Ga naar inhoud


Marcel62

Lid
  • Items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marcel62

  1. Als ik naar de WebControl pagina ga komt er in een rood kadertje Request failed for; /web-data/tpl/default/tplNavTv.htm met een 404 error in beeld.

     

    De Now/Next info verschijnt niet bij de TV-kanalen. Als ik binnen dezelfde sessie van de browser opnieuw naar de pagina ga is de melding weg en de Now/Next info beschikbaar.

     

    Een klein probleem dus, maar wellicht is er iemand die me een tip kan geven waar ik wat kan aanpassen.

     

    Dank hiervoor,

    Marcel

  2. Sinds kort kennis gemaakt met deze box. Een beginneling dus...

     

    Gisteren heb ik de regel ...TransponderTime=false succesvol toegevoegd nadat de ontvanger twee was blijven hangen.

     

    Na het inscannen van de nieuwe gegevens voor de NL radiozenders wat aan het zappen en toen schoot hij in een soort loop met af en toe het bijgevoegde groene scherm.

     

    De ontvanger een paar minuten uit gezet en na opstart is de tijd teruggezet op datum 1-1-2000 en 1.00 uur.

     

    Vraag is dus; wat te doen?

     

    groen01.jpg

     

     

  3. In mijn geval gaat het om de TF7700HDPVR.

     

    Ook hier is sinds een paar dagen de melding "geen of gecodeerd signaal" regelmatig te zien. Een herstart is dan de enige oplossing, werkt trouwens niet altijd in een keer. Mijn PowerCam_HD V2.0.3 zou de boosdoener kunnen zijn. De smartcard is het niet, bij een switch naar de TF5000 blijkt hij het signaal door te geven.

     

    De storing treed o.a. op als ik op het HistoryHD kanaal ben geweest. Daar is overigens geen ontvangst te krijgen terwijl dat eerder geen probleem was (HD pakket)

     

    Goede adviezen van harte welkom.

  4. Voor zover ik me kan herinneren was er op NED2HD nog geen 7-daagse EPG beschikbaar. Die is er nu wel.

     

    Mijn kaart is inderdaad geldig tot 10/07/2010. Ik ben niet zo'n kenner van de hele materie maar een geldigheidsduur en een storing van de SECA codering zou volgens mij toch los moeten staan van het wel of niet doorgeven van de 7-daagse EPG.

     

    Als ik er naast zit lees ik het wel.

  5. Kan iemand met dezelfde ontvanger als ik bevestigen dat de EPG alleen op Nederland 2 (zowel SD als HD) niet verder komt als now/next? Bij de andere belangrijke Nederlandse zenders is er op mijn 7700 geen probleem met de programma info.

     

    Is er een oplossing bekend voor dit probleem?

     

    Alle zenders zijn onlangs "vers" ingelezen.

     

     

  6. Op de TF7700 heb ik volledige EPG op NED1HD en NED3HD, op NED2HD wordt echter slechts het huidige en volgende programma (now/next) zichtbaar. Het maakt niet uit hoelang ik de EPG "aan" laat staan, er komt niets binnen.

     

    Is er een soort herstart voor het laden van de EPG of kan ik op een andere manier invloed uitoefenen op het binnenkomen van de info?

     

    De zenderlijst in onlangs met fastscan probleemloos geupdate.

  7. Het verwijderen van bestanden werkt bij mij zo goed als probleemloos met TotalCommander. Helaas komt het regelmatig voor dat de ontvanger spontaan herstart na een benadering via het ftp programma. Een oplossing voor dit probleem is welkom.

     

    In de ontvanger staat de DHCP aan.

     

    De settings van TotalCommander staan in het screenshot. Username en een deel van de Hostnaam heb ik onleesbaar gemaakt.

     

    Hopelijk kun je er iets mee.

     

    tf7700.jpg

  8. Het enige wat ik gedaan heb is de DHCP aanzetten in de TF7700, toen kwamen de genoemde IP adressen al in het grijs (niet aan te passen) in het scherm te staan. FritzBox en TF een herstart gegeven en alles werkt!

     

    Zeer bedankt voor je hulp!

     

    PS. Je schrijft over een resetknop op de FritzBox (7170) die kan ik op het apparaat en in de begeleidende pdf niet vinden. Maar 10 sec van de spanning af lijkt mij hetzelfde effect te geven.

  9. "Gewoon proberen" was niet het beste advies. Toen ik de eerste optie op het screenshot veranderde zat ik zonder internet en telefonie.

     

    Ik heb dus de oude SpeedTouch weer aangesloten en nu blijkt ook dat er iets in de FritzBox niet goed staat om de TF7700 te kunnen benaderen via de LAN aansluiting. Een tip in de goede richting welke instelling ik hoe moet aanpassen zou zeer welkom zijn.

  10. Ik kan via ftp en www geen verbinding meer maken met de TF7700. Er is aan de instellingen niets verandert, vorige week werkte alles nog zonder problemen.

     

    De enige verandering die de oorzaak zou kunnen zijn is de vervanging van het ADSL modem. Dat was eerst een SpeedTouch en dat is nu de FritzBox 7170. Aan het modem zit en zat een NetGear 10/100M Switch, waar de laptop en de TF7700 aan hangt.

     

    Ik heb beide apparaten een herstart gegeven, de kabel vervangen voor een andere maar de verbinding kan niet gelegd worden. Wachtwoord en adres klopt allemaal, dus dat is het zeker niet.

     

    De optie DHCP staat uit.

    Primaire en secondaire DNS: 0.0.0.0

     

    Wie kan me aangeven waar ik iets moet aanpassen of wat ik over het hoofd zou kunnen zien?

     

    Dank,

    Marcel

×
×
  • Nieuwe aanmaken...