Ga naar inhoud


sponsje

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sponsje

  1. Dit zal of gaat niet werken aangezien polsatkaarten icm modules of receivers werkt. Daarbij moet je de boxkey hebben en die heeft de dreambox volgens mij niet.

    Moet je in de CCcam nog wat wijzigen alvorens je een kaart in de reader stopt

  2. Doordat de receiver van mijn vrouw defect is geraakt heb ik de ci module van polsat in mijn dreamie moeten doen. Echter als de cccam is geactiveerd doet de CI module van polsat niks. Is er een mogelijkheid on deze naast de cccam te laten werken of is er een mogelijkheid om de cccam tijdelijk te stoppen?

  3. OP mijn dreamie heb ik een originele CI module zitten van polsat.Nu krijg ik vanuit polski cyfra toegezonden via cash. Op het moment dat ik naar een kanaal zap die niet in het pakket van polsat zit krijg ik een melding dat dit kanaal gecodeerd is etc etc.Haal ik de module eruit dan doet dit kanaal het natuurlijk wel. Is het mogelijk om een kanaal alleen naar de cccam te laten kijken ipv CI of is dit niet mogelijk

  4. Het moet er dan eindelijk maar eens van komen nu mijn humax het begeven heeft. Ik wil nu een dreambox aanschaffen welke mijn Humax doet vergeten en waar mijn vrouw zonder problemen naar haar poolse programma's ( Abbo ) kan blijven kijken. Welke dreambox kan ik het beste aanschaffen en waar ik zonder problemen mee kan hobbieen zoals ik dat ook met mijn hummie deed?

  5. Als je een origineel polsatcam hebt mag dat geen probleem geven met andere zenders. Om de boxkey te vinden kun je wel eens pech hebben en of deze dan werkt via CCcam weet ik niet. Heb zelf een originele Polsatcam en heb geen problemen met andere nagra-coderingen en ook niet met mijn kabeldecoder. En zover ik weet zend hier in Nederland geen enkele kabelmaatschappij uit met Nagra codering.De meeste gebruiken Irdeto ( Zigo,UPC en KPN)

  6. Ik ben van plan om een DB 7025+ aan te schaffen.Nu heb ik een vraag alvorens de definitiefe aanschaf. Is het mogelijk om op een andere tv (bv boven ) een ander kanaal te bekijken dan op een tv ( bv beneden) of moet men kijken wat men op die ene tv ziet waar de scart op aangesloten is?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...