Ga naar inhoud


Robert8100

Lid
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Robert8100

  1. Con, kon Solcon overigens niet een netwerk analyser via een performance incident laten starten op jouw adsl verbinding?

     

    Heb je de uitval van telefonie indertijd bij KPN gemeld zodat je dit nu kunt gebruiken in de strijd om een nieuwe lijn?

     

    Een ADSL verbinding kan door jouw provider minimaal 5 werkdagen voor je nieuwe aanleg (danwel omzettingsdatum naar analoog) ingeschoten worden bij KPN Bitstream zodat ADSL aangesloten wordt op dezelfde datum. (ik weet niet of BB dit ook kan.)

     

    Succes,

    Robert

  2. Smurf heeft gelijk dat in orig. f/w je echt moet afkoppelen. 999 kanalen is ook beetje weinig om BBC goed te kunnen vinden maar ook nog de NL zenders aan de andere kant er op te krijgen. Ik zou toch aan de flash gaan om probleem op te lossen. Dan kan je tenminste ook in de f/w gewoon even een schotel uitzetten tijdens het zoeken. Er gaat een wereld voor je open met SatTracker firmware!

  3. Na 20 dagen zonder m'n 8100 was de ontvanger weer terug van de importeur bij de winkel. Thuisgekomen zie ik door het bovenraster dat de cardreader die stuk was nu van het zelfde soort is als de rechter, en ja wat blijkt de firmware is v20. Het serie# is inderdaad ook anders en de kast heeft duidelijke gebruiksporen. De 8100 is teruggekomen als een 8000.

     

    Onlangs een discussie met o.a. Vreeswijk gehad over die DiSEqC 4x1 op 8100 en was blij dat ik zo aan het proberen kon zonder solderen. Ben eigenlijk niet zo blij, om het netjes te houden, dat Strong mijn nieuwe machine omruilt voor een zichtbaar-oude bak maar ook van een andere versie. Is dit gebruikelijk bij de Strong importeur?

  4. Zou het op 8100 ook werken dan en misschien zelfs zonder h/w aanpassing? Indertijd schreef je namelijk dat bij een motor geen soldeerwerk nodig was op 8100; ik ga er maar even van uit dat we het over die beschreven aanpassing hebben. De Diseqc 4x1 zal er ook wel in variaties zijn wat nog de grootste uitdaging wordt.

  5. jammer dat ik dit niet wist van kleurloze vlakgum, kaart werkte dus wel in een andere ontvanger. Ik kan het menu nu helaas niet checken. Ik heb tijdelijk een thomson geleend v.d. winkel maar vind het ook zo wat om mijn flashhobbies daar op los te laten (thomson lijkt wel erg op de Strong).

     

    P.S. Mijn 3-jarige zoon probeerde vandaag duidelijk te maken dat 1-jarige broertje zich gisteren bijzonder interesseerde voor dat slot; je weet het niet maar ik weet wel hoe het met de vcr, cassettedeck, stereo is afgelopen.

  6. Na heen- en terugschakelen van Ned1<>BVN viel SECA op zwart/geen geluid (wel ttext). Keurig betaald overigens voor basispakket maar alle SECA op zwart. Smrtcrd eruit/erin, receiver uit/aan, virtual cards off, update laten zenden, SatTracker 1.4b maar eens geprobeerd maar geen geluk. Het menu 6 (SatTracker 1.4b/1.2b) geeft alleen "Rights End On". Enig idee hoe ik die smrtcrd weer actief krijg?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...