Ga naar inhoud


Acroniem

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Acroniem

  1. Kan iemand mij vertellen of dit kan werken: De Echostar D2510 met software versie 1.03 in combinatie met de Xcam met Xcrypto 1.116 en actuale Softkey?

    Op TV-kanalen geen beeld en geluid op NL-zenders. Op Radio wel geluid.

    En weet iemand waar ik een actuele settingslijst kan downloaden?

    Groeten.

  2. Niemand gevonden die mij verder kan helpen. Dus dan maar een Twin gekocht. Maar ook daarmee "teleurstelling alom". Via de seriele poort met nulmodem kabel verbonden. In de cam geschoven. Niets. Waiting for connection ... Moet er één of ander ledje branden?

    De cam nog eens omgekeerd er op. Niets. De cam in de hummy met de Twin erin. Niets. Ongeldige module. Dit was dus de miskoop van de eeuw. Jammer van 't geld. Iemand belangstelling voor overname?

    Groeten.

  3. Ik werk met XP Home SP2. Bij apparaatbeheer staat ie onder Overige apparaten met het bekende gele vraagteken en de vermelding PCMCIA MTD-0002. Een regel verder staat onder pcmcia- en flash-geheugenapparaten de Texas Instruments driver. Nog een regel verder onder pcmcia-adapters staat twee maal Algemene card bus controller. Het lukt me niet de 1078-driver te installeren of is dat die Texas enz? "Er is op deze computer geen software voor het onderstaande apparaat gevonden" zegt ie steeds. Ik ben teneinde raad.

  4. Mijn laptop meldt wel "nieuwe hardware gevonden". Dan krijg ik de wizard voor het installeren van de driver. Maar als ik hem dan stuur naar de directory waar ik de 1.078 uitgepakt heb en hem wijs naar het .inf-bestand meldt hij dat geen passende software voor dit apparaat gevonden wordt. Heb ook al via Deze Computer>Apparaatbeheer de aanwezige pcmcia-drivers verwijderd en dan met de cam in het slot opnieuw opgestart. Hij installeert dan een Texas Instr-driver maar communicatie met de Xcam lukt niet. Het is de Premium. Weet niet of dat wat uitmaakt. Heb je enig idee wat er aan de hand is en wat ik kan doen?

  5. Hallo,

    Zou iemand mij op weg willen helpen want ik kom er niet echt uit.

    Ik heb me een Xcam Premium aangeschaft en heb begrepen dat die bewerkt/geprogrammeerd moet worden. Dat zou ik willen doen met mijn laptop. Op de achterzijde van de cam staat naast een P/N nummer de Ver 1.2P. Is hij geschikt voor de laptop? In Xcrypto 1.078 zou de driver zitten maar mijn laptop vindt daar, na uitpakken, geen driver. Mijn al wat oudere Humax IRCI 5400 meldt de cam ongeldig. Hopelijk wil iemand mij even op weg helpen. Alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...