Ga naar inhoud


Luc21

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Luc21

  1. Ik heb hetzelfde probleem gehad, alles geprobeerd maar hij bleef in de boot hangen. Met hyperterminal kreeg ik hem wel aan de gang maar bij een herstart weer hetzelfde probleem. mijn dealer heeft het moederboard omgewisseld onder garantie en dat loste (uiteraard) mijn probleem op. Ik heb dus weinig hoop voor je, er circuleren meer verhalen over dit probleem op het internet met de 5620, ik heb geen software-matige oplossing gezien tot nu toe.

     

    Groeten

    Luc

  2. Bedankt voor de tip, het lag dus niet aan mijn pc. Ik kreeg wel verbinding via de null modem kabel, en dreamup5620, alleen bleef hij hangen in de boot-fase. Via hyperterminal heb ik hem nu aan de gang, ik vraag me alleen af als ik de volgende keer de stekker eruit trek ik hem dan weer met hyperterminal moet aanzwengelen. In ieder geval bedankt voor het advies.

     

    groeten

    Luc

  3. hallo allemaal,

     

    ik heb een 5620 op mijn router aangesloten (naast een 7000), ik kan wel verbinding maken (inloggen en directories bekijken) maar als ik een root.cramfs bestand wil uploaden loopt de 5620 vast en valt de verbinding weg. Ik heb de standaard oplossingen al geprobeerd (firewall uitgeschakeld van xp) of een ander ftp programma geprobeerd maar het helpt allemaal geen f**k. Heeft iemand van jullie enig idee wat het zijn kan? Alvast bedankt!

    groeten

    Luc

  4. Heb het toevallig net gedaan, is echt heel simpel, het enige wat je moet doen is tuxvision installeren op je PC.

    (uiteraard moet je dreambox wel aan je pc hangen via lan)

     

    Op de site van Sjerom staat precies hoe en wat, het programma staat ook op de australische dreambox site

     

    groeten

    Luc

  5. Ik heb hetzelfde probleem, rtl 4 en 5 doen het nu weer goed, ned 1,2,3 en c+rood,blauw,geel nog steeds niet.

    Ik was aan het hobbyen met de scam en vroeg me al af wat er fout was gegaan.

     

    groeten Luc

×
×
  • Nieuwe aanmaken...