Ga naar inhoud


Blackadder

Lid
  • Items

    127
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Blackadder

  1. Dank je wel voor de mooie uitleg! De volgende keer probeer ik het op die manier !

    Ik heb een vraagje over de Oscam. Ik zag op een ander board dat er een feed. ipk was en die heb ik gedownload, maar ik krijg die niet geinstalleerd en ik heb geen idee wat ik fout doe,

    Die feed is om cams te kunnen downloaden. Ik ga na telnet en doe dan cd /tmp en dan ipkg install titan......ipk. Maar dan krijg ik deze melding: Installing titan-plugin-feed-titan (1.0) to root...

    Nothing to be done

    Successfully terminated.

    Collected errors:

    Package titan-plugin-feed-titan md5sum mismatch. Either the ipkg or the package

    index are corrupt. Try 'ipkg update'.

     

    Enig idee, wat ik misschien fout doe?

    Alvast vriendelijk bedankt voor al je geboden hulp!

     

    mvg,

    Blackadder

  2. Ik heb het opgelost. Ik zal de manier beschrijven hoe ik het heb gedaan als iemand anders ooit hetzelfde probleem krijgt.

     

    Ik heb eerst mini update 1.4 in de Kathrein geladen. Daarna de image hernoemd naar: miniFLASH.img

    Image op een fat32 usb stick zetten en in de box stoppen.

    De Kathrein aanzetten en als er "flash" in het display verschijnt dan druk je op de "record" knop van je afstandsbediening. Dan verschijnt er in het display: "search miniUPDATE"

    Dan gaat hij de image installeren. Dat duurt een paar minuten.

  3. Hallo,

     

    Ik heb al een paar keer geprobeerd deze te flashen, maar hij blijft constant op booting staan. Daarna moet ik een nood herstel doen.

     

    Ik heb het op deze manier gedaan:

     

     

    USB stick met Create Mini geformarteerd in 4 partities

    Multipart Installer 2.1 Mini u-boot 1.4 geinstalleerd. Daarna deactivatie gedaan en toen weer op activatie gedaan.

    Set Boot Menu Time-out op 5 sec. gezet en op "set" gedrukt.

    Dan op Bootargs gedrukt en "read from box" aangeklikt. Daarna op "set" gedrukt.

    Daarna op Setup "USB1" (bootdesc_9) for BA/MINI" Mini gedrukt.

    Toen op exit gedrukt en rebooten. Maar dan zit de kathrein vast. Ik zet hem dan uit en weer aan en daarna in standby.

    Daarna weer Multipart installer 2.1 opgestart en dan "Flash tool" geselececteerd en dan AAF_M10663_g3010_ufs910_update_titan_p41_P179-FFM_M1_FULL_nodebug.img geselecteerd en geinstalleerd. Als hij klaar is met installeren 20 seconden de box uitgezet en weer aangezet en dan blijft hij bij "booting" hangen.

     

    Hopelijk kan iemand mij vertellen wat ik fout doe.

    Alvast vriendelijk bedankt!

  4. Hallo ik had een Inverto Black Pro Twin Monoblock 23mm lnb, 4.3 graden for 80 cm dish gekocht. Ik heb dus zelf een 60 cm schotel aan de muur hangen, maar volgens de verkoper kan deze lnb gewoon op een 60 cm schotel gemonteerd worden. Voordat ik de ladder op ga wil ik graag weten of dit idd mogelijk is. Heeft iemand hier misschien ervaring mee?

     

    Alvast bedankt

  5. Hallo ik heb een DM7025 die niks meer doet. Als ik serieel wil flashen dat wordt de 7025 niet gezien. De kabel is goed want de DM500 kan ik wel flashen. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

    Misschien is de voeding te zwak? Ik heb er overigens geen kaas van gegeten hoe zo'n voeding door te meten.

    Maar misschien heeft iemand dit probleem ook al eens gehad.

     

    Alvast bedankt!

  6. Hallo.

     

    Ik heb een probleem en hopelijk kan iemand mij raad geven,

     

    Ik heb sinds 2 jaar het HDTV/Thema pakket. Eerder dit jaar kreeg ik de optie om mijn abbonement ongwijzigd te laten of alleen het HDTV abo voor 5 Euro te nemen. Ik heb het dus ongewijzigd gelaten.

