Ga naar inhoud


ronald gebhardt

Lid
  • Items

    102
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ronald gebhardt

  1. Met mijn 7710 kan ik in ieder geval kijken naar de ene zender, terwijl de andere wordt opgenomen. Als ik dan omschakel naar de zender die wordt opgenomen, kan ik de tot dan toe gemaakte opname starten (en dus van het begin af zien), terwijl de rest gewoon opgenomen blijft worden.

     

    Hoe het zit met gecodeerde/ongecodeerde zenders weet ik niet, in ieder geval werkt het wel bij ITV/BBC.

     

    Ronald Gebhardt

  2. Stap voor stap uitlegggen kan ik ook niet. Ik zelf heb de DHCP op mijn Topfield uitgezet.

    vervolgens heb ik de Topfield een ip-nummer gegegeven, en hetzelfde nummer ook in de router gezet.

     

    Een en ander heeft te maken met welke router je gebruikt en hoe je lokale ip-nummers hierop aanmaakt. Dat zul je eerst moeten weten. Vervolgens moet je in de handleiding van de Topfield kijken hoe je een ip-nummer opgeeft.

     

    Geef wat meer informatie zou ik zeggen - misschien dat we er dan uitkomen.

     

    Ronald Gebhardt

  3. Origineel bericht van: alfred de witt
    tf moet wel aanstaan anders werkt de lan niet. Je pc moet toch ook aan staan als je verbinding wilt hebben met internet.


    Dat snap ik. Alleen stand-bye zou mogelijk moeten zijn om een apparaat te benaderen. Maar waarom zou en fabrikant in zijn manual zetten hoe handig het is om een apparaat via internet te benaderen (bijvoorbeeld als je op vakantie bent. Ik persoonlijk ken niemand die al zijn apparatuur aan laat staan terwijl hij/zij niet thuis is.
    Beetje misleidend eigenlijk.

    Ronald Gebhardt
  4. Hallo,

     

    Met mijn nieuwe 7710HDPVR gaat het beetje bij beetje steeds beter. FTP-en, nieuwe opnames inprogrammeren, alles prima.

    Alleen ...... alleen als mijn Topfield ook echt aan staat. Wanneer het apparaat in standbye modus staat, kan ik er met mijn browser niet bij.

     

    Hebben anderen dit ook, of ligt het aan iets wat ik doe?

     

    Als dit standaard gedrag voor de TOPFIELD 7710HDPVR is, vind ik dat ze verkeerde reclame maken voor een feature die het alleen doet wanneer het apparaat ook aan staat.Als je op vakantie bent, en je zou iets willen inprogrammeren, kan het alleen ten koste van en hoge energierekening?

     

    Ronald Gebhardt

  5. Hallo,

     

    net mijn 7710HD PVR via een UTP kabel aangesloten op mijn router. prachtig. kan via de PC nieuwe opnamen starten/inprogrammeren en files van de Topfield naar de PC halen.

    Andersom lukt echter niet. Volgens mij heb ik alles goed gedaan. Zelfde subnetmasker, gateway, noem maar op.

    Downloaden gaat dus wel, uploaden niet. ik krijg dan een foutmelding, maar de pagina kan niet goed weergeven worden.

    ik gebruikk IE 8. Is dat een probleem?

     

    Ronald Gebhardt

  6. Hallo Sjaak,

     

    Ik heb met behulp van Topset alle zenders overgenomen (copy-paste).

    Alle zenders doen het goed, ook het draaien naar andere sattelietposities gaat goed. Wanneer ik de sateliet opnieuw inlees - ´ziet´ mijn ontvanger de bewuste transponders niet goed.

     

    Moet ik anders alles toch eerst weggooien en proberen opnieuw in te lezen?

     

    Ronald Gebhardt

  7. Sinds een paar weken heb ik een nieuwe topfield 7710HD PVR. Ik heb de kanalenlijst en lijst met favorieten overgenomen van mijn oude 7710HSCI.

    Nu krijg ik alleen geen beeld meer op ARTE HD en NEDERLAND HD. Dat niet alleen, wanneer ik naar de bewuste zenders zap kijk ik naar 0% kwaliteit op de bewuste transponder.Opnieuw inscannen leidt ook tot niets, want de bewuste transponders worden niet ingelezen (0% kwaliteit).

