Ga naar inhoud


mikey

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mikey

  1. Leuke app voor binnenshuis, zou hem zelf niet buitenshuis gebruiken. Je moet dan poort 80 openzetten in je router en hem laten verwijzen naar het ip van je Dreambox.

    Dat is dezelfde poort als van je webinterface van je Dreambox, geen goede ervaringen mee.

    Je webinterface heeft geen wachtwoord beveiliging, bij mij als gevolg dat er mensen in gingen liggen rotzooien.

    Zappen van 1 naar ander kanaal, uit het niks opnemen heb de boel maar weer dicht gegooid.

  2. Ik heb inmiddels de box proberen te flashen met een null-modem kabel en Dreamup, zonder succes zowel met netwerk ondersteuning en zonder. Ik heb ook maar even de originele DM image gebruikt. Ga morgen proberen bij een kennis te testen of de voeding een probleem geeft, aangezien hij ook een 800 heeft zal ik hem daar even inpluggen. heb ook nog de box een tijdje van het stroom af gehad. Verder heb ik eigenlijk geen oplossingen meer, dus morgen maar duimen dat het eventueel de voeding is. Dus iemand nog suggesties zijn welkom?? Weet wel als ie gerepareerd is gaat ie hier de deur uit. Dat klinkt misschien heel negatief maar heb met mijn DM7000 nog nooit zoveel problemen gehad. Het zijn weleenswaar veelal kleine dingen op dit na dan, maar ik verwacht gewoon wat meer voor toch ruim 400 euries. Na mij inziens moet je niet te veel hobbyen met de 800 dan is het ok. Heb mij inmiddels wat verdiept in de VU+ Duo zelfde geld DM800 en een hoop positieve berichten

  3. Nee niet geprobeert vanaf andere pc zou zoiets helpen??? denk je. Andere voeding heb ik ook zo niet liggen, vind het natuurlijk ook zonde om een voeding te kopen en is dat direkt niet het probleem, zal hem vanavond eerst met null-modem kabel proberen te flashen wie weet, je moet toch wat.

  4. Ik heb even gekeken ik hem voor anderhalf jaar terug bij megacenter gekocht in eindhoven, mag er dan toch hopelijk van uit gaan dat het een echte DM 800 is. ik heb het nog niet met dream-up geprobeert dat zou ik eventueel nog kunnen proberen. Heb inmiddels al wel een RMA aangevraagd bij Dream-multimedia. zal er nog ff mee stoeien en anders na het weekend toch maar opsturen. Heb nog niet eerder dit probleem gehad, dus denk eigelijk dat ie kadoek is.

  5. hallo,

    Mijn DM800 heeft de laatste tijd het probleem dat hij zichzelf boot zomaar van uit het niets. Soms gaat het dagen goed, soms boot ie zichzelf om de 10min, soms om het half uur om gek van te worden je kan soms niet eens meer normaal tv kijken. Heb de laatste PLi Jade2 versie draaien. Iemand enig idee dit probleem op te lossen???

  6. Hallo, ik heb PLI jade draaien op mijn DM 800. Nu is het zo dat de klok 2 uur en een kwartier voor loopt, hij staat netjes op amsterdam time. Daardoor kloppen de programma's niet meer in de EPG, iemand hier een oplossing voor?? is de tijd handmatig in te stellen??

  7. Hallo, waarschijnlijk al eerder behandeld maar heb helemaal geen beeld op de HD zenders SD zenders doen het prima.

    Hij geeft foutmelding "afstemmen mislukt" en de srn blijft dan ook op nul staan vb bij ASTRA HD+. Bij ORF 1 HD krijg ik deze melding niet de srn loopt gewoon op maar geen beeld.

    Even ter info heb gewoon een simpel monoblock systeem astra, hotbird.

    Wat nu?? is ie stuk en moet ik hem opsturen?? het is overgens een 86xx serie

  8. Citaat:
    CamX moet je voor dit soort dingen niet meer gebruiken.
    Om een of andere manier werkt dat niet meer goed.

    Groeten,

    Roodkapke


    Dat is eigenlijk niet zo mooi. Heb je een idee wat ik dan wel kan gebruiken en daar eventueel een Howto bij. Het is toch allemaal niet zo makkelijk. Moet zeggen dat ik dat toch wel mis op de meeste satelliet boards Howto's. Voorbeeld je hebt tegenwoordig zoveel emu's voor je DB en je kan er zoveel mee. Echte uitleggen voor het gebruik van deze emu's vind je niet. Dat is toch wel jammer zo kan je veel meer uit je droomdoos halen. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
  9. Citaat:
    Als je een radegast server hebt draaien kun je misschien beter connecten met Mgcamd via een newcamd.conf of een newcamd.list in je keys map.
    Ook CCcam moet kunnen connecten naar een radegastserver, maar geeft meen ik ook nog problemen.


    Heb dit nog niet eerder gedaan dus weet eigenlijk niet goed waar ik moet beginnen is hier ergens een duidelijke beschrijving van te vinden. Ik vind het zonde om deze image er weer uit te gooien omdat mijn beeld hapert, en ik hem niet aan de praat krijg. Alle bruikbare info is welkom.
  10. Ik heb een radegast server draaien, nu gebruik ik camx op mijn DB 7000 om te connecten met mijn server.

    Valt me op dat het beeld om de 15sec hapert, heb dit nog niet eerder gehad met een dergelijke image. Weet iemand hoe dit probleem is op te lossen, of is dit weer zo'n camx probleem, net zoals het resetten van je DB als hij op standby staat, bij vorige images.

    Dank voor uw hulp

×
×
  • Nieuwe aanmaken...