     

    Nu werd in vanmiddag gebeld door een dame van CD met de mededeling dat ik een basispakket erbij moet nemen of ze zeggen mijn abo op. Toen ik mijn abo afsloot, meer dan 2 jaar geleden hen ik duidelijk gevraagd of het mogelijk was om alleen het HD/Thema pakket te nemen. Dat was dus geen probleem. Die dame aan de telefoon vanmiddag bevestigde dat. Maar nu mag het ineens niet mee omdat het niet eerlijk is tegenover andere abonnees. Toen was het geen probleem omdat ze graag die pakketten wilde verkopen. Maar nu verplichten ze me ineens om er minimaal een basispakket bij te nemen. Zo niet dan sluiten ze mijn abonnement af. Kunnen ze dit zo maar doen?

    Dit getuigd van weinig respect naar de klant toe.

    Ik vind het echt te gek voor woorden dat ik dik 2 jaar deze abo mocht hebben en me nu eruit willen gooien als ik mijn pakket niet ga uitbreiden.

     

    Blackadder

     

     

  7. Ja die neem ik mee naar boven. Volgens mij is het niet mogelijk om een 2de (goedkope)kaart te nemen voor alleen het Thema/HD pakket.

     

    Maar het punt is dat ik voor de slaapkamer een canal digitaal pakketje had gekocht en een 60cm schoteltje om boven Canal Digitaal te kijken. Dat ik voor de huiskamer nu wel een hd ontvanger heb gekocht vind ik geen reden dat die CD gecertificeerde ontvanger dan maar niet mee zou kunnen gebruiken.

     

  8. Origineel bericht van: Jean-Claude
    het zijn mpeg-4 kanalen geworden die in DVB-S2 worden uitgezonden. Je kan ze dus niet meer op een SD ontvanger bekijken, om die reden heeft CD aan alle houders van een thema-pakket een bod gedaan om hun SD ontvanger te vervangen door een HD ontvanger.
    nog nooit over gehoord, neem ik aan ? crazy


    Hallo, ik heb het thema pakket, maar ik heb nooit geen brief gekregen van Canal Digitaal om mijn SD ontvanger te vervangen door een HD ontvanger. Ik heb het Thema pakket icm het HD pakket. Misschien zijn ze er vanuit gegaan omdat ik een HD pakket heb dat ik al een HD receiver heb(wat ook klopt) Maar voor de slaapkamer gebruikte ik de kaart ook en daar staat mijn SD ontvanger. Daar heb ik nu dus weinig aan. Wat was het bod en is dat nog steeds geldig ? Ik kan het niet vinden.

    gr,
    Blackadder
  9. Ik kan begrijpen dat vooral oudere mensen zich nog steeds prettig voelen met wat ze gewend zijn, maar van mij mag het zo snel mogelijk verdwijnen. Al is het alleen maar dat ik het verplicht ben om te nemen bij UPC, bij mijn internet abo. Kost me maandelijks 17 euro die takke shit terwijl ik een hd abo heb van CD. Ik kijk nooit naar die troep van UPC, maar je bent wel verplicht het te nemen.

  10. Origineel bericht van: ceesv
    Zolang Canaaldigitaal op het standpunt blijft, dat bijvoorbeeld Eurosport HD niet met een HD pakket ontvangen kan worden, maar dat je daarvoor het basispakket moet aanschaffen, zal de klant, met alle andere irritaties die Canaaldigitaal oproept, besluiten terug te keren naar de Digitale Kabel.


    Ik heb nu meer dan een jaar HDTV en het komt gewoon niet van de grond. De reden dat ik het heb genomen is omdat ik hoopte dat het van de grond zou komen. Het pakket is echt waardeloos en een belangrijke zender als Eurosport HD houden ze buiten het pakket.
    Tsjaa hoeveel meer wil je je HD klanten nog wegjagen naar de kabel. Ik kijk het nog heel even uit de boom wat er gaat gebeuren met Eurosport HD, NED 2 en 3, en zometeen de RTL zenders

