Ga naar inhoud


Knarfie

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Knarfie

  1. Dat probleem heb ik ook. Het is niet consequent en meestal op NED1,2 of 3 (sterk signaal). Maar de laaste tijd soms ook op Discovery. Dit probleem had ik al 2 jaar geleden maar is na een tijdje spontaan verdwenen tot enkele weken/maanden geleden (Doe regelmatig image upgrades). Huide image is Newnigma2. Misschien driver probleem?

  2. Goedeavond,

     

    Wat is er mis met de DVD plugin in Jade2? In de 'gewone' jade had ik gewoon geluid met alle dvd's maar in Jade2 komt er met dezelfde dvd's geen geluid meer. Wat wel opvalt is dat overal achter de audio 'AC3' staat. In de standaard instelling staat '(AC3)' op nee. Maar zoals al gezegd werkte dezelfde dvd's wel met de 'gewone' Jade

  3. Nog even terug komen op het probleem. Ik lees na wat gegoogle dat libcrypto.0.7.9 nodig is om CCcam op te starten. Op de NSLU2 staat libcrypto.0.9.8. Is het mogelijk dat de melding './CCcam: cannot execute binary file' veroorzaakt door een nieuwere versie van libcrypto?

  4. Dank voor je antwoord.

     

    Zoals in dat draadje beschreven, heb ik CCcam geunzipd en CCcam.armeb hernoemd naar CCcam. Versie is 2.08. Als ik nu CCcam wil starten (alleen om te kijken of ie opstart configureren komt later) krijg ik die melding. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat ik een cardreader moet aansluiten en configureren om alleen CCcam op te starten.

     

    Groet Knarfie

  5. Ik probeer CCcam (CCcam.armeb) te starten op mijn NSLU2 Debian server en krijg de melding: './CCcam: cannot execute binary file'

    Ik heb CCcam voldoende rechten (755) gegeven. Dezelfde melding krijg ik ook als ik CCcam.ppc wil starten maar dat is logisch wat die is niet voor de NSLU2. Ook heb ik verschillende versies (2.05, 2.07, 2.08)geprobeerd met hetzelde resultaat. Wat kan het probleem zijn dat CCcam niet op wil starten?

     

    Groet Knarf

  6. Graag wil ik Astra 1 en 3 + Hotbird op mijn strong 8000. 2 satelieten gaat prima maar als ik een derde wil toevoegen werkt het niet. Ik heb een maximal digital 4 in 1 switch waarbij LNB C en D niet word gezien. Na wat zoeken heb ik gelezen dat boot_velocidad_com1, die bij Interpol te downloaden is, de uitkomst zou zijn. Kan ik zonder problemen die BOOT installeren zodat ik die 3 satelieten kan bekijken? Welke versie heeft de voorkeur de 38400 of 115200? en als laaste kan ik altijd nog terug naar de originele firmware als ik een van die 2 BOOT'S heb ingezet. Zo dat waren veel vragen en hopende op een duidelijk antwoord.

     

    Groeten Knarfie

  7. Ik kan in 1 keer op m'n DM7000 Nederland 1, 2, 3, Nickelodeon en NGG niet meer ontvangen. Ik gebruik zit sinds kort Pli Helenite via USB, maar als ik terug ga naar Garnet (ook op USB) doen ze het ook niet. Alle andere zenders doen het wel. Ik gebruik cccam 1.7.1 en heb een CD basispakket. M'n DM500 werkt via het netwerk wel gewoon met de kaart uit de DM7000. De 500 draait Garnet, maar daar ligt het volgens mij niet aan. Ik heb al een keer een nieuwe transponderscan gedaan, maar ook dat helpt niet. Als ik probelemen heb met m'n ontvangers dan kom ik er meestal via dit forum wel uit, maar nu weet ik het ff niet meer. Iemand een idee? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...