 (niet draadloos). Misschien zijn er inmiddels wel meer.

     

    Nadere informatie is te vinden op het Duitse Topfield board: http://board.topfield.de/

  5. Citaat:
    Ik heb wiFi, alleen de Topfield staat ergens waar ik geen kabels meer bij kan trekken, dus deed ik alles met een laptop via USB.

    Nu las ik dat verhaal over draadloos en dacht via USB van de TF naar een kastje (Asus) en voor de rest draadloos, ik had nog wel een WCD en een plekje voor de Asus <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

    John


    Dat is dus mogelijk. Je HOEFT de Asus immers niet op een modem aan te sluiten... Ik gebruik 'm hier ook gewoon alleen als draadloze switch (access point). Modem en router staan elders in het netwerk.
  6. Citaat:
    Hij is de beste nederlandse tapschrijver die ik ken. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
    En je site is ook erg mooi geworden.


    Wow, Happy, je TAPs waren al SUPERRRRR <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />, maar die site flasht nu ook nog van m'n scherm!! En nu óók nog automatisch decoderen?!! Wat willen we nog meer? De Silverline nadert perfectie...
  7. Citaat:
    Ik had ook een freeze, maar dan met een irdeto2 kaart erin. Ik had ook op een andere ontvanger met een aston 1.05 een freeze (met zwarte seca2). Dat allebei gisteravond. Misschien een probleempie bij cd, of is er niemand anders die dit gehad heeft?


    Misschien een iets te fors bui-tje? Daar hebben we de afgelopen periode allemaal wel eens last van gehad denk ik....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...