    Soms worden mensen(some terecht) azijnpissers genoemt, maar ik vind dat degene die een HD pakket hebben best mogen klagen, want het is een compleet waardeloos pakket. Ik wil ook wel meer betalen voor een fatsoenlijk uitgebreide HD pakket, maar die optie is er niet. Terecht dat de mensen dus klagen over dit pakket. Als ze zometeen ook geen ruimte hebben voor de RTL zenders dan stappen er denk ik een hoop mensen over op de kabel. UPC is op zijn minst net zo'n zooi als CD, ik ben de eerste om dat toe te geven, maar dat houdt me er dan niet van om toch over te stappen naar ze.
    Maar ik blijf hopen dat het toch nog fatsoenlijk van de grond komt met Canal Digitaal. Maar het vertrouwen wordt steeds minder.
  11. Weet iemand of er een manier is om mijn Kathrein draadloos te laten verbinden met mijn router? Ik wil mijn Kathrein op zolder zetten, maar ik heb geen zin om een kabel te leggen van beneden naar zolder. Als iemand een oplossing weet dan zou dat geweldig zijn.

     

    gr,

    Blackadder

  12. Origineel bericht van: hemertje
    Origineel bericht van: woutervg
    Als iedere zender die in HD uit gaat zenden ook in het HD pakket komt, dan kunnen ze alle andere paketten over een paar jaar wel afschaffen. Ik vind het logisch dat alleen de zenders die niet in SD uitzenden in dit pakket komen. Anders gaat straks iedereen met het basispakket+HD downgraden naar het STB-pakket+HD. Uiteindelijk zullen zeer veel zenders in HD uit gaan zenden en is het logisch de exclusieve HD zenders in het HD pakket te zetten. (daar hoort Eurosport dus niet bij)


    in de komende jaren zullen ongetwijfeld de pakketten wijzigen nav de HD zenders die erbij zullen komen.

    tot die tijd verwacht ik dat CDS marktconform zal zijn met de bekabelaars en mij deze nieuwe HD zenders aan zal bieden in het HD pakket.

    wanneer ze uitbreiden met nog meer HD zenders mogen ze van mij ophouden met de themazenders als extra 'gratis' aan te bieden op het HD pakket...

    oftewel het hele pakketaanbod van CDS zal op de schop moeten met een minder aantal maar met thema specifieke zenders erin die mensen persoonlijk aan zal spreken. in de praktijk kijken mensen toch maar naar zo'n 5-10 zenders, waarom zou je dan een abbo op 30 zenders willen nemen? dat is zo iets uit de vorige eeuw. liever kwaliteit dan kwantiteit!



    Je hebt helemaal gelijk. Als er echt veel hd zenders zijn dan kunnen ze hd zenders weer in paketten gaan verdelen. NU er een stuk of 5 HD zenders zijn, waarvan de meeste waardeloss zijn imo dan mag je wel verwachten dat Canal Digitaal dat ze Eurosport HD ook bij de HD zenders toevoegen. Willen ze nu dat ik voor Eurosport ook nog een 10 Euro in de maand gaat betalen door een basispakket te nemen ? Dan besteed ik die 10 Euro liever aan het HD pakket van UPC. Dan heb ik Ned 2 en 3 er ook bij en de RTL zenders binnenkort ook.

    Het hele HD gedoe bij CD schiet zo niet op. Ze hebben geen capaciteit genoeg voor meer HD zenders. En als ze hun HD klanten ook nog eens gaan benadelen dan verliezen ze de hd klanten. Hat zal ze misschien een worst wezen op het moment, maar later zal ze dit opbreken.
  13. Ik heb ook een HD pakket , maar geen Eurosport HD. We zijn al zo weinig HD zenders, als ze deze dan ook nog eens gaan onthouden coor hun HD klanten dan zeg ik onmiddelijk op en neem ook een hd pakket bij Sjello(ik krijg de originele naam niet door mijn strot)

    Ze adverteren met minimaal 8 hd zenders. Wel fijn dat ze de vrije hd kanalen er ook bijnoemen. Als ARD en ZDF ook snel gaan uitzenden, dan kunnen ze pronken dat er wel 10 HD kanalen zijn !

     

    Als ik hier zo de forums lees, dan gaan een hoop mensen die Canal Digitaal hebben, over naar kabel. Het HD pakket blijft flut. Geen Ned 2 en Ned 3. Geen optionele Film 1 HD en Sport 1 HD. Eurosport wordt je onthouden. Cartoon Network en Boomerang pleite. Volgens mij hebben ze dat ook erg onderschat. IK stop er maar mee, want het raakt nu teveel off topic.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...