Ga naar inhoud


Dunja

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dunja

  1. Ik heb een M7 sat 801 en wil heel graag de zenders sorteren naar eigen voorkeur. Ik heb SamsChannelEditor  gedownload, maar zie via mijn Samsung tv geen mogelijkheid om de kanalen te exporteren.

     

    Heeft iemand nog tips hoe dit wel moet!?

     

    Bedankt alvast en een fijne zondag.

  2. Hallo, sinds kort heb ik een DB en wil graag mijn 2e tv aansluiten. Voorheen had ik een humax en ging dit prima. Nu lukt het mij niet. Ik heb de antennekabel in de db gestoken en vervolgens boven in mijn tv.

    Heel graag hulp

  3. Origineel bericht van: Koen B
    Als je het hebt over 'verschillende meningen' let er dan op dat je niet gaat vergelijken met waardes van andere ontvangers dan een DB 7020 (of andere DB's die misschien dezelfde tuners hebben). Verschillende ontvangers op dezelfde schotel aangesloten zullen verschillende waardes geven.

    Dit wist ik trouwens niet Koen, dus weer wat bijgeleerd. Bedankt.
  4. Dank je wel Koen. Ik heb wel veel gelezen in de afgelopen jaren met de Humax, maar echt de weg weet ik nog lang niet :-)

    Ik zal vragen of ze mij de lijst opnieuw in kunnen lezen. (weet zelf niet hoe ik dit moet doen) Zelf vind ik het ook vreemd. Heel veel andere kanalen doen het prima, waaronder ned.1 Hallmark, Animal planet.

  5. Ik lees verschillende meningen. Zelf heb ik net een db 7020 gekocht en zie bij SNR 96% / AGC 96% / BER 0% staan. Alleen film 1 en 3 (2 doet nu wel) kan ik niet ontvangen (of het beeld bevriest). Zijn nu de instellingen voor de schotel wel goed?

    Heel graag hulp

     

    b.v.d.

    Ine

     

     

  6. Loader versie 2.08 komt in beeld bij het opstarten. Ik snap dus niet waar ik ToH -oke-

    Zakken tot Hot -oke-

    kan vinden.

     

    als ik het menu opstart stat er: Kies Zender - TV gids - Kinderslot - Installatie - Extra's.

     

    Ben dus maar weer verder gegaan met dit topic. Eigenlijk zou ik het heel mooi vinden als iemand mij wil helpen in de buurt van Hengelo/Enschede.

  7. Origineel bericht van: smetje limburg

    ga nu eens terug uit dit menu en ga eens naar
    TOH....en druk op je rechtse pijltjes toets
    ga dan naar hot en druk ok
    nu komt er normaal een rolbalk op je tv scherm en daar zal je zien welke software versie eop staat
    VB:TOH 3.3 of 5.5 enzv
    laat wat horen he

    Ik ben dus ook aan het kijken naar mijn ontvanger. Ik kom tot je opmerking over TOH, waar kan dit vinden ??
  8. klopt, ooit heb ik de vraag ook gesteld en op de een of andere manier ben ik toen niet verder gekomen. Zelf geen sjoechem van. Ik lees op het forum dat er af en toe updates zijn van de zenderkanalen. Natuurlijk ben ik dan zelf ook nieuwsgierig om te zien in hoeverre dit (helemaal naar drie jaar) bij mij ook van toepassing is. En het is de Humax 5400.

    Alle hulp is dus welkom.

  9. Vandaag heb ik een nieuwe schotel op het dak gezet met nieuwe kop. Als ik de signaalmeter er op aansluit, en alles uitricht krijg ik een mooi hoog signaal.

    Sluit ik echter alles weer aan, dan krijg ik geen beeld. Weet iemand waar dit nu nog in kan zitten. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...