Ga naar inhoud


Edgario

Lid
  • Items

    449
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Edgario

  1. In het geval als je OpenPLi gebruikt dan kun je 'HDMI in' onder een knop op de afstandsbediening zetten. Zelf heb ik de knop help hiervoor gebruikt, toch een knop die ik nog nooit gebruik heb. Ga naar menu - instellingen - systeem - expert instellingen - hotkey. Kies nu de knop die je wilt gebruiken en druk dan op ok. Kies infobar en dan Activeer HDMI in. Dan groen (opslaan). Voortaan kun je HDMI in via de toegeven knop gebruiken.

    • Bedankt 1
  2. 20 uur geleden zei de mon:

    Holland 1 geeft tenminste ondertiteling bij de trouw in de UK. VTM en ÉÉN niks. En zeer synchroon met de preek, Is automatische ondertiteling zo snel?

    (off topic)

    Je bedoelt NPO1? Die brachten de trouwerij van prins Harry en Meghan met een vertraging van 30 seconden om er ondertiteling bij te kunnen plaatsen. Dat werd in het begin van de uitzending gemeld door Amber Brantsen, de presentatrice.

     

    In Nederland wordt de FTA verspreiding van NPO geregeld door KPN. Voorheen had je de analoge televisie etherzenders en die kosten voor de publieke omroep zijn weggevallen door het door KPN te laten uitzenden middels DVB-T, wat straks DVB-T2 wordt. De publieke omroep betaalt er dus niet voor. Lijkt er een beetje op dat ze dit dan ook in Vlaanderen zo willen gaan doen?

    • Like 1
  3. Hebben anderen ook last van dat de play/pauze toets van de Xtrend ET9200 niet regeert? En dan bedoel ik de pauze functie. Om een timeshift te starten kun je de pauze toets gebruiken om te pauzeren zodat je later verder kunt kijken. Deze reageert niet. Spoel je snel terug en drukt op de afspeeltoets, dan werkt deze wel en speelt de timeshift op normale snelheid af. Pauzeren kan dan niet. Bij de Xtrend ET9200 is dit een gecombineerde toets. Via de softwarematige afstandsbediening via Openwebif heb je hetzelfde resultaat, waardoor ik een eerdere conclusie dat het aan de hardwarematige afstandsbediening zou liggen, waarschijnlijk kan uitsluiten. De Xtrend draait OpenPli 4.0

  4. 14 uur geleden zei Seniorsatter:

    Ook toevallig Edgario

     

    Vannacht  ""Wembley or Bust ""  van Jeff Lynne opgenomen, werd uitgezonden op BBC 4

    Dit is zoooo goed, dezelfde zie je dan bij 3Sat. Was deze inclusief commentaren en bandvoorstelronde zoals op de DVD staan? DVD is op paar minuten na twee uur lang. Bij 3Sat maken ze 1,5 uur de tijd hiervoor, dus moet er wat geschrapt worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...