Ga naar inhoud


liberte

Lid
  • Items

    341
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door liberte

  1. Ik heb sinds kort digitenne van online voor een kennis genomen.

    Nu werkt dit alleen met de door hun geleverde ontvanger. Is dit normaal of maak ik een denk fout dat elke ontvanger of ci cam de conax kaart moet kunnen lezen. Op 27-6 zijn de extra kaarten geactiveerd daarna heb ik deze in een TF6000 gestoken en dit werkte gelijk. De dag erop was er onweer en had ik tijdens de big bang even geen beeld via de sat ontvanger dus even over geschakeld naar digitenne gelijk beeld. Door het onweer sloeg mijn aardlek uit en nadat ik dit hersteld had gaf de ontvanger aan ongeldige kaart. Geen probleem ik had nog een ontvanger staan deze aangesloten zelfde fout melding. Daar de persoon waar ik deze test voor had gedaan op vakantie was kon ik de kaart waarmee ik deze test had gedaan niet in hun ontvanger testen. Nu zijn ze terug blijkt dat de kaart wel werkt in de online ontvanger. De 2 andere kaarten geven ook de zelfde fout melding. Let wel in de online ontvanger werken ze alle 3. Rare samenloop van omstandigheden Of werken deze kaarten alleen in hun ontvanger.

  2. Het lijkt wel dat CD hier mee leest. Om 0.15 uur Had ik geen beeld meer op de oude kaart. Ik heb een heractievatie voor de nieuwe kaart aangevraagd en had om 0.45 beeld. Volgens de brief die bij de kaart was zou alles open moeten zijn voor 3 weken dat klopt niet alleen mijn pakket en film1 is open. Wat ik raar vindt is dat bij het uitlezen van de kaart de datum op 1-7-2009 staat.

  3. CD is heel moeilijk te bereiken ik ben nu al een dag of 10 bezig om er door te komen. Als het te druk is wordt het gesprek vanzelf beeindigd. Ik heb een proef op film1 maar dat gaat niet met mijn huidige kaart dus gebeld na 3 dagen kwam ik erdoor. Medewerker zou mij een nieuwe kaart sturen die had ik in 2 dagen. Blijkt dat de kaart niet geactiveerd is en op de site is dit ook niet mogelijk. In mijn cd staat nog steeds mijn oude kaartnummer. Per tel kom ik er niet meer door als ik het nieuwe kaartnummer ingeef. Geef ik mijn oude kaartnummer in dan krijg ik te horen dat ik een actief signaal heb en wordt de lijn afgebroken. Dan maar een mail en kun je 10 dagen op antwoord wachten. Proef in november af gesloten nog geen film gezien.

  4. Ik ben ook blij met mijn AZbox. De box doet wat hij moet doen. Laden van foto's neemt wel veel tijd in beslag verder ondervind ik geen problemen. Ik draai altijd de laatste FW en zal het E2 verhaal ook gaan testen in een wat verder stadium nu is het nog te vroeg. Ik heb trouwens niet meegedaan met de inruil actie naar een + omdat ik wist dat het een combi ontvanger was.

    Mijn voorkeur was altijd een DM 8000 maar die was toen gewoon niet leverbaar en ik wilde graag HD kijken.

    Achteraf geen dag spijt gehad van mijn aankoop.

  5. Ik zit met een probleem, heb 6 zonneschermen die ieder een eigen schakel doos hebben en afstandbediening. Nu heb ik al geprobeerd om 3 schermen op een schakel eenheid te zetten, gevolg is dat de stop het dan begeeft. Is er mogelijkheid om drie schermen tegelijk omhoog te halen of moet ik dit opgeven?.

    Het is eigenlijk de bedoeling om per 3 schermen een wind beveiliging aan te brengen.

  6. Voip via een N95 is heel goed mogelijk.

    Ik gebruikte voipbuster in samenwerking met Fring over wifi.

    Via het mobile netwerk heb je providers die voip blokkeren.

    Voipbuster geeft op de site aan dat je een progje van hun kunt laden in je tel en dan mobiel via voip kunt bellen.

    Ik bezit nu een n900 zonder internet abbo en heb gewoon handmatig mijn voip ingesteld. Zodra ik wifi kan ontvangen(thuis,werk) komen de gesprekken via N900.

     

     

  7. Ik heb op de rommelmarkt een Philips vp5500 gekocht.

    Deze werkt normaal via KPN internet + bellen. Het os is linux, kpn is gestopt met de ondersteuning. Nu wil ik deze telefoon normale voip instellingen geven, mijn vraag is dan ook heeft hier al iemand dit voor elkaar.

    Telefoon werkt alleen via wifi en maakt gewoon contact met mijn netwerk. Verder kan ik er niks mee, of hij via telnet te benaderen is moet ik nog uitzoeken. Er is ook geen mogelijkheid om de telefoon te resetten dus bij elke opstart gaat hij naar de kpn instellingen.

  8. Ik moet ook zeggen dat als je de dagelijkse fw gebruik je af en toe een probleem tegen komt. Wel is het zo dat het juist afstellen van de box heel belangrijk is. Ik heb hem nu een jaar en volgens mij buiten de testers was hij eerder niet te verkrijgen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...