Ga naar inhoud


Sunny Sat

Lid
  • Items

    1454
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sunny Sat

  1. Ik heb een 1000 tal films staan op een harde schijf. Normaal bekijk ik deze via kodi op mijn mac , maar zou graag Kodi integreren in mijn receiver. Ik kan geen applicatie in het menu vinden en in google zoeken is een ramp. Is het überhaupt mogelijk? En zo ja, hoe? Is het dan ook mogelijk mijn harde schijf te koppelen. Of zijn er alternatieven?

     

    Alvast bedankt.

     

    VU+ Ultimo 4K - Enigma 2 - OpenPli 6.0

  2. Ik heb een Max Digital XP 1000. Na een fabrieksreset krijg ik mijn canaldigitaal kaart niet meer goed. Wanneer ik de softcam (cccam) herstart krijg ik terug beeld, maar valt na het zappen weer uit. Hoe kan ik de ontvanger terug de kaart goed laten herkennen zonder telkens mijn softcam te herstarten. Ik maak geen gebruik van sharings, enkel originele CD en TVV kaartje. Alvast bedankt!

  3. Ik heb hetvolgende probleem

     

    ik heb een Dlink airplus 2.4Ghz wireless access point waarmee ik het draadloos internet van de caming mee wil ontvangen en wil doorlussen naar eventueel vaste pc, andere router voor eigen draadloos netwerk en/of aansluiting van dreambox. Op zich doenbaar lijkt mij, maar ik krijg hier zelfs geen toegang tot access point en router. Internet via skybites. Iemand een idee wat ik verkeerd doe???

  4. Beste Satters, probleempje. Ik ben vandaag op mijn vakantiebestemming toegekomen, alles uitgeladen alles aangesloten inclusief mijn onmisbare Dreamboxje (500DM)wat denk je..... afstandbediening vergeten..... :-( Ik heb nu de dreambox rechtstreeks op mijn laptop aangesloten, maar het lukt niet om bv via dreamstream verbinding te krijgen met mijn dreambox. Iemand sugesties?? Alvast bedankt.

  5. RECHT? ONRECHT?

     

    Nathalie had recht......

    om te leven

    of ALS het een ongeval was

    op een begrafenis

     

    Joran weet meer, de moeder van Nathalie heeft het recht om te weten wat er met haar dochter is gebeurd.

     

    Stel je eens in de plaats van de ouders van Nathalie. Ik zou dat ventje zelf overhoop knallen moest ik zien dat hij geld verdient over de rug van mijn dode dochter. (boek, 5000 euro bij wiiteman, etc etc...... :()Schuldig of niet!!!! Boeten moet hij.

  6. Citaat:
    een beetje de boel opnaaien op z'n tijd

     

    Is dat niet een vereiste om bij CDS te mogen werken dan.... <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

     

    <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  7. Zelfstandig in drie aktiviteiten

     

    We hebben een kinderdagverblijf

    DANIKA een thuiszorg/thuisverplegingbedrijf

    HAPPIE PAPPIE voor geboortekaartjes en doopsuikers in BE & NL

     

    druk???

     

    ja best wel <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  8. Jah, alleen het bruto loon??? <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

     

    In Belgie niet hoor. Hier spekken wij de sosiale kas. RSZ (Rijksdienst voor Sosiale Zekerheid)bijdrage noemen ze dat. En dat is ongeveer 60% van jouw BRUTO loon. Hoe het in Nederland is weet ik niet, maar dat zal wel ongeveer hetzelfde zijn, anders verhuis ik mijn bedrijf naar Nederland en laat ik ze allemaal vanuit nederland werken.

  9. Citaat:
    Citaat:
    je hebt helemaal gelijk met je berekening, alleen wel ff er bij zetten dat als je elke maand, 1 xtra maand apart zet, je of maar 6 maanden per jaar werkt, of op de helft van je carriere kan stoppen <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    Was dat maar waar <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> effe je poot breken en je 6 maanden spaar centen zijn er zo doorheen en kan je weer opnieuw beginnen...


    Ja, mijn vrouw is in verwachting van een tweeling. Heeft bij de andere kinderen altijd doorgewerkt (is verpleegkundige aan huis) maar dat gaat nu niet en is ook niet verantwoord. Zij krijgt 0,0 vergoedingen terwijl een verpleegkundige in dienstverband direct mag stoppen als ze weet dat ze zwanger is.

    krom krom krom

    een zelfstandige betaald een groot deel de sosiale voorziening, maar mag er zelf geen gebruik van maken. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />
  10. Wij werken met 12 arbeid(st)ers. De loonkosten die je moet betalen zijn onnoemlijk, ik zou mijn personeel veel meer gunnen als ik het zou kunnen betalen, maar lees dit: alles wat je netto verdiend moet de werkgever dubbel betalen. Wie is er de grote dief?????

    <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

  11. Citaat:
    Maar als ze er lucht van krijgen, sluiten ze zo'n kaart wel af, ongeacht of een Nederlands adres is opgegeven.

     

    Is dat wel zo, ik lees dat regelmatig, maar is het al werkelijk iemand overkomen. Ik geloof het niet.

     

    Mensen die grof geld verdienen met kaartjes over de grens te verkopen, die worden gepakt ja, maar anders.....

  12. Bedankt voor jullie berichten allemaal. Ik ben met de verkoper iets overeengekomen. Ik hou jullie op de hoogte als alles rond is. Bedankt voor de PM berichten van de mensen die ik gehad heb om de bus te laten repareren <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />, maar om eerlijk te zijn heb ik mijn buik momenteel vol van het busje. Met zeer in het hart doe ik hem weg <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />, maar het is beter zo. Ik kan mijn geld in nog zo veel dringendere zaken investeren. Misschien in de toekomst weer. Maar ik zal dan wel drie keer nadenken voor ik weer iets koop. Het is een dure maar hele wijze les geweest. <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

  13. Citaat:
    Wat heb je op je koopcontract staan? Toen ik mijn oldtimer kocht stond er nadrukkelijk op vermeld "zonder garantie"

     

    Ja is zonder garantie. Maar ik ben altijd in de "naieve" veronderstelling dat een verkoper een moreel goed advies geeft. Een leugentje om bestwil tot daar toe. Maar een levensgevaarlijke bus willens en wetens verkopen aan een gezin met jonge kinderen is er echt over...

     

    Ik ga in ieder geval een aangetekend schrijven doen naar de verkoper. En de verschillende instanties raadplegen.( BOVAG en RDW) Mijn garagist gaat zijn verklaring opstellen en zo gauw hij controle van de RDW krijgt zet hij mijn bus op de brug. Misschien dat er dan ook een lichtje gaat branden.

  14. Bedankt voor jullie medeleven allemaal.

     

    De kost van een nieuwe bodem is niet zo enorm. Het is alleen een probleem iemand te vinden die dat kan en wil doen zonder na een half jaar een half afgewerkte bus terug te geven. Ik heb twee linker handen wat dat betreft. Dus zelf doen is geen optie.

     

    De verkoper is inmiddels weer in onderhandeling met mij om de bus terug over te nemen. Ik neem aan dat hij zuinig zal zijn op zijn (huhum....goeie) naam. Het wereldje met retrobusjes is maar erg klein natuurlijk. Nu alleen nog overeenkomen over de prijs. Zijn bod: €2500,- Belachelijk natuurlijk, dan rij ik hem nog liever de plomp in. Maar goed er word in ieder geval gesproken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...