Ga naar inhoud


gerritvogels2

Lid
  • Items

    473
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door gerritvogels2

  1. Vanmorgen eerst contact opgenomen met mijn rechtsbijstand. De juridisch medewerker de gang van zaken uitgelegd. Hij gaf aan dat ik met mijn brief (aangetekend) van 17 oktober op dat moment opzegt met een opzegtermijn van 1 maand (september) Dus per 1 oktober is het einde overeenkomt. Hij adviseerde om niet te betalen. en alle brieven goed te bewaren. Hierna Canaal Digitaal gebeld. (optie 4 opzeggingen). De dame daar (lees medewerkers) zijn een heel stuk minder vriendelijk wanneer ze iemand aan de lijn hebben die op heeft gezegd of dat voornemens is te gaan doen. Zij gaf aan dat ze niet kon zeggen waarom ze 2,12 in rekening hadden gebracht. Dit vond ik vreemd daar de medewerker gisteren dat wel kom. Ik heb haar toen gevraagd me door te verbinden met een persoon die mij wel een en ander kon uitleggen. Hierna 10 minuten in de wacht en ja hoor er kwam een vriendelijke meneer aan de lijn. Naar hem heb ik mijn grote teleurstelling in de organisatie waar hij voor werkt uitgesproken. Hij vroeg mijn abonneenummer en binnen 3 minuten was het opgelost. Het bedrag wat nog openstond hoef ik niet te betalen.  Overigens heb ik gisteravond nog een mail naar klantenservice gestuurd om opheldering over de openstaande 2,12. Ik was n.l benieuwd of ik het zelfde antwoord kreeg als telefonisch overdag n.l dat ik ze moest betalen. Vanmorgen kreeg ik al het antwoord per mail n.l dat dit bedrag onterecht in rekening is gebracht., en ik nu geen openstaande bedragen bij hun heb.

     

    Gerritvogels

  2. Heb na 14 jaar in augustus mijn abbo opgezegd. Netjes opzeg formulier gedownload , ingevuld , en aangetekend naar Hilversum verstuurd. opzegging was per 1-10-2014 wat ik nog in de bijgevoegde brief had geschreven. Kreeg een brief terug met de mededeling dat ze het jammer vonden dat ik had opgezegd maar dat ze dit accepteerde, ze zouden zorgdragen voor een correcte afwikkeling schreven ze erbij. Ook stond erbij dat ik per 1 -10-2014    alleen nog maar de vrije zenders zou kunnen ontvangen  Op 26-9-2014 was er voor periode oktober 65,45 afgeschreven. Ik de faktuur gedownload en daar stond in dat het het abonnementsgeld voor oktober was. Ik dus gelijk het bedrag terug laten storten en internetbankieren dusdanig ingesteld, dat Canaal digitaal niets meer van mijn rekening af kan schrijven. ook nog even gebeld en mijn besluit tot terugboeken uitgelegd. Kreeg gelijk te horen dat ik er nog van zou horen en werd gedreigd met incassobureau. Aangeven dat ik er niet op kan wachten tot de deurwaarder aan de deur komt. einde gesprek. gisteren kreeg ik opnieuw een brief met het verzoek om euro 2,12 aan hun over te maken. Dit was het openstaand bedrag wat ik nog zou moeten betalen. Ik Canaal digitaal gebeld met de vraag waar die euro 2,12 betrekking op hebben. Kreeg te horen dat dit abonnementsgeld was voor 1 oktober want hun hadden op 1 oktober pas de kaart uitgeschakeld. Ik heb de meneer duidelijk gemaakt dat het per 1-10-2014 was opgezegd en verwezen naar hun bovengenoemde brief. Kreeg opnieuw te horen dat als ik niet betaalde dit naar de deurwaarder gaat, en dat alle bijkomende kosten voor mij zijn. Heb de medewerker gevraagd of hij wist hoe lang ik klant ben geweest. Ja zei hij 14 jaar lang. Ik heb hem voorgelegd of je dan zo met klanten om moet gaan. Tevens gaf deze medewerker (opzeggingen) aan dat hij niet begreep dat ik schriftelijk had opgezegd en waarom ik niet telefonisch dit had gedaan. Ik heb hem gezegd dat zijn werkgever maar eens moet gaan zorgen dat ze hun eigen zaken op orde hebben. Ook benoemd dat ik nooit meer een abo bij hun zal afnemen waardeloos bedrijf .

