Ga naar inhoud


TheCorrupter

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TheCorrupter

  1. Hallo, ik ben in het bezit van een 5620 met de hydra image erin. Nadat ik de stekker uit het stop kontakt had gehaald blijft hij hangen in het bootmenu, In het display blijft nu "5600 boot" scrollen. Met dreamup al een nieuwe image erin gezet enz.. beiden knoppen ingedrukt bij het upstarten maar storing blijft. Heeft iemand van jullie dit ook al eens meegemaakt.

  2. Een kennis van mij heeft een Humax irci-5400 met 3.3hot3.8NL naar wat problemen met diverse zenders heb ik hem gecleaned, daarna nieuwe firmware erin gezet; HIC-10500-06 + LOADER H2.08.hdf, 3.3hot3.8NL en laatste zenderlijst. Ik heb nu totaal geen ontvangst meer het lijk wel of de signaalsterkte weg is. Met de orginele firmware vind die wel zenders met autosearch. Zet ik er dan een nieuwe zenderlijst in dan geeft die bad signal overal aan. Moet ik soms nog diverse settings aanpassen ivm astra en hotbird?

  3. Ik ben in het bezit van een Nokia 9500 met dvb software & allsas4.1 met fun. Het probleem is dat de receiver geen kaarten meer herkent. Als ik een funkaart erin stop komt er geen melding van cardchange, weet iemand van jullie waar dat aan kan liggen? Ik heb de firmware al eens verwisseld zonder resultaat en een reset uitgevoerd.. zou het nu echt afgelopen zijn met em

×
×
  • Nieuwe aanmaken...