     

    BBC HD en ITV HD doen het wel naar behoren, dus het ligt niet aan de ontvanger. Ook ontvang ik wel gewoon beeld op de Astra 3 (regionale zenders), dus denk ik dat het niet ligt aan mijn LNB. Maar wat kan het dan wel zijn?

    Als iemand een suggestie heeft - heel graag.

     

    Ronald Gebhardt

  8. Deze week een gleodnieuwe 7710HD PVR gekocht.Prima apparaat.

    Nu wou ik met topset van mijn oude 7710HSCI de kanalensettingsuitlezen.

     

    Topset aansluiten lukt mij echter niet.

    Dit zijn de problemen waar ik tegeaan loop:

    1) De RS232 uitgang op mijn topfield is een mannetje. De USB-to-serial kabel die ik heb gekocht is ook een mannetje. Vervolgens heb ik een vrouwtje-vrouwtje stekker gekocht die dient als converter. Zo kan ik de kabel op mijn topfield aansluiten. Aangezien ik hier nooit iemand over heb gehoord, weet ik niet of dit probleem/deze oplossing vaker voorkomt. Kan iemand mij vertellen of hij dit ook heeft en of mijn oplossing kan werken?

     

    2) Topset geinstalleerd en proberen te communiceren met de ontvanger. No Dice. De software zegt steeds ´waiting for request´ en blijft dat ook doen. Er komt van de topfield niets naar de computer.

    Wat doe ik fout?

     

    Ronald gebhardt

  9. Origineel bericht van: RGF van der Kolk
    Klik hier voor de software

    Dit staat duidelijk in onze huisregels en is zeker niet flauw!

    Deze meneer heeft nu een ban te pakken voor 7 dagen. We zijn toch heel duidelijk lijkt me!


    Het kan wel in de huisregels staan, maar daarom kan een ander het toch wel flauw vinden. Fraaie boel als je geen eigen mening meer mag hebben.
    Ten tweede kun je via Canaal Digitaal ook als consument kopen. Als verwijzingen daar naar wel mogen, is er dus een inconsequentie te bespeuren. En dat is het mijns inziens dus wel flauw.

    Ronald Gebhardt
  10. Volgens mij gaat/ging het de topictarter niet om het feit of, hoe en wanneer zijn kaart kon worden geupdate. In zijn eerste melding schreef hij over het niveau van de service van Canaal Digitaal. Het is een probleem dat ook ik zelf heb ondervonden; je krijgt altijd antwoord op je mail, maar zelden een rechtstreeks en goed antwoord op je vraag.

     

    Zo stelde ik enkele weken geleden de vraag wanneer Brava HDTV ook een dolby digitaal geluidssignaal zou krijgen - krijg ik als antwoord op welke sateliet ik deze zender kan ontvangen. Zo zijn er wel meer antwoorden van Canaal Digitaal die niet afdoende zijn.

     

    Dat je, door je receiver eens per maand een tijdje aan te laten staan (of hoe die cyclus ook mag lopen voor Irdeto), staat los van het feit dat in het WE het niet mogelijk is je kaart via internet te heractiveren, of het feit dat een 'callboy' zegt er niets mee te kunnen en dus maar stopt met het gesprek.

    Dat is van de zotte

  11. Ja, ik vind het heel erg flauw en subjectief. Verwijzingen naar Topfield en Canal Digitaal mogen klaarblijk wel (misschien aandelen jongens?), maar een site waar je goede firmware kunt downloaden kan weer niet. Alsof fabrikanten en monoplisten geen commerciele instellingen zijn.

     

    Is en blijft een groot minpunt voor deze verder goede site.

    Je krijgt de link per pm.

  12. Over welke nieuwe firmware heb je het eigenlijk? Mijn oorspronkelijke vraag ging over de 7710 HSCI (23123)- en daarvoor zie ik bij Topfield nog steeds geen nieuwe firmware staan (of ik moet een nog betere bril kopen)na oktober vorig jaar.

     

    Als niemand hierover niets meer heeft toe te voegen, kan dit item misschien beter op slot?

     

    Ronald Gebhardt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...