     

    ben benieuwd wat ze gaan doen ik wacht vol vertrouwen af

     

    Gerrit

  3. Ik heb in mijn VU+ Ultimo een ander image dan Pli gezet. Nu hen ik Pli er terug ingezet, zenders laten zoeken op sat en kabel. Nu had mijn vorige Pli image logos voor de kanaalnaam staan in de vorm van een satschotel bij een sat zender en een coaxkabel bij een kabel zender. Nu ik Pli er terug heb ingezet zijn deze logo`s verdwenen. Bij instellingen kan ik er niks over vinden. Wie kan mij vertellen hoe ik deze logo`s terug krijg.

     

    mijn dank is groot.

     

    Gerrit Vogels  

  4. Ben er achter. het lag aan de netwerk kabel. Deze had ik gecontroleerd met mijn kabel tester en gaf aan dat het goed was. lampjes netjes 1-2-3-4-5-6-7-8 Ondanks dit geen IP adres. Toen mijn broer keek naar de volgorde zoals dit bij een UTP kabel behoort te zijn bleek de volgorde niet juist. Er nieuwe stekkers aangezet en toen wel Ip adres. Wat ik vreemd vind is, dat als de kabels strait zijn aangesloten op elkaar en dat was zo, dan zou het toch moeten werken. Maar goed het werkt weer GV

  5. Volgende situatie. In het thuis netwerk voorziet de Fritzbox 7360 de Dreambox 500HD niet van een IP adres. DHCP server staat aan. Kijk ik in de Fritzbox zelf via 192.168.178.1 XS4all. Deze box gisteren gekregen daar de 7130 dit ook niet deed. De 7360 met een laptop bekabeld geconfigureerd en walla we konden het internet op. Dus laptop is aangesloten op Fritzbox via LAN. Wanneer ik nu de lan kabel in mijn dreambox steek, connect de dreambox niet met internet. Wanneer ik nu weer terug ga met mijn lan kabel naar de laptop kan ik wel het internet op. Kijk ik met de laptop via lan in de Fritzbox dat zie ik in het netwerk menu dat hij mijn acer laptop ziet en voor zijn naam staat een klein wereld bolletje. ga ik daar met de muis op staan zegt tekst die tevoorschijn komt dat hij verbonden is met internet. Wanneer ik opnieuw omsteek en de DM500HD aansluit ziet hij deze wel in het netwerk maar voor de naam is een klein groen bolletje verlicht en ga ik daar op staan geeft hij aan niet op internet aangesloten te zijn. Ook zie ik hier het toegekende IP adres staan op de regel waar de naam van de box staat. Kijk ik dan ook in de DM500HD zijn IP, subnetmask gateway niet ingevuld. Sluit ik deze had thuis aan met andere router heb ik gelijk connectie. Wie zou kunnen helpen dit op te lossen?Gerrit

  6. Kennis heeft een nas (merk?) in een netwerk en ook de Phillips PFL76x5H televisie. Nu zet ik een avi bestand op de Nas in de map Movie. Wil ik nu vanaf de tv dit afspelen geeft hij aan dat hij het bestandsfoormaat niet herkend. Op de pc speelt deze avi wel gewoon af. Zet ik de AVI om naar MP4 dan speelt de tv het wel af. De handleiding van de tv geeft aan dat hij AVI moet afspelen. Waar kan het aan liggen dat hij AVI niet afspeeld. Heb al de MP4 geconverteerd naar AVI met AVS video converter.

     

    groet Gerrit

  7. Ik heb van de pli website de laatste versie van 27/8 firmware gedownload. ik zou dan de volgende bestanden moetn zien in de map et9000:

     

    1) boot.bin

    2) kernel.bin

    3) rootfs.bin

    4) imageversion

    5) unforce

     

    Nu zit het bestand boot.bin niet in. Hij flasht de ontvanger zoals het hoort, maar start daarna niet op. blijft bij booting hangen met blauw scherm. Nu heb ik van een ander image van pli het bestand boot.bin in de map et9000 gezet maar opstarten doet hij niet.

    Heeft iemand een oplossing?

     

    Gerrit

  8. Heb je een settingslijst gedownload van internet of heb je de box zelf laten zoeken? Lijkt erop, dat je een zender selecteerd die niet meer op die transponder zit. Bij mij was dat ook zo. Probeer de box zelf de zenders te laten zoeken en kijk of het geholpen heeft.

     

    Gerrit

×
×
  • Nieuwe aanmaken...