Ga naar inhoud


Em Jee

Lid
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Em Jee

  1. Origineel bericht van: jedeje
    Origineel bericht van: Tha Great Mac
    Die site geeft nog aan dat EreDivisieLive op 19.2E zit... Beetje achterhaald natuurlijk. Ook erg jammer dat het nergens FTA te vinden is frown


    Lekker positieve response, daar is topic starter prima mee geholpen!

    Gr
    JeDeJe


    Al Jazeera is FTA, zetten we gewoon Radio 1 bij aan wordt het nog eens extra spannend ook.
  2. Ik overweeg om een Topfield 5000 PVR van iemand over te nemen. Zelf heb ik recentelijk een Aston Dual Cam 1.07 met software 2.19 aangeschaft. Nu weet ik dat de TF5000 dual encoding ondersteund, maar geldt dit alleen voor Picture In Picture of ook voor: één gecodeerde zender kijken, de andere gecodeerde zender direct ongecodeerd opnmen? En hoe gaat dit als je een tweede gecodeerde zender (op dezelfde transponder) op wilt nemen?

     

    Is er ook al iemand die hier ervaringen mee heeft met de nieuwe CD SECA-3 kaart?

  3. Downloaden via STB Compag lukt niet, om de eenvoudige reden dat mijn TF4000 de CAM al niet herkend. De TF zou hem toch eerst moeten herkennen voor ik hem kan updaten?

    Daarnaast lees ik op diverse forums dat de STB Compag al een jaar geen SW meer doorgeeft, dat het voor de TF4000 niet zou werken...

    Is er nog een andere manier om mijn CAM weer goed te krijgen, behalve deze op te sturen naar Frankrijk (Bijvoorbeeld met de CAS Interface 2) ?

  4. Mijn Topfield 4000 herkent plotseling mijn Aston module niet meer (blijft hangen op "Initializing"). De module (ASTON SECA 1.07 CI MODULE VERSIE 2.14) zat tot voor kort in Slot 2, heb hem even overgezet naar slot 1 en het is over met de pret. Werkt plotseling ook niet meer in slot 2. Al van alles geprobeerd, met/zonder module opgestart, met zonder kaart opgestart in verschillende sloten, niets helpt.

    Lampje van Cam brand wel.

    Hoe kan ik dit oplossen?

  5. Bedankt, maar niet wat ik zocht.

    De bestanden die ik zoek hebben de volgende indeling:

    ============================================

    :SAT "19,2E Astra 1" 19.2 E

    :NET "19,2E Astra 1" 0

    :TRP 1105 1251500 220000 0 H 0 1/1

    :CHN "NED1" 4011 T

    :CHN "NED2" 4012 T

    :CHN "NED3" 4013 T

    :NET "19,2E Astra 1" 0

    :TRP 1097 1234400 275000 0 H 0 1/1

    :CHN "RTL 4" 2004 T

    :CHN "RTL 5" 2005 T

    ============================================

    enzovoorts

     

  6. Krijg de TF Software niet geladen in mijn TF 4000. Gebruik het TF Downloader programma op COM2 maar programma ziet mijn Topfield 4000 niet.

    Ik heb een USB-RS232 converter geconfigureerd op Com2, mijn setedit-programma communiceert wel met de TF dus met kabel en com-settings is niks mis. Zet de ontvanger op een radiokanaal en zet hem uit en weer aan maar helpt niet.

    Ook al geprobeerd op COM1 (ook in computerbeheer gewijzigd) maar helpt niet.

    Wat doe ik fout?

    Gebruik W-XP met administrator rechten.

  7. Ik ben op zoek naar een (rechte) RVS of gegalvaniseerde stalen mast met een diameter van exact 42 mm en een lengte van ca. 2 meter voor een Wave Frontier T55. De standaard bevestigingsbeugel die voor de WF T55 in de handel is ("Polarmount voor Toroidal T55") zal in mijn situatie niet bruikbaar zijn, ik moet mijn schotel nl. een eindje boven de dakgoot "tillen".

     

    Wie weet waar zo'n ding te koop of te bestellen is?

  8. Dit was inderdaad een probleem bij de TF4000: Wanneer je een nieuwe scan uitvoert, blijven zenders hun oude namen houden, ook al zijn ze inmiddels van naam veranderd (zie ook hier door mij gemeld in 2005).

     

    Of dat inmiddels met nieuwe software van de TF4000 opgelost is, weet ik ff zo niet. Zal ik binnenkort eens uittesten.

  9. Ik heb een Topfield 4000 met Magic Module 1.04 met Penta 1.11 software. Werkt op zich prima met C+ kaart en ook met de SmartWi client.

    Echter ik ondervindt twee problemen:

    - Na zappen wordt de nieuwe zender niet direct gedecodeerd (bekende rode balk "Gecodeerd...: in beeld, kan soms wel een seconde of 5 duren voor ik beeld heb)

    - Het decoderen van een bestaande gecodeerde opname loopt regelmatig vast.

     

    Ik zit te denken om mijn CAM module te vervangen door bijv. een Aston SECA DUAL 1.07 met 2.18 CI module, heeft iemand hier ervaring mee icm een SmartWI en TF?

    Of kan ik andere software in mijn (ietwat verouderde) Magic Module pompen?

     

    Ik ben destijds overgegaan naar Penta 1.11 vanwege ontvangst-problemen van bepaalde zenders, zie hier

  10. Maakt het nog uit of je time-shifting aan hebt staan of niet? Als je time-shifting aan hebt staan en je zet het beeld bijv. een minuutje terug, treedt het probleem dan ook op?

    Zo jan dan zou ik het probleem zoeken in de harddisk of de controller. Misschien je schijf eerst eens een keer opnieuw formateren (via het menu van de Topfield uiteraard)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...